reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Halo ja na chwilkę, dzień piękny jesteśmy po obiadku i zaraz na spacerek idziemy z dziećmi, trzeba korzystać z słońca:-)
Niuskaa najlepsze życzonka dla ciebie:) 100 lat!!

Megi akurat sienkiewicza to jest niedaleko nas wszystkich :)wiesz gdzie jest kaufland?bo to naprzeciwko kauflandu, tam gdzie wojskowa przychodnia.
Future a ja dzisiaj robilam pizze )i faajna calkiem wyszla :)
dobranoc

Witajcie lasencje ;-) kooopeee lattt.....;-)
Niuskaa sto lat, sto lat!!!! I przede wszystkim dużo zdrowia i miłości, bo to w życiu najważniejsze:tak:

Blond, Ciebie to chyba myślami ściągnęłam, bo ostatnio się zastanawiałam co u Ciebie, a tu taaaka nowość:-D! Gratuluję , niech sie Maluszek zdrowo rozwija!!!!:-)
Larvunia, kobieto, ale mnie zadziwiłaś swoim blogiem i szyciakami :-D Niezły talent w sobie odkryłaś, i na prawdę Cię podziwiam za tempo tworzenia i kreatywność :tak: I to przy dwójce maluchów:-)
yyy... tyle miałam napisać i już nie pamiętam co komu:baffled::zawstydzona/y:

A ja się dziś z lekka przeraziłam, bo chciałam moim dziewczynom kozaki na zimę kupić, no i zajechałam z nimi do CCC w Ascanie, ale jak ceny zobaczyłam to mi szczena opadła i wyszłam... za 1 parę najtańszych kozaków 69 zł chcą, a razy 2 to już niezłą sumka:baffled: A i tak tylko jeden sezon w tym pochodzą.... będę jeszcze szukać na mieście, pewnie są jakieś sklepy z tańszymi kozakami, no nie??:baffled:

reklama
dzoieki lilu:tak:

ja juz ide spac.... Xmena ogladam (niby najnowszy - to jak sie zaczelo wszystko), ale jeszcze kurde 30 min do konca, nie dam rady... ledwo patrze... zaraz pewnie mloda bedzie cycka szukac, jak mnie wyczai w pokoju. Ona jakby miala radar na mnie jakis ;-) Tylko wchodze do pokoju to zaczyna sie krecic i dzioba robic za cyckiem...
DOBRANOC

Do góry