reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dziewuszki kochane
chcialam Wam zyczyc
Zdrowych i pogodnych świat Bozego Narodzenia
w cieplej ,rodzinnej atmosferze
oraz duzo zdrowka i radosci

ja jeszcze nic nie mam nawet zakupow mloda dalej szczeka mam wrazenie ze ten antybiotyk slabo dziala .
Jacek mnie denerwuje ech...ja chce do mamy......

reklama
Befatka nie stresuj sie moj tez mnie wkurza.. prosze go o pomoc to pretensje ze cos od niegoi chce on najlepiej nic by nie robil traktuje te swieta jak normalny dzien :dry: i jechac nigdzie niechce :dry: pretekst ma bo dzieci chore a poprostu mu sie niuechce...

witam :-) mam chwilunie
my juz prawie porobione pozniej tylko piergoi u uszka i wsio :-)
ja nie moge narzekac moj mi pomaga i swieta traktuje jak swieta:-)
larvunia a jak dzieciaki sie czuja cos lepiej?
befatka jak mloda sie czuje jak ucho? po antybiotyku powinno dobe po juz mniej bolec albo w ogole nie bolec

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziekuje ciasteczko_Ogolnie ona nie narzekala ma bol ucha tylko ze ja swedziala a koles zajrzal w uszka i zobaczyk ze zapalenie jest od w czoraj nie ma goraczki ale ten katar ciagle ma taki mocny splywajacyi kaszel masakryczny.No ale przynajmniej spi spokojniej

o jak dobrze tabletki zaczely dzialac chyba moge w koncu oddychac pelna piersia ufff

Ja tez juz gotowa w miare tylko rybke pozniej bede smazyc i wsio...
dzwonilam do babci pogadalam troszke zyczenia zlozylam,pierwsze swieta bez dziadka..smutno :-(

Befatka wspolczuje,szkoda nerwow na facetow..olej go i tyle dobrze ze masz kolege ze pomogl ci z zakupami :-)

Moj pomaga nie ma wyjscia,choc gotuje ja a on sprzata w kuchni po mnie hehe dobra i taka pomoc :tak:
u nas slonce wyszlo ale pogoda na swieta cudna hehe :-)

sa ale przed swietami to tak 2 dni wczesniej trzeba zamawiac bo duzo ludzi zamawia ja sama czesto tak robie, a teraz mialam obiecane ze pojedzie albo razem pojedziemy.co tu duzo gadac ja pamietliwa jestem wiec sie odgryze wczesniej czy pozniej hahah i jak zawsze wyjdzie na moje
Juz mi nerwy przeszly nie ma sensu ,to tylko swieta nie ma sie co,, spuszczac'' w sumie tylko dla dziecka sie staram bo ona juz trybi i czeka na mikolaja i czerwona rakiete ktora od niego dostanie :-):-)

Madzia -ale masz super :)
Smigam do garow i ja bo mnie wiosna zastanie

Ostatnia edycja:
Befatka no to podajmy sobie rece, moj wlasnie sie polozyl spac, tez gral pol nocy i pil sam ze soba... Szedl na balkon zapalic i sie poslizgnol, noge w garnek chcial wsadzic.... i dzis go w kostce napitala. Dobrze mu tak :dry:
Ja conieco wczioraj w nocy porobilam... moj jakies tam zakupy mi porobil, ale 12 patraw nie bedzie u nas... trudno.
Dzieci kaszla, ale goraczki nie maja, Fruciu biegac chce ogolnie dobrze sie czuje, wiadomo oslabiony jest, ale wesoly. Misia tez pogodna ale tez kaszle...

reklama
Witajcie.
Nie było Mnie 2 dni ale o tym opowiem po świętach....
Mi na szczęście Mój Mąż duuuuuużo pomaga... :tak:
No nic śmigam robić dalej, chciałam tylko zajrzeć i życzyć Wesołych Świąt :-)

Kiedy Boże Narodzenia nadchodzi,
przesłać życzenia się godzi.
Przyjmijcie zatem z rąk naszych garść życzeń najlepszych
zdrowia, spokoju, radości,
a w Nowym Roku - olbrzymiego Rogu Obfitości .
:-) ;-) :tak:

Do góry