reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
marzenka super wiadomość:-)
aniołek no twój Kubuś aż 4 dni starszy od mojego
Mój jutro ma mieć wolne idziemy kombinować z przedszkolem ale nie wiem czy cokolwiek załatwimy czy nie za późno jest ale jak mus to muszą ją przyjąć
aniołek no twój Kubuś aż 4 dni starszy od mojego
Mój jutro ma mieć wolne idziemy kombinować z przedszkolem ale nie wiem czy cokolwiek załatwimy czy nie za późno jest ale jak mus to muszą ją przyjąć
Befatka1982
Entuzjast(k)a
hello
Trudno mi sie tutaj do Was wstrzelic ale sprobuje
Marzenka -gratulacje :-)
Megi-buziaczki dla Pawcia na 7my m-c
Madzia ale fajnie z ta dzialeczka,mi w zeszlym roku wszytko ptaki wydziobaly musialam firanka przykrywac ,wiec w tym roku nie chce mi sie walczyc z ptakami hahah(walczaca z ptakami -dobre)
Future -dzielna Hesia ,jak to bylo MMR to objawy po szczepiennne wystepuja po tyg jakos ,goraczka ,czasem wysypka.Oczywiscie kazde dziecko inne
Madziarena -a kiedy planujecie 2giego bobasa?
Pr-moze zaczniesz zarabiac na pisaniu prac haha;-)
Yolcia-odpoczywaj kochana ,malo Ci zostalo ,dasz rade .Dziewczyny maja racje ,jeszcze zatesknisz za czasem tylko dla siebie,czytaniem ksiazki ,beztroski chwilami z mezem haha
Kurde pada i brzyko jakos a ja musze wyjsc po zakupy boooo i zaczyna mnie znowu czaszka bolec nie dobrze ....grrr
Milego dnia babolki
Trudno mi sie tutaj do Was wstrzelic ale sprobuje
Marzenka -gratulacje :-)
Megi-buziaczki dla Pawcia na 7my m-c
Madzia ale fajnie z ta dzialeczka,mi w zeszlym roku wszytko ptaki wydziobaly musialam firanka przykrywac ,wiec w tym roku nie chce mi sie walczyc z ptakami hahah(walczaca z ptakami -dobre)
Future -dzielna Hesia ,jak to bylo MMR to objawy po szczepiennne wystepuja po tyg jakos ,goraczka ,czasem wysypka.Oczywiscie kazde dziecko inne
Madziarena -a kiedy planujecie 2giego bobasa?
Pr-moze zaczniesz zarabiac na pisaniu prac haha;-)
Yolcia-odpoczywaj kochana ,malo Ci zostalo ,dasz rade .Dziewczyny maja racje ,jeszcze zatesknisz za czasem tylko dla siebie,czytaniem ksiazki ,beztroski chwilami z mezem haha
Kurde pada i brzyko jakos a ja musze wyjsc po zakupy boooo i zaczyna mnie znowu czaszka bolec nie dobrze ....grrr
Milego dnia babolki
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
marzenka- gartki!!!
befatka hello;] wiesz jak bym miala czas to moze i bym pisala ale dla mnie 24 to za malo
Yolanta- wylez sie za mnie;]
befatka hello;] wiesz jak bym miala czas to moze i bym pisala ale dla mnie 24 to za malo
Yolanta- wylez sie za mnie;]
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
Befatka Ty mi tu nie krakaj,
ha, chmura dla przedszkolaków zrobiła furore moglam zrobić fote. ale to bylo coś takiego
nasza wersja nieco uboższa ale równie piękna. my z papieru robiliśmy, ale churka wypełniona w środku więc gruuuba, a kropelki wisiały z nierównomierną długością no cudo. już się nie mogę doczekać jak z Hesią bedziemy takie rzeczy robić razem
ha, chmura dla przedszkolaków zrobiła furore moglam zrobić fote. ale to bylo coś takiego
nasza wersja nieco uboższa ale równie piękna. my z papieru robiliśmy, ale churka wypełniona w środku więc gruuuba, a kropelki wisiały z nierównomierną długością no cudo. już się nie mogę doczekać jak z Hesią bedziemy takie rzeczy robić razem
kroma
Fanka BB :)
hejka ja na chwilkę, nie ogarniam forum jak na razie.
Byłam u lekarza giry robić, jedna noga już z głowy teraz druga za dwa tygodnie. Budujemy się na całego, ciągle gdzieś jeżdżę na jakieś obmiary i wyceny.
Marzenka- gratuluję ci :-)
Owca- ja mam też truskawki ale na jesień sadziliśmy i mamy uwaga 900 grządek. będę sprzedawać ekologiczne bez nawozów i mam jak się nie mylę trzy odmiany.
Pr- co do pisania prac ja kiedyś dużo pisałam na zlecenie, ale jak mówisz, na to trzeba mieć czas, ja nawet teraz bym nie dała rady, bo dzieciaki ciągle coś chcą. A jak ci się jeździ nowym autem\
Megi- gratki z okazji 7go mca.
Yolanta- w sumie z górki masz, wiadomo że na końcu najbardziej ciężarną nosi, ale w sumie dwa tygodnie ci zleci, a dobrze, że jesteś w domu a nie w szpitalu, tam być dostała na dekiel.
Byłam u lekarza giry robić, jedna noga już z głowy teraz druga za dwa tygodnie. Budujemy się na całego, ciągle gdzieś jeżdżę na jakieś obmiary i wyceny.
Marzenka- gratuluję ci :-)
Owca- ja mam też truskawki ale na jesień sadziliśmy i mamy uwaga 900 grządek. będę sprzedawać ekologiczne bez nawozów i mam jak się nie mylę trzy odmiany.
Pr- co do pisania prac ja kiedyś dużo pisałam na zlecenie, ale jak mówisz, na to trzeba mieć czas, ja nawet teraz bym nie dała rady, bo dzieciaki ciągle coś chcą. A jak ci się jeździ nowym autem\
Megi- gratki z okazji 7go mca.
Yolanta- w sumie z górki masz, wiadomo że na końcu najbardziej ciężarną nosi, ale w sumie dwa tygodnie ci zleci, a dobrze, że jesteś w domu a nie w szpitalu, tam być dostała na dekiel.
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Cześć Wam.
Spaaaaaaaać ..
Zmęczona jestem jak nie wiem co masakra normalnie działa ta pogoda na człowieka usypiająco ..
Yolanta leż leż i odpoczywaj, niech maluch jeszcze posiedzi w brzuszku a Ty korzystaj z ciszy i spokoju
Marzenka sprawy w miejscu, dość już i prawie zero cierpliwości a co do ćwiczeń to przez święta zaniedbałam, czasu nie było i sił ... Hmm efekty bardzo małe .. mniejsza z tym, teraz większe problemy mam. :-(
Marzenka gratulacje!
Spaaaaaaaać ..
Zmęczona jestem jak nie wiem co masakra normalnie działa ta pogoda na człowieka usypiająco ..
Hej dziewczyny. Miło, że u Was względnie dobrze. Bo u mnie niekoniecznie. Wróciłam właśnie od lekarza... skurcze na ktg i rozwarcie na palca... Dostałam Fenoterol i mam z łóżka nie wychodzić. Leżę, gapię się na te tabletki i mam mega doła... a było tak dobrze do tej pory.
Yolanta leż leż i odpoczywaj, niech maluch jeszcze posiedzi w brzuszku a Ty korzystaj z ciszy i spokoju
czesc laski:-)
aniolek laski sa spoko wyrozumiale itd...
wrocilam wczoraj chwile po 21 i nawet niewiem kiedy zasnelam jeszcze w nocy wstawalam do dawida pare razy bo goraczkowal......
kurde z moim sie teraz tak mijamy a jeszcze w poniedzialek mi wyjezdza na 2 tygodnie:-(ja mam dzis wolne a on dopiero jutro wraca po poludniu.....nawet niewiem kiedy wyszedl z domu..pewnie nie chcial mnie budzic ale jakos tak smutno....
yolanta ty sie oszczedzaj juz na koncowce jestes dasz radeja cie pociesze ze musialam prawie cala ciaze lezec i dalam rade to i ty dasz
megi taka sasiadka to skarb jednak mam zdanie takie ze z sasiadami to jednak trzeba na dystans;-)
ciacho to naprawde bylas zmeczona ze tak padlas;-)
ja mam tylko salatke bigos schab sernik i makowiec w lodowce..niewiem kiedy zjemy bo nawet sie juz jesc nie chce bo ilez mozna ale makowca pol zamrozilam i bedzie na kiedys:-)
czesc larvunia i co tam szylas?
mycha jak tam sprawy?jak cwiczenia?widac juz efekt?
Marzenka sprawy w miejscu, dość już i prawie zero cierpliwości a co do ćwiczeń to przez święta zaniedbałam, czasu nie było i sił ... Hmm efekty bardzo małe .. mniejsza z tym, teraz większe problemy mam. :-(
ja pitole moje dziecko sie dostalo do przedszkola:-):-):-):-)
Marzenka gratulacje!
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
kroma jeszcze nie jezdzilam bo nie bylo kiedy
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
befatko, kroma i innym dziękuję za gratki dla Pawełka:-)
mycha no pogoda nie nastawia nas optymistycznie wręcz przeciwnie niestety:-( jeśli mogę cię nieco pocieszyć to powiem tyle...po burzy zawsze wychodzi słońce;-)
mycha no pogoda nie nastawia nas optymistycznie wręcz przeciwnie niestety:-( jeśli mogę cię nieco pocieszyć to powiem tyle...po burzy zawsze wychodzi słońce;-)
Podziel się: