reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
hejka
Nie wiem co pisac podczytalam Was troszke ale nie dam rady ogarnac wszystkich watkow ,Produkujecie dzis jak oszalale.Ale to fajnie bedzie co czytac
Ja mam zalamke ,kurde myslalam ze juz wychodzimy na prosta a tu w nocy duszacy kaszel nie wiwdomoa skad ,katar i oczko zaczelo teran dopiero naprawde ropiec szok.A jak mala w nocy nosilam bo plakala to dos mi pierdziello w odcinku piersiowym w kregoslupie.
Od pon probowalam sie dodzwonic do lekarza a jak dzis zadzwonilam to babka mnie na wtorek chciala umowic grrr.
Sorki ze tak marudze kazdy ma problemy inni mniejsze 2dzy wieksze.
Larvunia -buziaczki dla Misi na pol roczku
Katgen-pierniki super ,az mi slinka poleciala ,ja slomka wykrawam jeszcze dziury i nawlekam na kokardki wieszam na choince ;-)
Future -zdrowka kochana,jak oczko Helusi?
Marzenka-czekam na foty jak juz bedzie po remonbcie
Mycha-sciskam mocno,nie przejmuj sie
Kroma,Daffi - widze nie tylko ja dzis zle spalam zdrowka dla Maluchow
Julka taka udana jak moja Kayka:-)
Megi choinka super,ja mam taka 180cm
Madziarena-szybkiego zakonczenia remontu i udanej imperezki ale Twoja corcia to chyba ma 2 latka juz nie roczek hehe
Milego wieczoru Sorki jak kogos ominelam
Aaa Madzie i Kasie F,Pr ,ciasteczko ,blond buziaki
Milego wieczoru wszystkim i duuzo zdrowka
A zeby nie bylo ze tylko marudze to mam naowa klawiature a nawet 2 takie za 7f haha ale teraz Kaya moze sobie lac sokiem ile chce haha i moj pikny mam glow nie pourywa
Nie wiem co pisac podczytalam Was troszke ale nie dam rady ogarnac wszystkich watkow ,Produkujecie dzis jak oszalale.Ale to fajnie bedzie co czytac
Ja mam zalamke ,kurde myslalam ze juz wychodzimy na prosta a tu w nocy duszacy kaszel nie wiwdomoa skad ,katar i oczko zaczelo teran dopiero naprawde ropiec szok.A jak mala w nocy nosilam bo plakala to dos mi pierdziello w odcinku piersiowym w kregoslupie.
Od pon probowalam sie dodzwonic do lekarza a jak dzis zadzwonilam to babka mnie na wtorek chciala umowic grrr.
Sorki ze tak marudze kazdy ma problemy inni mniejsze 2dzy wieksze.
Larvunia -buziaczki dla Misi na pol roczku
Katgen-pierniki super ,az mi slinka poleciala ,ja slomka wykrawam jeszcze dziury i nawlekam na kokardki wieszam na choince ;-)
Future -zdrowka kochana,jak oczko Helusi?
Marzenka-czekam na foty jak juz bedzie po remonbcie
Mycha-sciskam mocno,nie przejmuj sie
Kroma,Daffi - widze nie tylko ja dzis zle spalam zdrowka dla Maluchow
Julka taka udana jak moja Kayka:-)
Megi choinka super,ja mam taka 180cm
Madziarena-szybkiego zakonczenia remontu i udanej imperezki ale Twoja corcia to chyba ma 2 latka juz nie roczek hehe
Milego wieczoru Sorki jak kogos ominelam
Aaa Madzie i Kasie F,Pr ,ciasteczko ,blond buziaki
Milego wieczoru wszystkim i duuzo zdrowka
A zeby nie bylo ze tylko marudze to mam naowa klawiature a nawet 2 takie za 7f haha ale teraz Kaya moze sobie lac sokiem ile chce haha i moj pikny mam glow nie pourywa
Befatka1982
Entuzjast(k)a
No widzisz jaka ja slepa haha
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
befatka dzieki, oczko spoko. dalej czerwonie, ale nie przybiera kolorów tęczy.
marzenka ja spokko. inhalacje 5 razy dziennie ihaa. mam co robic.
mała zasnęła o 7. pospala pol godziny i dalej lata. oj ja sie obawiam, ze moja hesia i julka daffi mogą sobie podac ręce. niegrzeczne babole.
marzenka ja spokko. inhalacje 5 razy dziennie ihaa. mam co robic.
mała zasnęła o 7. pospala pol godziny i dalej lata. oj ja sie obawiam, ze moja hesia i julka daffi mogą sobie podac ręce. niegrzeczne babole.
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Wypiję mleczko i uciekam do wanny, mały najedzony, przebrany może zaraz uśnie a moja królewna ogląda bajkę u siebie i jak zwykle co dzień bywa na niej uśnie:-)
Ciekawe jak Paweł jutro po szczepieniu mamy na 10.10 taka godzinę...a więc odezwę się jak wrócimy, dobrej nocy wszystkim;-);-)
Ciekawe jak Paweł jutro po szczepieniu mamy na 10.10 taka godzinę...a więc odezwę się jak wrócimy, dobrej nocy wszystkim;-);-)
Ja juz wrocilam z wanny :-) dzieciaki tez jeszcze na tv zerkaja boze ich do wyra wygonic to juz nie lada wyczyn
a takie byly fajne czasy jak mi zasypiali po 20 ech...powspominac mozna tylko
ja latam sobie po allegro i przegladam radyjka samochodowe moze kupimy sobie z m pod choinke nowe radyjo
megi powodzenia na szczepieniu bedzie dobrze :-)
Future fajnie ze masz zywa coreczke ;-)
Befatka hej hej...
Uciekam do jutra:-)
a takie byly fajne czasy jak mi zasypiali po 20 ech...powspominac mozna tylko
ja latam sobie po allegro i przegladam radyjka samochodowe moze kupimy sobie z m pod choinke nowe radyjo
megi powodzenia na szczepieniu bedzie dobrze :-)
Future fajnie ze masz zywa coreczke ;-)
Befatka hej hej...
Uciekam do jutra:-)
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ja juz padam.
do jutra
do jutra
reklama
C
ciasteczko
Gość