reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
hello zyje ,
Madzia dzieki za pamiec.
U nas wiosna a ja ajkos sie ogarnac nie moge , w sensie weny brak
Madzia dzieki za pamiec.
U nas wiosna a ja ajkos sie ogarnac nie moge , w sensie weny brak
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Dobranoc
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry
moj maly mnie zbudzil o 6-30 to juz wstalismy maly bajki oglada a ja kawke spijam
jakos mi smutno..od samego rana
chyba mam dosc tego siedzenia w domu..chce juz do pracy
moj maly mnie zbudzil o 6-30 to juz wstalismy maly bajki oglada a ja kawke spijam
jakos mi smutno..od samego rana
chyba mam dosc tego siedzenia w domu..chce juz do pracy
C
ciasteczko
Gość
hej hej
marzenka ja tez nie spie od tej godziny
ja to moze kawe wypije popoludniu nigdy tak rano nie pijam
marzenka ja tez nie spie od tej godziny
ja to moze kawe wypije popoludniu nigdy tak rano nie pijam
kroma
hejka pierw tu, ja się nie wyspałam, ale z własnej winy bo książkę czytałam, a dzieciaki o 6tej już mnie zgoniły z łóżka.
Marzenka- ja mam też tak czasami,ale jak wiosna idzie i ciepło to już mi nie tak śpieszno do pracy tylko żeby gdzieś w końcu wyjść po tej zimnie z dzieciakami, ale może znajdziesz coś w końcu dla siebie.
Befatka- witaj
Marzenka- ja mam też tak czasami,ale jak wiosna idzie i ciepło to już mi nie tak śpieszno do pracy tylko żeby gdzieś w końcu wyjść po tej zimnie z dzieciakami, ale może znajdziesz coś w końcu dla siebie.
Befatka- witaj
C
ciasteczko
Gość
my pozniej na zakupy bo przeciag w lodowce, jak padac nie bedzie to jakis spacer:-)
Dzien dobry
to i ja sie przywitam tez kawke pije wlasnie
wstalam o 8 odkurzylam juz
my dzis smigamy do miasta polazic po sklepach
Marzenka nie smutaj,wiosna idzie to i wiecej ofert pracy bedzie zobaczysz znajdziesz cos
a zanioslas te podanie do sklepu??
Befatka fajnie ze wpadlas..:-)
No to tyle i milego dnia dla was :-)
to i ja sie przywitam tez kawke pije wlasnie
wstalam o 8 odkurzylam juz
my dzis smigamy do miasta polazic po sklepach
Marzenka nie smutaj,wiosna idzie to i wiecej ofert pracy bedzie zobaczysz znajdziesz cos
a zanioslas te podanie do sklepu??
Befatka fajnie ze wpadlas..:-)
No to tyle i milego dnia dla was :-)
marzenka21
tak zaniosla te podanie....
u mnie silny wiatr jest ale slonce czasem sie pojawia......ide myc okna
w pon jeszcze zaniose do kilku innych sklepow bo bede w miescie
u mnie silny wiatr jest ale slonce czasem sie pojawia......ide myc okna
w pon jeszcze zaniose do kilku innych sklepow bo bede w miescie
reklama
madziarena
Mamusia Amelki
Hello Leidis
A ja właśnie wstałam mała jeszcze śpi - spijam kawkę, pralkę włączyłam, zaraz zmywarkę, posprzątane mam, okna pomyte ... później będę placka piekła, jakiś obiad i idę z moją żabką na imieninki Znów dzien zleci aaa muszę się pochwalić - dziś pierwsza noc AMini bedz pampka - ii SUCHA )
MY wczoraj bylysmy w p-lu Aminia sie bawila super - zapisalam ja i wiem, ze na 99% sie dostanie chyba, ze bedzie masa piecioatkow ale to raczej niemozliwe POtem siedzialam z dzieciakami i dzionek minal
A ja właśnie wstałam mała jeszcze śpi - spijam kawkę, pralkę włączyłam, zaraz zmywarkę, posprzątane mam, okna pomyte ... później będę placka piekła, jakiś obiad i idę z moją żabką na imieninki Znów dzien zleci aaa muszę się pochwalić - dziś pierwsza noc AMini bedz pampka - ii SUCHA )
MY wczoraj bylysmy w p-lu Aminia sie bawila super - zapisalam ja i wiem, ze na 99% sie dostanie chyba, ze bedzie masa piecioatkow ale to raczej niemozliwe POtem siedzialam z dzieciakami i dzionek minal
Podziel się: