reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma na truskawkach mozna niezle zarobic:tak: tylko co 2 lata musisz sadzic nowe sadzonki, najwiecej owocow maja na 3-4lata
ja to mam od rodzicow maja taka super odmiane, zreszta maliny tez maja extra, mam zamrozonych z 2 kg jeszcze a ja z siostra myslalam na niewielkim poletkiem malin tylko trzeba miec zbyt... bo maliny nie sa tanie

reklama
no juz bylam w przedszkolu wszystko zalatwione:tak:
ma wpisane od 6-30 do 14-30 ale nieiwem czy sie to niezmieni........
no i bylismy u lekarza i angine mamy:-(antybiotyk dala slodszy a jak nie pomoze to bedzie trzeba ten gorzki:-(
a po nim nic nie widac ze chory...dzis juz ma wiecej sil
wczoraj tylko pare razy mowil ze go szyja boli:eek:no i masz..
ciekawe kiedy mi sie zaziebil...
mycha jeszcze troszke i sie wszystko wyjasni
megi ty nie skladalas podania do przedszkola do 30marca?ja niewiem czy cos wkurasz teraz......bo to nie chodzi nawet o dyrektorke ale o procedury a one sa takie jakie sa....no mam nadzieje ze sie wam uda..
u mnie duzo dalo to ze dalam zaswiadczenie z urzedu pracy :tak:
mezulek zrobil niespodzianke wychodze z klatki a tu mezus podjezdza;-)fajnie bo pobedziemy troche razem..
owca fajnie ze macie cos swojego..ja tez bym chciala ale jeszcze troche i moze sama sie doczekam takiej dzialeczki;-)
kroma a kiedy planujecie tam zamieszkac?

marzenka uuu niedobrze ze mlody chory ale wiesz wystarczy nawet chlodna woda, powietrze i dziecko chore
fajnie ze juz wszystko zalatwione

Hej....byla kumpela na szybkiej kawce u mnie
dzieci maja sasiadow to sie bawia a za oknem leje od godz i to jak....a bylo tak ladnie do poludnia :tak::tak:

Marzenka fajnie ze zalatwilas wszytsko i zdrowka dla mlodego :-):-) fajna niespodzianke ci m zrobil ze juz jest w domku :-)

Kroma jestem w szoku tyle grzadek wow :szok: kto to bedzie zbieral haha...my mamy tylko 25 grzadek :tak: dla nas wystarczy :tak:..jeszcze dzis dokupilam winogrona i borowki :tak:jutro sie wsadzi :tak:

Future fajna chmurka :-) mala rzecz a cieszy :-) jak brzusio lepiej troche?..

Ide pomyc naczynka po kawce :happy:

No ale ja sie nudze dzisiaj :/
Marzenka ale nieespodzianka super !!
Mycha - tak jak megi mowi - po burzy zawsze wychodzi słońce - będzie dobrze - głowa do góry :)
Future widze ze Ty masz tez takiego hopla jak ja na punkcie tych pierdółek dla dzieci - ja na studiach dużo tego robiłam teraz nie mam czasu niestety ...
Lece do mojej malenkiej bo na 19 na aerobik :) Buziaki !!

Owca- teściu zaszalał, on lubi takie sprawy, ma już ponoć klientów, jeździ wszędzie to się pyta od razu. Ja nie wiem, ale ja mogę zbierać, może sadło zgubię :-)
Ciasteczko- powiem to teściowi, ale znając życie to ten pewnie już to wie :-) Ja uwielbiam maliny, a my nie mamy, tylko parę krzaczków poziomek i może się uda to agrest się przyjmie, miała być wiśnia ale chyba jej się nie podoba coś i się nie przyjęła.

Marzenka- w październiku, może szybciej, ale maks to październik. Tylko niech mi łazienkę zrobią i kuchnię, oczywiście ogrzewanie i można mieszkać, jutro okna wstawiają na dole. I potem w tygodniu mamy hydraulika, robi nam ogrzewanie od razu podłogowe, elektryk od razu i jeszcze gość od piecy jak się uporają to można się wprowadzać. A nie mogę się zdecydować na kuchnię. W ogóle ceny z kosmosu i myślę żeby iść na Szczecińską, mam sąsiadkę co tam zarabia, może jakiś biznes otworzę z nią, bo kasa ucieka strasznie. Zdrówka dla małego, oby to ostatnia angina w tym roku.

mycha- ja ćwiczę i też nie widzę efektów, albo lata nie te albo za mało ćwiczymy.

kroma ja sie nazbieralam w swoim zyciu owocow i warzyw:-D truskawek, porzeczek, wisni kiedys rodzice mieli wiekli sad wisniowy ale to bylo lata temu
grest mniam, najlepsze te odmiany co owoce robia sie takie zolte nawet wpadajace w odcien fioletowy ja taki lubie

Helllooo
Kroma rozwalilas mnie swoimi rozmyslaniami na temat pracy hahha.Tez sie z J.czasem smiejemy ze wystawi mnie przy A10 i bede ,,zarabiac ''
Ciacho -ja tez sie nazbierlam owocow .Rodzice mieli duzo owocow ,zawsze bylo cos do zbierania .Jak bylam strasza to raz udalo mi sie zalapac do zrywania fasoli straczkowej ,ciezko bylo ale koles fajnie placil,
Pozniej niestety nie bylo juz takiej opcji. Ale za to mylam samochody u taty w warsztacie to byla super kasa a ja mialam 18 lat i kase na balety haha.Piekne czasy az sie lezka w oku kreci( w sensie ze 18tke wtedy mialam:confused2:)
Mycha -uszki do gory
Future-nie kracze tak jest napisane nawet w ulotce ze skutki uboczne moga wystapic nawet miedzy 5 a 12 dniu po szczepieniu.Chmurka super

Ostatnia edycja:
reklama
hej
mam wkurw
moja babcia dzis pojechala do gorzowa na badania, wraca a w domu zamknięty jakiś facet, wypił jej wszystko z barku, i nawalony cos się rzucał. dobrze, ze babci syn był tez. ale jestem zla. juz dawno powinna do nas się wprowadzic, ale ona nie chce.

Do góry