reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
katgen kochana co jest? dalej zipiesz?? ja jakby lepiej.

już wlaśnie wróciłam z przedszkola. fajnie było dziś wynalałam rano piękny utwór i zamienialiśmy się w pierrot`y i tanczyliśmy jak kukiełki. ale ubaw.

Katgen- cio jest 3 maj sie kochana

A mnie chy a jutro wizyta u pediatry czeka bo Zosia ma jakąś wysypke. Najpierw miała na nodze w miejscu gdzie miała strupa wiec myslałam ze goiło jej sie i swedziało ale teraz juz ma na nozkach obu takie kropki swedza bo sie drapie , wapno lekko pomogło ale jutro i tak pojade. Czy ktos cos takiego miał?

Pr- to super.:-) Moja młoda nie chciała chodzić a nawet do auta wejść jak zbliżał sie ten dzień wiec za rok chce zeby razem poszły.

Ostatnia edycja:
no u nas bardzo nieciekawie. Ale to nie chodzi o "nas" ale o sytuację finansową, materialna. a ta później nie zbyt dobrze na nas wpływa i tak w kółko. my chyrlamy dalej. chyba czas do lekarza ;( ale mam 50zł w portfelu i idź tu do apteki...

pr super ze w koncu mlodej sie podoba:-) katgen wspolczuje sytuacji finansowej ale od tego zaczynaja zawsze klotnie
annes kobito odzywaj sie czesciej:-) i nie mam pojecia co to moze byc ale pewnie jakies uczulenie, nie zmienialas proszku do prania albo plynu do plukania czy czegos podobnego?

reklama
u nas jak mloda skonczyla rok pralam ubrania w vizir sensitive, a tez miala rozne skorne problemy od
jedzenia, a moze cos zaczela jesc nowego?

Do góry