reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej

łeb mi pęka od rana, chyba przez pogode, macie tak?

zaraz musze sie przygotować na rytmike, bo wczoraj mała mi nie dała, a dziś tańce hulańce na na na na

menżu wybył do pracy, w nienajlepszych humorach, pozarliśmy sie, ze za szybko jezdzę i narazam jege i Helę...no ale jemu 90 to już za szybko. ehh

Helenka wstała, zjadła i widzę, ze powoli odpływa...bo tak jakoś ciemnawo to i ona to czuje...

reklama
halo;]
Marzenka- w koncu bedziecie mialy mezów u boku;] a twoj to cie pewnie nie pozna cos mi sie zdaje ze cos zmajstrujecie jak wroci taka bedzie mial na ciebie chrapke;]
dziekujemy z abrawa dla Amelki:)
annes- helo;]
larvunia- ty to masz zdolnosci ,bo wszystkie Anki zdolne sa ;p;p
Befatka- super ze Kaya zadowolona z przedszkola oby un as ta poprawa na stale byla...

hej hej
larvunia sloniatko superasne
pr milo ze mloda zadowolona z przedszkola:tak:
future ja czasem nie mowie mojemu jak jechalam bo on jezdzi bardzo ostroznie jak jedzie z nami co nie znaczy ze wolno

Katgen- co sie stalo?
Ciacho- ja na mojego zawsze krzycze ze za szybko;p no i teraz mu wsyzstkie bledy wytykam z najechal na linie, albo na powierzchnie wylaczona itp. itd ;p

pr jak bedziesz miec prawko to zobaczysz ze wcale nie jest tak latwo nie najechac na linie, ze sa waskie te pasy ruchu
poza tym wy macie wieksze auto niz L-ka wiec to calkiem inaczej, dla mnie cos takiego jak uwalanie za najechanie na linie to glupota
bo tego naprawde ciezko uniknac, wiem co mowie

reklama
Do góry