reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej i tutaj
U nas od wczoraj moze z -2 jakos
Zdrowka dla wszystkich ,mnie zatoki zaczynaja meczyc znou a mloda kaszle jak gruzlik od rana .No ale to bylo do przewidzenia jak ja wczoraj odbieralam z przedszkola miala straszne wypiki i mowila ze dopiero co latali po dworze nie miala szalika ,kurtka rozpieta i jakimiks farbami malowali.Kurcze codziennie jak tak brudna ze musze kurtke prac dobrze ze ma 2

reklama
megi maly bedzie mial czym ugryzc;-) to juz na dniach sie przeprowazacie :-)
future wspolczuje przeziebienia, befatka bo w UK tak maja ze 10 na plusie i w podkoszulku lataja, u nas niewobrazalne takie cos:-D mozna zrozumiec wsio ale chyba jak jest -2 to dzieciaki powinny byc cieplo ubrane, wychodzie ze olewaja sprawe

Wiesz tutaj zimny chow raczej przy temp 0 stopni widze czasem noworodki tylko w kapturze albo takie roczniaki bez czapki,tak ze sie nie przejmuja .
Ja to robie tak pol na pol wole zeby miala troche chlodniej niz ma sie przegrzac ,czapke ma zawsze a szalik i rekawice nie koniecznie.~Fakt ze jak mi zaczela teraz chorowac w przedszkolu to troche ja cieplej ubieram ,zakladam rajstopki pod portki ,koszulke z dlugim i bluze .Tutaj zakladaja albo rajstopy i spodnica albo same portki,czasem widze dziewczynki z golymi nozkami i tylko w podkolanowkach np.

No ale w przedszkolu jak juz jest mroz to mogly by chociaz darowac sobie babranie sie w wodzie i farbach

aaa mam taka sasiadke co caly rok w rybaczkach chodzi haha teraz tez i je dzieciaki wlasnie tez w podkolanowkach tyllko ,wiecznie zasmarkane ale to akurat nie jest dobry przyklad ,bo onia to chyba do kiliszka zajrzec lubia oboje dosc czesto

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Wszystkim!
Rano -14 a ja zasuwałam do PUP podbić legitymację i zapytać o ofertę stażu.. oczywiście już nieaktualna :no:
Młody nie dał pospać, co chwile popłakiwał przez sen bo oczy ciągle zamknięte.. nie ogarniam. Jutro idę do przychodni podpytać położną, może coś mi doradzi. Dziś dla urozmaicenia Kubuś wkładał w nocy obie nogi do jednej nogawki pajaca.. nie wiem jak on to zrobił. Chyba jakiś cyrkowiec mi rośnie:rofl2:

Megi mój jak się dorwie i ugryzie to też czuć takie twarde na dziąsełku, ale u góry.. na razie nic nie wypatrzyłam ale myślę, że lada chwila coś się pokaże:tak:.

Future narzekasz, że Hesia spała do 7:30.. dałabym się pokroić, żeby tyle pospać. Zamień się ze mną :laugh2:
Miłego dnia wszystkim

Dzień dobry.

Mąż w pracy, Jasiek sobie leży a Wojtek roznosi mieszkanie ... Ostatnio ma takie głupie i dziwne pomysły że normalnie nie wiem skąd on to bierze i nie mam na niego siły ... :no: masakra normalnie jakaś ..

Spać Mi się chce, Jasiek dzisiaj jadł rano po 4 jak nigdy, rzadko Nam się to zdarza no ale zdarza ..

Co do Mojej sprawy póki co dystansu jako takiego nabrałam, ale na jak długo - nie wiem .. :no: :frown:

Dziendoberek kobitki :)
Ja jak chodzilam od paru dni jak robot, tak dzis padlam. Rano pojechalam z mezem do pracy jeszcze, ale teraz po lunchu to juz nie ma szans, przysypialam w samochodzie. Zaraz sobie jakas herbatke zrobie i chyba sie zdrzemne, zimno dzis jak cholera. Nawet jak teraz pisze, to mi palce kostnieja... oj pod kocyk trzeba wiac.
Nie wierzcie w plotki, ze w Portugalii cieplo zima :rofl2:

Co na obiad robicie??
Wczoraj mialam palcek po wegiersku pycha ....tylko zamiast papryki dodalam pieczarki do gulaszy bo J.nie lubi papryki
Ale dzis mi sie juz nie chce kombinowac

Hejka popoludniowo !!
wypilam sobie caffe latte :-):-) dobra...

Befatka u mnie byly frytki bo sie nie wyrobilam dzis z obiadem bo wrocilam dopiero o 12 to nie mialam co kombinowac..
a nigdy nie robilam plackow po wegiersku to cos podobne chyba do ziemniaczanych co?? tyle ze z gulaszem?:baffled:

Yolanta lez odpoczywaj i wygrzewaj sie pod kocykiem :-):-)

Gdzie jestescie mamuski?

Goraca herbata, chwila drzemki pod kocykiem i zaczynam zyc :)

U mnie tez dzis frytki i jakies mieso odgrzebane z zamrazarki byly. Ale chodzi za mna gulasz drobiowy od jakiegos czasu, chyba jutro sie za to zabiore :confused:

reklama
ja juz po lekarzu..
serce szybciej bije......cisnienie 140/100:-( ekg no mozna by:-( bylo sie do czegos przyczepic:-(
czeka mnie jeszcze badanie krwi i moczu.....poszlam bo mam klucia w klatce piersiowej...
nie mam weny jakos

Do góry