reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam rowniez
u nas mokro i wietrznie
kurze juz wytarlam,teraz kawe pije a potem spadam do mamy,pojedziemy sobie do meblowego moze jakas komode w koncu kupi bo jeszcze nie wybrala...

no to wsio pozdrowionka :happy2::happy2:

reklama
Witam :)
Muszę się pochwalić, że wczoraj prawie skończyliśmy kuchnię :) siedzieliśmy do nocy ale wytapetowaliśmy i pomalowaliśmy - dziś kończymy bo nam tapetki zabrakło ale i tak jestem z nas dumna :)
Śmigam popracować, a później lecę sprzątać bo dziś Aminia skończyła 2 latka :) ;)

Madziarena Wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzinek dla twojej coreczki
niech rosnie zdrowo i przynosi wam duzo radosci
:-)
:-)

Witam się. :tak:

Witam :)
Muszę się pochwalić, że wczoraj prawie skończyliśmy kuchnię :) siedzieliśmy do nocy ale wytapetowaliśmy i pomalowaliśmy - dziś kończymy bo nam tapetki zabrakło ale i tak jestem z nas dumna :)
Śmigam popracować, a później lecę sprzątać bo dziś Aminia skończyła 2 latka :) ;)

Madziarena dużo zdrówka dla Amelki, niech rośnie zdrowo i daje Wam jak najwięcej szczęścia :tak:;-)

U Nas pobudka jakoś koło 7, mąż przyjechał sobie na śniadanie i już nie dał pospać i koło 8 pojechał do pracy, Wojtek oczywiście bajki ogląda a Jaś leży w leżaczki... ;-):-)

Mnie głowa boli i spać Mi się chcę, Jaś jakoś koło 3 w nocy pobudkę zrobił i o 6... A tak fajnie się budził bo tylko raz zazwyczaj o 6 nad ranem a dziś niespodzianka... :tak:

A tak to po staremu, jakoś leci a co do tego co na tajnym to ciężko Mi się tym nie przejmować :-:)no:

madziarena sto lat dla córci :)

my wstałysmy jakis czas temu, wstawilam kawe, mala siedzi w kojcu i sie bawi. a ja jak sie dorwalam do kompa, to jeszcze nie psozlam kawy zrobic. zanim poodpowiadam na fbukowe maile, to zaraz cza isc do rpacy. wiec lece na kawe. musze cos zjesc i antbiotyka zjesc. nara.
larvunia co i jak tam? jednak chrostki ospowe? czy moze uczulenie?

reklama
Do góry