reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam. Wpadlam zlozyc Wam zyczenia. Nie mam ostatnio za bardzo czasu ani ochoty na nic :( swieta a ja ich wogole nie czuje, ale nie bede Wam smecic. Ja to co mialam zrobic juz zrobilam, niby nie duzo tego a i tak zmeczona jestem.

Larvunia kochana wspolczuje, u Ciebie ciagle tylko te choroby, mam nadzieje ze z nowym rokiem sie skonczy to u Was...

No nic uciekam juz i Zycze spokojnych i radosnych swiat :)

Zapachniała choinka,
na niej błyszczą gwiazdeczki,
leży biały opłatek,
jak Pan Jezus w żłobeczku.

Wieczór cichy, grudniowy –
wszystkie dzieci się cieszą,
gdy się Chrystus narodzi,
do kościoła pospieszą.

A w kościele stajenka,
pastuszkowie i granie,
aby było przyjemnie
spać Dzieciątku na sianie.

Nasz maleńki Pan Jezus
gdy się ze snu obudzi,
uśmiechnie się serdecznie
do wszystkich na świecie ludzi.

Hej, niech żyje choinka!
Cukierki i jabłuszka.
Niech kochanej Dziecinie
złożą dzieci serduszka.

reklama
Macie serdeczne zyczenia Świąteczne od Katgen
napisala esa do mnie nei ma neta i Was pozdrawia

ide w koncu do kuchni... dzieci śpia...

Dzieki :-)

ale ci fajnie szybko dzieciaczki spia moje siedza i na tvn bajke ogladaja :tak:
i co postanowilas jedziecie jutro do rodzinki?

ja mam juz jedzenie porobione
jutro tylko salatke doprawie i wsio...
dla nas 4 nie robie duzo bo potem wyrzuce wiec nie ma sensu...

Dobranoc :-)

owca kwestia przyzwyczajenia dzieci do szybszego kladzenia spac..
choc jak jasno na dworze to i spac sie niechce a teraz ciemno wiec gasze swiatlo i same odplywaja ;-)
tzn Misia na cycku wiszac a Fruciu wtulony w misia przytulaka ;-)
my mamy swoj rytulal i sie go trzymam i dzieciaki wiedza ze nie ma marudzenia tylko trzeba ladnie spac ;)

dzien dobry
synek jak zwykle nie dal polezec dluzej wiec juz spijam kawke:-)
owca larvunia moj jak nie bylo remontu szedl spac o ustalonych porach i wiedzial zawsze ze juz pora spania jest ateraz jak remont mielismy troche to zaniedbalismy i teraz od nowa nad tym musze pracowac teraz jak ma isc spac to krzyk jest ale jak nie spi od 6-30 to o 20 juz lezymy wlozku czytamy bajki ..u mojego zauwazylam z ejak chodzi spac pozniej nawet o tej 20-30 to wstaje mi wczesniej niz jak idzie o 20...a my tez czas dla siebie musimy miec bo niepowiem ze jak siedzi z nami dlugo to potem zla jestem bo przeciez kazda z nas potrzebuje odpoczynku troche a jak idziemy spac razem to gdzie czas dla nas rano tez ledwo otworze oczy i dawid juz nie spi...wiec jedynie ten czas dla siebie mam wieczorem..
wczoraj upieklam mieso pierwszy raz schab robilam i wyszedl super
blond robilam makowca z twojego przepisu wyszedl dobry,mojemu smakuje:-)zrobilam 2 rolady:tak: sernik tez super wyszedl wiec jestem bardzo zadowolona...dzis czeka mnie sprzatanko a potem szykowanie stolu :-)
larvunia ty to sie masz biedna moja:-( oby wnowym roku bylo u was mniej chorob..i powiedzcie mi o co tu chodzi ty karmisz piersia mala i zobacz jak ci choruje a moj tylko miesiac na cycu byl i niechoruje:confused:dlaczego tak sie dzieje:confused::confused:
blond daj znac jak tam bylo u mamci i czy w koncu wie :tak:
owca u mnie tez sie duzo nie robi bo kto to bedzie jadl...jedynie co to salatki wiecej robie bo dla mamy daje a ona nam bigos i golabki:-)a tak wogule ciekawe co powiedza na nasz remont bo jeszcze nie widzieli jak sie urzadzilismy:tak:
niuska co tam sie kochana dzieje:baffled:trzymaj sie i bedzie dobrze..przynajmniej trzeba w to wierzyc :-)
kroma a dzieciaki daly ci posprzatac?bo u mnie z dawidem to dwa razy wiecej czasu zajmuje co mnie czasem wkurza bo wiem ze sama szybciej to zrobie..boze swiety jakie teksty ma moj synek:szok:gada jak stary i ciagle mowi ze mikolaj przyniesie autobus hahhaha:-D i tez mnie zadizwil bo wyciagnelam ta szynke z piekarnika a on mama daj dalam takiej nigdy nie jadl a on ze jeszcze:szok:widze ze on bedzie miesozerny tak jak tatus:-)no i dobrze
mycha jak tam u ciebie?jak swieta spedzacie ?
ah szkoda ze sniegu nie ma:baffled:
Mikołaja bogatego,
śniegu bielutkiego,
choinki pachnącej
i gwiazdki błyszczącej.
Minimum stresu,
maksimum milosci
i tyle radosci
ile karp ma osci
:-D

hol hol hol :-D
u nas znow deszcz buu gdzie jest snieg...
ja mam wszytsko porobione z jedzenia tylko salatke wymieszam z majonezem i wsio...
my na 16 do kosciola smigamy i jak wrocimy bedzie kolacja okolo 19 mysle dopiero sie wyrobie...

larvunia u mnie jakis czas temu tez nie bylo problemu z zasypianiem sama sie dziwilam ze tak szybko o 20 mi zasypiaja ale teraz mloda starsza to sie poprzestawialo i mlody tez nie chce sie klasc jak ona nie spi i tym sposobem wariuja mi do 21 z minutami...a mnie nie chce sie juz ganiac,marudzic itp...bo ja ciagle gadam ale jak do sciany :-D
ale jak tak zasypiaja po 21 to spia prawie do 9 rano :tak:

zalaczylam polskie radio rmf to chociaz jakas muzyka swiateczna czy koledy poslucham bo w tym niemieckiem to nic nie puszczaja swiatecznego...:no:

Marzenka fajnie ze popieklas ciacha i ze wyszly fajnie czlowiek sie cieszy jak sie udaje :-) dobrze ze dawido lubi miesko przynajmniej nie musisz wciskac w niego :-)

Larvunia i jak dzieciaczki?..

uciekam kawe dopije i posprzatam jeszcze troche chalupke :tak:
Jeszcze raz Wesolych Swiat - Merry Christmas :-)

reklama
Hello
Ja sie zabieram za krojenie salatki i koniec:) jeszcze wczoraj o 2 w nocy barszcz gotowlam :D, o 23 bylismy w tesco i tyle ludzi ze szok.
LArvunia wstawie zdjecie do galerii juz po swietach chyba bo narazie nie mam kabla eby cos wstawic i i tak bede telefonem musiala robic:/

Jescze raz wesolych swiat kochane!!! ja sie zegnam juz bo o 2 do mamy jade a tam neta zabralo i nie ma.

Do góry