reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hello
Dziewczyny z gorzowa do kogo Wy w ciazy chodzilyscie?bo nie wiem kogo wybrac. przed ciaza chodzilam do jewusiaka ale on kompletnie nie nadaje sie do prowadzenia ciazy moim zdaniem i poszlam do urszuli bobowskiej sabaj ale ona jest tak droga i ponoc strasznie naciaga pacjentow ze teraz nie wiem do kogo mam isc:confused:bo na pierwszym usg bylam u niej ale 250 zl wizyta:no:
milej niedzieli

reklama
Future zapraszam zapraszam, zasilacz wezcie ze soba!
Dywan nie czerwony, ale bialy sam sie rozlozyl po nocy wiec spokooooo :-D:-D:-D
zaaaartowalam, juz odkurzylam te siersc ;-)

ciacho dzieki, fotki zrobie a jak :-)

Czesc :)

Dziekuje za zyczenia :)

Blond gratuluje zafasolkowania :) niech rozwija sie zdrowo malenstwo i zycze zeby byla dziewuszka :)
co do lekarza to ja chodzilam do Tymszana, nie mam nic do lekarza za wizyte nic nie bierze ale teraz bierze kase za usg chyba 70 zl wczesniej nie bral nic. Ale powiem ci ze bylam teraz w poniedzialek u makowskiego w stomiku i jestem zachwycona nim. Za wizyte wzial 100 zl a za usg 80, nie bierze za wypisanie recept itp. Bardzo kompetentny wszystko wytlumaczy jak sie czegos nie rozumie. Jak bede w ciazy kolejny raz i fundusze beda na to pozwalaly to napewno zdecyduje sie na niego....

U nas wszystko oki, chodze do tej szkoly, narazie mialam dwa zaliczenia i z kazdego dostalam 4 wiec nie jest zle :) z praca niestety nie wyszlo :( nawet nie bylam na tym probnym dniu bo wrocila tamta asystentka... no trudno jak nie teraz to pozniej sie uda... bylismy z Marta na bilansie 2- latka i jest wszystko oki, lekarka tylko stwierdzila stopy plasko-koslawe i mamy skierowanie do poradni wad postawy. A tak wazy 12,5 kg i ma 85 cm, nie jest za wysoka ale napewno sie wyciagnie bo i my jestesmy wysocy.

reklama
No i juz po spotkaniu...
Zdjeć nie bedzie, bo nie wziela Future Helenki.. nastepnym razem :tak:;-)
Męzulo pizze robi, juz mi slinka leci, mjami mjami....

Befatka hello, co u Was??

edit:
Future i co tez pizze bedziecie miec? ;p

Ostatnia edycja:
Do góry