reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a tego to nie powiem, niech zainteresowana sie pochwali:-D:-D ale mozesz zajrzec na mojego bloga:tak::-) to zobaczysz
ja nie dalam rady stalam ponad 3 godziny przy tortach i w plecow nie czulam doslownie
ale dzisiaj sobie odbije:-D
marzenka a wzielas jakies leki? moze ibuprom zatoki wez
mycha nie denerwuj sie, wypij sobie meliske:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć, my też pospaliśmy do wpół 9 nad ranem poszłam do Zuzi spać bo ma stan podgorączkowy i kaszle, już Haskosept i syrop zapodałam...wykrakałam że dzieci zdrowe a tu masz zaziębiła mi się córcia, na szczęście nic poważnego...
kroma raz jeszcze zdrówka i szczęścia!:-)
Ja tam na ten ziąb nie wychodzę dziś, męża wysyłam do sklepu po zakupy a ja dziś mam wene do sprzątania więc działam....:tak: Miłego dnia laski a raczej weekendu!

czesc laseczki
Kroma -;-)
ciasteczko milych pogaduszek
megi-zdrowka dla Zuzki
Owca-szerokiej drogi i milego pobytu w pl,o Hanie sie nie martw pewnie jest tak zaaferowana wycieczka bez staruszkow ze nie ma nawet czasu zatesnic;-)
Marzenka-mi zawsze pomagal ibuprom na zatoki ,teraz zminilam juz 2gi raz leki.mialam spokj przez lol prawie 1,5 tyg ale dzis juz znowu mam wszystko zawalone ,masakra
Mycha-tez tak czasem mam ale u mnie to juz na bank nerwica ,a ostatnio to juz mi sie wszystko zaczelo stawac obojetne -az mnie to troche przeraza
yyyy sorki nie pamietam co to ja jeszcze mialam pisac.
chyba zaraz wezme mloda i pojde taksowka po zakupy

Milego weekendu dziewczynki kochane

juz mi troche przeszlo wygrzalam sie pod kocem odpoczelam i nie czuje bolu..tak wzielam ibuprom zatoki ponoc dobry jest i widac ze dziala...
megi a dla was zdrowka...i nie dziwie ci sie ze masz wene do sprzatania :-Dja po remoncie jakos mam mniej sprzatania zawsze:tak:nie to co przed remontem jak jeszcze wszytsko stare bylo:-D
ide jakis obiad wypichcic :tak:

Witajcie forumowiczki.Czy przyjmiecie mnie do swojego grona? Mam trzy i pół letniego synka. zalogowałam sie na to forum kilka dni temu i nie bardzo orientuję sie w terenie, że tak to nazwę bo jak wiadomo poczaki są jak zawsze skomplikowane:blink:

Witajcie forumowiczki.Czy przyjmiecie mnie do swojego grona? Mam trzy i pół letniego synka. zalogowałam sie na to forum kilka dni temu i nie bardzo orientuję sie w terenie, że tak to nazwę bo jak wiadomo poczaki są jak zawsze skomplikowane:blink:

Witaj KOTEK ;-)
Ja mam 3 letniego synka Wojtusia (tzn. w kwietniu skończy 3 latka) i 5 miesięcznego synka Jasia :tak:

A Ty może napisz coś więcej o sobie, gdzie mieszkasz i takie tam?? :-)

reklama
witajcie w niedzielny poranek:-)
Kotek witaj:tak:no w koncu:-D:-D:-D:-D
Mycha a jak Jas zabki juz mu wychodza czy cisza?jak cwiczenia dajesz rade?
ehh maly znow do nas przylazl w nocy nawet niewiem kiedy:eek:
ciasteczko i jak bylo na pogaduchach ?

Do góry