reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

uuuuuuf w koncu jestem:-)
ciasteczko wielkie dzieki;-);-):-)
moj mi kompa robil od nowa wszytsko instalowal i zapomnialam haslo....
future daj znac po lowach lumpowych:-)sama sie musze przejsc:-)dawno nie bylam
niuska jak zescie dali rade z marta?ja tez bym chciala ale jak wejsc z dzieckiem na sniezke:baffled::baffled::baffled:
na dzis koniec roboty..cala szafa wnekowa zlikwidowana...w koncu ...taki syf ze szok :-):-)jeszcze w srode moj scianke u dawida bedze burzyl i ekipa moze wchodzic...:-D:-D
juz slysze gadanie tesciowej..bo dopiero dzis sie dowiedziala ze remont robimy:szok::szok::-D:-D:-D:-Djuz slysze jak gada a po co wam....bo dla niej to wszystko jest idealnie:-D:-D:-D:-Dwlasnie sie zapowiedziala ze wpadnie bo bedzie na cmentarzu wiec do nas blisko bardzo....teraz chwila wytchnienia kawka a potem ide biegac z mezulkiem:-D:-D:-D
uciekam
ciasteczko jestes wielka :-D

reklama
hejka
U nas nudy nic mi sie nie chce.Wlasnie byla kolezanka z dziecmi szaleli z moja mala ze szok :-D:-Dteraz bloga cisza hehe
A w srode koniec feri i mala smiga do przedszkola

Witam
My dopiero wrocilismy od mamy.kilka dni i juz dosc mialam. jednak u siebie to u siebie.egzamin w koncu zdalam wiec tylko obrona zostala:)
ide sie ropakowywac dalej , wpadne pozniej poczytac co sie dzialo jak mnie nie bylo:)
buuuska:)

Hello,ja dopiero siadlam na spokojnie
bylam u logopedy z mloda wrocilam dopiero kolo 17...:tak:

Future co tam wychaczylas w lumpku??:confused:

Blond i jak powiedzieliscie juz rodzica o dzidzi??:baffled:

Marzenka to szalejecie z remontem :-) fajnie :tak: a tesciowa niech sobie pogada one tak maja :-D

Megi.Mycha gdzie sie podziewacie? jak maluszki?

Niuska to tylko gratulowac takiego chodzenia z mala ze dala rade :-)

kurka jak ciemno juz buu...
Pozdrawiam milego wieczorku :-)

helo madzi ai marzenka nic a nic, pustki totalne. ale za to pojechałam do gorzowa trochę pochodziłam po askanie. nic nie kupilam, ale wiem co jest w każdym razie. malej kupiłam kombinezon na zime, co prawda jeden dostalam od znajomej, ale dośc duzy, a ten bedzie w sam raz ;)

wsumie nic takiego nie robilam dzisiaj ale wyprawa do poznania troche zajela czasu, po drodze do mc donalda zajechalismy bo ale ja oczywiscie lody zjadlam:-D:-D
marzenka ciesze sie ze sie udalo w koncu:-):tak: a gdzie larvunia?

jestem jestem.... jakos tak weny brak we mnie...
jutro jade do babci o 8 juz wyjazd mam z mala tylko jade i z bratem
ale wrocic chce juz w poludnie nie wiem czy do g-wa moj bedzie chcial jechac czy nie...
cos mi smutno bez powodu jakos...

ciacho a co to za ekspada do poznania na groby czy tak tylko??...
larvunia nie smuc sie ....:-):-)

zapomnialam ze jutro u was swieto..moje drugie spedzane tutaj...

moj z bratem i kolega woza meble ze sklepu do mamy :tak: wykonczy sie ten moj chlop...

no madzia no szalejemy...wczesniej nas nie bylo stac a teraz bedziemy miec pozadnie tak jak chcemy :-):-)i wkoncu po swojemu bo to wszystko jeszcze po poprzednich lokatorach....
tesciowa byla cos tam zaczela gadac a ja od razu dogadalam haha jak to ja:-D:-Di przestala:-Dtylko mowi ze z pol roku nam to zajmie hehhe to sie kobitka zdziwi:-D:-D
blond to ja bylam blisko ciebie :-Dbylam u taty na cmentarzu wczoraj:-):-)
larvunia aco tobie czemu smutno?hmmm:baffled:
ja zaliczylam 6km na stadionie :-):-)zmeczylam sie i mam ochote isc juz spac,dobrze ze dawid juz spi wiec laba z mezulkiem:-D:-D
wiecie co ale nigdy jakos wczesniej sobie sprawy nie zdawalam jakie to mile jest biegac z mezem hahhahha:-D:-D
madzia widze ze mamuska sie przeprowadza juz:-)w koncu i ty bedziesz miec prywatnosc:-):-)
ciasteczko lody tez bym se zjadla:-)taki jakis duzy deser mniam :-)pojdziemy rodzinka na lody jak sie troszke uspokoi u nas z tym remontem..niby ciagle razem jestesmy ale wiecznie cos i nie may czasu dla siebie.....ale dobre i to:-)teraz po 6miesiacach rozlaki bardziej doceniam wszystko jakos:-)

reklama
Marzenka ja tez u taty na cmentarzu bylam tyle ze na tym drugim
Magda nie powiedzielismy nic mamie...i nie zanosi sie zebym szybko im powiedziala.oni maja inne plany na moje zycie wiec dzisiaj wrocilam bo juz nie moglam tego sluchac:/
dziekuje wszystkim za zyczenia dla Rafalka:)
Megi Rafal wlasnie na urodziny dostal Tomka i przyjaciele. ale same wagoniki takie magnetyczne bo w przedszkolu maja. torow nie kupilismy bo to strasznie drogie. jeden maly wagonik wielkosci resoraka kosztuje ponad 30 zl. kupilismy 5 , wyglada jakby nic nie bylo a ile kasy juz p;oszlo. ale moze jeszcze sie tory dokupi do tego.
ide chyba spac bo jakas padnieta jestem. i tez mam nastroj jak larvunia...smutno mi nie wiadomo czemu.
baj baj

Do góry