reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejcia :-):-) ja kawusie popijam,dzieci znow nie ma :-D

ciacho dzieki :tak::tak: kojarze ta ulice
pisalam jakis czas temu ze na zebraniu rozmawialismy i nie chca albow :no: dla mnie szkoda
wiec musze kupic sukienke a w Slubicach nie ma wyboru jeden sklep tylko i drogo wiec mysle zeby sie do was przejechac :tak: tutaj nie chodza wcale w albach pytalam znajomych co dzieci szly to tu tylko sukienki :tak:

A moja mamcia na wekend idzie do szpitala,niestety kregoslup daje sie we znaki i jest na zwolnieniu ma 3 tyg narazie..

reklama
Witam popołudniowo. No i sama resztę dnia, mąż przyszedł zjadł i dalej do pracy, jechali na strzelnicę i do 22.00 hmm co zrobić:sorry:
któraś pytała czy w ten sam region się przeprowadzam, ano tak 200m od bloku którego mieszkam tyle że na inne osiedle...:tak:
aniołek wyprowadzamy się na mieszkanko nowe mąż dostał z jw:tak:

owca ty masz dobrze z tymi dziecmi:-D
troche droga za taka sukienke a nie szukalas na allegro ?pewnie taniej by cie to wynioslo...
ciasteczko dobrze ze zab zrobiony
aniolek fajnego masz chlopczyka...ah kiedy moj byl taki malutki:-(;-)
a ja jutro chyba sie wybiore do rodzinnego zrobic ogolne badania...juz mialam to dawno zrobic .....a mojemu sie konczy urlop wiec trzeba to wykorzystac.
a tymczasem uciekam i zegnam sie na dzis..
milego popoludnia i wieczorku

owca to tak jak za naszych czasow od komunii szlo sie w sukienkach ale powiem ci ze
lepiej ze sa alby, nie widac czy dziecko z bogatego czy z biednego domu:-)
bo niestety nasi rodacy to lubi sie chwalic

ta alba to jak kiecka:-), u nas szyja takie wiesz luzne jak mnisi maja:-D ale dobrze bo moze dziecko po dziecku miec czy chude czy troche grubsze a w pasie przewiazuje sie sznurkiem ozdobnym do tego wianek, torebeczka na ksiazecze itp. jedynie co im potrzebne do uszycia to wysokosc dziecka, szrokoc pod pachami ale tez niekoniecznie a pozniej grubosc szyji zeby dziecko mozna bylo dopiac na guziki

uciekam milego wieczoru zycze, nie chce juz mi sie siedziec na necie
mlodej kupilam "pierzaka":-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Wam.
Dzisiaj mąż już od jakoś przed 12 w domu więc nie miałam czasu aby napisać ... U Nas wszystko po staremu, jakoś leci. Samopoczucie nie lepsze niż wczoraj, ale co będę smęcić ... :zawstydzona/y:
Widzę u Was się trochę dzieje, cześć Madzia :-) fajnie że Hania zadowolona :tak: a tak się zamartwiałaś ...

No nic jakoś weny brak więc zmykam, do jutra Kochaniutkie ;-)

reklama
Do góry