reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzień dobry ... kolejny poniedziałek ... mroźny brrr (-11) ... niedziela spędzona na odpoczywaniu ... te weekendy mogły być dłuższe ... dziewuszki siedzące w domu - odpoczywajcie póki możecie ... ile ja bym dała, że mieć choć tydzień wolnego ... ;(( buuuu ja chce do domku ... spać ... dziś w biurze ledwo 20 stopni ... bRRRR

reklama
dzien dobry:-)
yolanta no ladna historia :tak:ale co zrobilas ze maz chce do polski?:-D
befatko mowisz ze kwiatki dostalas hehhe w ramach przeprosin?
a mnie piersi tez zaczely bolec od 2 dni tak ze jak sciagam stanik czuje bol hmmmm w ciazy na bank nie jestem i to pewnie przez anty..ale gin mowil ze po 5 tym opakowaniu powinno byc juz ok a tu masz w polowie opakowania znow:baffled:
Kasia ty bierzesz cilest nie dzieje ci sie nic?bo ja jak bralam 3 lata temu wlasnie cilest to bralam o 19 a o 20 juz spalam i tak kazdego dnia no i bardzo od nich przytylam:baffled:dlatego strasznie sie boje tabletek i boje sie kazdej zmiany...ale przy tych moich wogule nie tyje
kasiu co do cwiczen to strasznie przez te pol roku jak bylam sama przyzwyczailam sie do wysilku teraz mi tego brakuje wkurza nie ta zima bo czlowiek zrobil sie leniwy tylko pod kocyk by sie chcialo a co za tym idzie malo ruchu jest a ja jak malo ruchu mam to szybko przytyje wiec musze dbac o to...tak to na mnie dziala..
zazdroszcze tym co jedza wszystko o nawet w nocnych porach ze maja szybka przemiane materii ze nie tyja....bo ja zeby nie tyc musze bardzo uwazac nie jadam juz po 18 godz i do tego duzo ruchu musze miec..dlatego sie bardzo wiosny doczekac nie moge bedzie mniej siedzienia wdomu,,,wycieczki rowerowe bieganie no i przedewszystkich upragnione sloneczko:-D
hehe ale nasmecilam:-D
czesc czesc madziarena

Dzień dobry. Ja już na nogach bo młody obudził sie na mleko wpół 7, Zuzia pewnie zaraz się obudzi jak co dzień koło 8 lub po...
Witam obie nowe mamuśki Yolante i Kotka:-)
madziarena no widzę że na zewnątrz nieźle przymroziło a ma być jeszcze zimniej niestety:/ nie cierpię mrozu:baffled: oby czas ci szybko dziś zleciał w pracy...a jak tam twoja Amelka, zdrowa??

marzenka ja biorę Cerazette i też nie tyję po nich tylko włosy mi troszkę wypadają nic poza tym. Kończę ostatnie opakowanie i idę do gina żeby zmienić na inne, te co mam to dla matek karmiących a ja już nie karmię ponad miesiąc...No i cerazette drogie bo jedno op 36zł 28tabl.:baffled:.....chcesz trochę mojej przemiany materii?:) ja jadam wszystko i o której chcę na szczęście....ale chciałabym przybrać kilka kg tak by ważyć chociaż 56/57kg

Ostatnia edycja:
megi ja tez tyle place za swoje od stycznia:wściekła/y::wściekła/y:a placilam 29zl
hehe ja by to bylo mozliwe to czemu by nie hehhehe:-Dto ile teraz warzysz?
jak dla mnie wygladasz ok:tak:
no a ja biore malego na spacer i idziemy na male zakupki:-)tylko az strach wyjsc na ten mroz:dry:
kurde maly pierwszy raz zlal mi sie w nocy:szok:a siusial przed snem:baffled: a o 22 juz byl zlany:frown:

witam
piekne slonce i piekny mroz:-D az -12:eek::oo:
laski ile ja bym dala zeby przespac normalnie noc, ja mam 5 godzin tylko ciaglego snu a pozniej to juz loteria
i tez nie moge sobie pospac do ktorej chce jakby sie wydawalo:sorry2: zawsze czekam na weekend to bo jedyne 2 dni kiedy moge do 8 polezec:-)
megi ty to chudzinka jednak, marzenka ale masz orbi to mozesz sobie na nim pocwiczyc zawsze to jakis zamiennic za bieganie np.
ja dzisiaj poszlam do sklepu 1km i jak wracalam to juz twarzy nie czulam:dry::-D

ciasteczko co ty gadasz az tak zimno jest:szok:no to ja niewiem czy jest sens brac malego na spacer:baffled:
no niby tak ciasteczko tylko ze to nie jest to samo...ale zawsze to cos co nie:tak:poki co przez zime trzeba sie przemeczyc jakos:-Dto co sie dzieje ze spac nie mozesz?ja poki co teraz lepiej spie..moj sie ze mnie smieje ze wieczorem to nie ma sensu ze mna filmu ogladac bo zawsze nawet do polowy nie obejrze bo zasne...:-D:-D:-Dno chyba ze bardzo interesujacy to nie zasne tylko oczy jak 5zl mam :-D no nic ide sie szykowac

Megi mała oki :) okaz zdrowia, szaleniec :) no i siusiu woła !!! ... ja też lubię ruch, chcialabym cwiczyc biegac ale nie mam sił ... po pracy przychodze do domu i juz nie mam na nic ochoty marze o herbatce i łożeczku a tu Amelka domaga sie mamusi maż żony obiuadek ugotować posprzatac i dzien mija ... ostatnio o 21 juz padam na twarz ... moze to wina tabletek ... do środy biorę i kończę nie będę się truć śmieciami ... źle się czuję jakoś ...
Marzena ja na taki mróz małej nie wyciągam na dwór szkoda mi jej :) ja straszny zmarźluch jestem i jak pomyslę ile stopni na dworze to brrrr .... niech juz ta wiosna przyjdzie to dni beda dłuższe i będę miała więcej czasu dla siebie i rodzinki po pracy. Mężulo dziś w pracy :) ale tylko do środy :) hehe ciekawe jaka Aminia mine walnie jak zawoła tata a przyjdzie babcia :)

Własnie podali w radiu że dziś rekord mrozu w PL tej zimy = -27 gdzieś w Polsce w Bieszaczadach pokazało ... brrrrrrrrrrrrrrrrrr

marzenka ja mam problemy ze snem, bywa ze poloze sie 23-24 i pospie 1,5 godziny i sie wybudzam i moge isc cos robic-masakra ale powiem ci ze jest lepiej niz kiedys bo jak poloze sie o 24 to do tej 5 czasem pospie a pozniej to juz niekoniecznie:baffled::-:)-(
madziarena a ma byc jeszcze zimniej, to dopiero naciaga te mroz, w weekend ma byc w dzien po -12 u nas na zachodzie
zreszta to juz ktoras zima z koleji z takimi mrozami, rok temu tez niezle mrozilo i przezylismy:-)
powiem tak jak zima to zima wazne zeby byla wiosna i cieple lato a nie jak rok temu:-D:-D kocham lato

Witajcie:-) Nie mamy na co nrzekać bo i tak zima pozno przyszła a po za tym w tamtym roku mieliśmy sniegu po kolana i pamietam ze tak nas zasypalo, że ze swojej miejscowości nie mogłam wyjechać:-). Kto jak kto ale ja wolę już taki mróz niż silne wiatry, bardzo one mnie przerażają:-) Miłego dnia laseczki:-)

reklama
Do góry