reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej ja w domciu juz spotkalam hanie w tramwaju i razem wrocilismy bo byli na wycieczce w domu jezow :-D
pogoda dzis srednia juz sie ochlodzilo i lekki wiaterek...
zaraz po mlodego ide i odrazu sklep zachacze po skladniki na leczo bo bede dzis robic :tak:..jutro familia bedzie juz to trzeba jakies zarelko zrobic...:tak:

megi tak kojarze chyba ten lokal to taki maly nowo otwarty od jakiego czasu?..jesli o ten chodzi to bylam tam raz na kebabku :tak:
a twoj nie moze ci wozka wystawic rano na klatce zeby stal??...ja zawsze u siebie zostawialam na dzien w klatce a tylko na noc do piwnicy :tak:

Pr pytalas co na szymka podzialalo ze przestal beczec w sumie nic...jakos tak sam od siebie po pol roku placz dzien w dzien przestal :-)...i u was tak bedzie zobaczysz :-)

Katgen i future zdroweczka wam zycze :-)

Befatka nie dobrze u ciebie z tym dretwieniem mam nadzieje ze szybko dotrzesz do lekarza :tak:
narazie tyle uciekam :tak:

Magda- to jeszcze tyle mam tego sluchac masakra.... juzb tesciowa sie na mnie obrazila bop powiedzialam Amelce ze nie pozwalam zeby sie babcia z nia bawila bo jest niegrzeczna i ona sie obrazila " bo krzywdzimy dziecko. i jej przykro"

jejku dziewczyny wspolczuje i dzieci i Was ze musicie znosic ich humorki przedszkolne...
u mnie jakos krotko to trwa jesli wogole sie zaczyna... mlody ma atak po dlugiej nieobecnosci zawsze. Ogolnie ja z nim krotko i na temat i u nas to dziala :sorry2: Ciekawa jaka Misialinka bedzie, oby jak brat :sorry2:

Ciekawe tak wogole jak jego kaszel... w nocy mu musialam podawac syrop diphergan bo myslalam ze sie zakaszle... Z nosa mu nic nie leci, nie odrywa mu sie przy kaszlu, ja nie wiem... puki co cierpliwa jestem i czekam..
Jutro szczepienie Misiulki :baffled:, jade do ksiegowej tez... i mam fryzjera :tak: Nic nie robie... samo podciecie. Ale musze je wzmocnic, bo wypadaja mi garsciami i jestem przrazona :-( Moj kupil swego czasu na sweet vouczer za 11zl ide puki wazny ;-) Ale jak mi spieprzy fryzure to chyba zwariuje, bo nie dosc ze wlosy wypadaja (czytalam ze to niby normalne miedzy 3 a 8 mies po porodzie- przeczekac trza) to jeszcze mi moze fryz zpitolic, oby bylo oki ;-) Pierwszy raz tam ide... az sie boje :sorry2:

dobra zbieram sie na spacer i po synka MILEGO POPOLUDNIA KOBITY ;-)

larvunia ja po jednej i po drugiej ciazy tak gubilam wlosy ze scielam na krotko bo nie moglam patrzec
jak mi sie fryzura przerzedzala:dry:
poczekaj jeszcze z tydzien na tych lekach bo wydaje mi sie ze po tygodniu powinny cos pomoc mlodemu
bo to jest wystarczajaco bo jezeli efekty maja byc po miesiacy czy po dwoch to porazka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez ide do fryza. chyba jutro sie wybiore. tutaj w krzeszycach. boje sie, ale trudno. sprobuje, bo juz nie moge na siebie patrzec. i musze se farbe kupic, bo koloru juz ni ma ;)

ale mi juz ladnie odrastają. Larvus to na pewno po ciazy. wiele kobiet tak ma. minelo pol roku, a ja juz mam prawie nową grzywke. i zakola mi znikaja

czesc wam:-)
dzis wybralam sie na zakupy z mysla o ciuszkach na przywitanie mojego dzielnego meza...w drodze moj napisal sms ze mam sie nie martwic ze z nim wszytsko ok..i od razu smutek dotarlo do mnie ze nie ma co sie naprzod cieszyc ze jeszcze troszke i bedzie w domku.....ze dopuki go nie dotkne calego i zdrowego nie przestane sie bac.....ide i mysle sobie.....ze nie moze byc inaczej musi wrocic caly i zdrowy...dziewczyny to jest straszne co my musimy przezywac...nie zycze tego nikomu nawet najwiekszemu wrogowi...
wzielam sie w garsc i tak oto polowa rzeczy na powrot kupiona:-)jutro ide w poszukiwaniu kurtki na zime....
czy ktoras z was brala moze belisse?
o wlosach mowa:-)ja bym chciala balejarz zrobic nawet myslalam ze na powrot zrobie ale sobie mysle ze dam se spokoj bo mnie mezus nie pozna....zreszta nie lubi farbowanych...mam nadzieje ze uda mi sie go przekonac..niby to moje wlosy i robie co chce ale zdanie meza tez jest dla mnie wazne:-)mam naturalny swoj kolor i z jednej strony szkoda go psuc

reklama
hejka

Lavrunia i Future
- ja też idę do fryzjera ale w Piątek :-) a Lavrunia- mi też wypadały garściami ale troszkę później jakoś jak Arek miał 6 mcy. biedny ten Marcel z tym kaszlem.

Zdrówka dla chorujących Katgen i Future

Pr- ja teraz jeżdziłam od dwóch mcy za kółkiem byłam i powiem, że nie było tak źle, a na bank się nauczysz, ja dałam radę ty też dasz A ile masz jeszcze godzin?

Dziewczyny może któraś zna kogoś kto chce kupić ciuszki, moja koleżanka chce sprzedać po dziecku malutkim ciuszki na wiek 0-3 mce, ładne, bo z UK. Nie wiem ile chce, ale na bank warto, bo ona kupuje wszystko w UK, no ja mam za dużą córkę :-)

Do góry