reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć.

witajcie w niedzielny poranek:-)
Kotek witaj:tak:no w koncu:-D:-D:-D:-D
Mycha a jak Jas zabki juz mu wychodza czy cisza?jak cwiczenia dajesz rade?
ehh maly znow do nas przylazl w nocy nawet niewiem kiedy:eek:
ciasteczko i jak bylo na pogaduchach ?

MARZENKA no co do Jasia ząbków to wiesz sama nie wiem .. Pluje się strasznie, ale żeby jakoś tak drastycznie to przechodził to póki co odpukać nie .. Ma bardzo napuchnięte i czerwone dziąsła u góry, ostatnio lekarka powiedziała, że jemu chyba najpierw zęby wyjdą u góry :tak: na dole tylko widać takie białe ale tak to nic no ale górne ma strasznie nabrzmiałe i czerwone ... :tak:

Co do ćwiczeń to daję radę, na razie ćwiczę krótko z dnia na dzień wydłużam czas ćwiczeń i na orbitreku i reszcie :tak: Jak już się zawzięłam to nie odpuszczę. :no:

witajcie

Marzenka- 30 :no: nie mam już 2 z przodu i z tego powodu mam wielkie bóle głowy :-D Moja Olka też po nocach łazi i włazi nam do wyrka.

A na urodziny dostałam od M 30 róż
Kotek- hejka
Mycha- powodzenie w ćwiczeniach, a Jasiek dobrze. Ja zaczynam tą Weidera szóstkę na brzuch, bo jak robiłam ostatnio to mi się ładnie mięśnie zeszły a teraz trzeba by było je wzmocnić.
ciasteczko- ciasta pyszne. Rano jadłam na kaca jedno.
Future- cześć

KROMA nie dziękuję, Jasiek ok jakoś się trzymają chłopaki .. Gorzej ze Mną no ale co tam będę marudzić... :-:)-(

No a tak poza tym to My pierwszy raz weekend jednak spędziliśmy w domu, no i przez to od razu pretensje, czuję się fatalnie i mam dość wszystkiego!!! Ale o tym może na tajnym .... :-(

No właśnie co za zima bez śniegu, sanek, śniegowego bałwana, kulek ... ehs ... ZIMNO, NUDNO ... wrrr WIOSNE CHCE !!!
Marzenka to i tak dobrze, że mały 3 latek nie siura Ci w nocy. Ja znam 4 a nawet 6 latków co notorycznie siusiaja do łozka i to też jest niby ok ... więc nie martw się :)) i gratki dla Dawida :)

reklama
witam kolejna nowa mamusie:tak:no i kolejna mama z gorzowa wy to macie dobrze:-Dpewnie na wiosne znow zorganizujecie jakies spotkanko:tak:
my juz po spacerku....nie bylo tak zle ale ten spacer jakos dlugo trwal :baffled:a bo tu nosa wytrzec a tu to atu tamto:crazy:ehh nie ma sensu na pieszo ten kawalek nawet :crazy:isc nie wtaka pogode.....
Future tak pozno masz lekarza:szok:prywatnie?ja to pamietam ze w ciazy poszlam o 23-30 bo cos mi sie dzialo....godzina jak z kosmosu jak na takie wizyty...
madziarena oj ja tez teraz zmarzluch niesamowity..dzis juz sie zdomku wogule nie wynurzam nawet niemam takiego zamiaru:-Dno tak masz racje maly bardzo dobrze sobie radzil jak do tej pory z siusianiem..fakt wypil duzo a moj kochany mezus czytal mu bajki i zapomnial go wysadzic:-)
moj idzie w czwartek do pracy a twojemu co sie stalo ze na 3 dni poszedl:-Dstesknil sie za praca czy cio:-D
mycha fajnie ze w koncu spedizliscie dzien razem a cala reszta se nie przejmuj musisz wziac na luz bo inaczej zwariujesz...ja tez kiedys bylam taka jak ty....az do wyjazdu mojego wtedy ten czas uswiadomil mi bardzo wiele spraw....otworzyl mi oczy....kochana ciesz sie bo masz zdrowe dzieci kochanego meza ktory naprawde sie stara..cala reszta naprawde jest mniej wazna..................;-)
kotek czesc heheh ty i ten wiatr niepodobne do ciebie:-D
megi widze ze wielkie odliczanie jest;-)

Do góry