reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

A ja mam dzisiaj zapiernicz padam na twarz .... jutro mam wolne bo od rana do Poznania musze jechac do kliniki brrr a w piatek wyplaty i musialam wszystko zrobic zeby zdazyc ... wrrr ... teraz jakis obiadek chyba na szybkiego zrobie pyzy drozdzowe jakas surowka, parowki w sosie i gites ... mala dzisiaj spala do 11:20 a poszla spac o 22 ... ciekawe co tesciowa robi od 7 do 11 jak mala spi :)))

reklama
a ja byłam dwa razy na dworze, musiałam na pocztę lecieć, no mimo tego, że dzieciaki zmarzły, ciągle szaleją i powynosiły mi wszystkie zabawki do salonu, mam Sajgon, :wściekła/y:.

ja miałam makaron z warzywami a dzieciaki mają zupę krem warzywną, i jeszcze naleśniki nam z serem zostały.
Ja coś źle spałam i mnie kręgosłup boli i musiałam przeciwbólowe brać.
Marzenka- ja mam też nie równe bicie, niby nie jest to arytmia bo mam to tylko sporadycznie, a ciśnienie mam zazwyczaj niskie, a ty masz dość dobre, a może być to związane z nerwicą te nie równe bicie, stres, ja się niby nie stresuje, ale fakt czasem dzieciaki mnie wpieniają.

Madziarena- pewnie odpoczywa sobie teściowa te 4 godziny, co ja bym dała, żeby moje tyle spały a u nas rekord Arka to 2 godziny w dzień a Olki kiedyś 3 godziny w dzień.

marzenka masz za wysokie to drugie :-(ale moze sie zdenerwowalas czy cos a moze przesadzilas z cwiczeniami?
kroma twoje lobuzy to rzeczywiscie zmeczyc to chyba graniczy z cudem;-)
yolanta szkoda ze jakiego komina nie macie zawsze to by sobie czlowiek nagrzal, a jak oni sobie radza nie narzekaja ze zimno?

yolanata -a grzejniki elektryczne albo gazowe??
Madzia -to wlasnie takie duze placki ziemniaczane z gulaszem skladasz na pol polewasz odrobina smietany i posypujesz koperkim,(u nas jogurt naturalny i placki smazone z kilkoma kroplami oleju na pateni tefalazawsze to kilka kalori mniej)
Marzenka chyba tez musze sobie badania porobic i do dermatologa sie wybrac ,jakos tak mi ciagle nie po drodze,bo albo mala chora ,albo nie ma miejsc u lekarza

befatka jakiego masz avatarka:-D:-D ja tez nie jadlam takich plackow zreszta ja moze raz do roku robie placki ziemniaczane:-p

No co Hit Girl haha uwielbiam ten film
Ciacho kupilam sobie plasitkowa tarke to czasem moge zrobic bo z blendera sa niedobre a na metalowej tarce mozna sobie palca upitolic haha
ale nudyyyy

Befatka ale mi smaka na te placki zrobiłaś, sama może bym takie zrobiła ale nie mam cierpliwości do tarcia na tarce.

Moje już śpią, dałam im dzisiaj pole do popisu i wszystko powyciągali z pokoju co się dało, ale jaka za to była zabawa i kłótnia.

reklama
ciacho, Befatka - z tym zimnem to oni radza sobie tak, ze w kurtkach w domu siedza. Ja sie ciagle do tego przekonac nie moge, jednak wybieram polar czy sweter. Kominki sa w starym budownictwie, centralne w najnowszym, a to gdzie mieszkamy to kruca pomiedzy i nie ma nic. A jak sobie wzielam grzejniczek elektryczny odpalilam w pokoju jakis czas temu, to tesciowie mi taka awanture urzadzili, ze co ja sobie wyobrazam, jak ksiezniczka bede sobie grzac? Ja tego nie rozumiem, dla nich ogrzewanie zima to jakis mega luksus, zaprosze ich za rok zima do Polski i dam nieogrzewany pokoj :crazy:
w dodatku piersi mnie bola jakby mi kto rozpalone zelazo do sutkow przykladal... jakos nie mam humoru przez ten bol..

Ostatnia edycja:
Do góry