reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka zanim sie obejrzysz bedzie juz M w domu;-) a jakas garderoba bardzo porzadana;-)
ja juz nie moge byc sie bez farby przez te siwulce na glowie chociaz zawsze moeg obciac nie farbowac i nosic takie siwe

reklama
sie na wieczor rozpisuja babole no ;-)

ciacho masz ladne wlosy :tak:
kroma moja juz nosi ciuszki po fruciu jak ten nosil w wieku 6 miesiecy :szok: Chyba sie spraly bo mlody byl wiekszy od Misiulki w jej wieku ;-) No ale i tak moja w ciuszki na 3 mies nie wchodzi ;-)
marzenko jeszcze ciutke i bedziecie razem :tak: Ciekawe co powie Twoj jak Cie zobaczy... na te Twoje zgubione kg i wogole :-)

dzieki dziewczyny- no ja mysle ze w koncu mi bedzie jakos szlo...
kroma ja dopiero 5 godzin wyjezdzilam
Tadam sie musze pochwalic bo Pani powiedziala w przedszkolu ze dzis byl przelom;] i ze chyba podmienilismy Amelke bo dzis bylo super;] no i moje dziecko w koncu mi samo opowiadalo co tam w przedszkolu;] i jakie ma kolezanki;] bo tak to dostawala histerii na samo slowo przedszkole

no to KLIK, gasze swiatlo chyba jako ostatnia co...
jutro odezwe sie wieczorkiem dopiero, juz o 7.00 robie wylot z domu ;-) MILEGO JUTRZEJSZEGO DNIA :tak:

hejka
Larvunia nie gas bo jeszcze ja ;-):-)
ja nie widze slonia,przerwa techniczna na allegro
Marzenka, Madziarena- wspolczuje Wam.Czytalam dzis rano od razu o Was pomyslałam .Czekam razem z Wami na szczesliwy powrót mezów.Bedzie dobrze
Niuska -dziekuje jeszcze raz :-D
Kroma -jak tam Łobuziaki dzisiaj?
Pr-brawa dla Amelki.oby tak dalej
Ciacho ładnie Ci tym koloze co teraz masz
Megi,Mycha -spokojnej nocki niech maluszki dadza sie wyspac
Future-kolorowych
Madzia to jutro rodzinka przyjezdza?A moze brat pozytywnie Cie zaskoczy?

Moja Niunia dzis bardzo zadowolona wrócila z przedszkola ,ładnie zjadla tam caly obiadek a deseru nie ruszyla -dziwne musialo jakies paskudztwo dac ze slodkiego nie chciala haha.
Za to byla brudna jakby sie po ziemi tarzala ,rzno zrobilam jej 2 kitki a wrocila z jedna i widzialm jak wyciera nosek o rekaw haha.
Mój zakapiorek maly :tak::-);-)
Spokojnej nocy babolki

dzien dobry:-)
befatko dziekuje:-)
kochana nie przejmuj sie dziecko brudne to dziecko szczesliwe:-)
larvunia hihi mnie sie wydaje ze jak moj zobaczy mnie taka chudzinke to zrobi wielkie oczy...jestem pewna ze mu sie spodobam...tylko teraz tak sie zastanawiam jakie ubrac buty czy na szpilce czy kozaki na plaskim...co wy byscie zrobily bo ja niewiem jak sie zachowam jak go zobacze jak bede w szpilkach to nie bede mogla biec do niego bo sie zabije:):):):)wiem ze mam jeszcze troche czasu ale jakos tak milej mi na sercu jak tak sobie pomysle ....
pr moze jakis przelom w amelce sie obudzil:-)oby tak dalej:-)
moj maly juz nie spi od 6, tlumacze mu na nowo ze ma sie mnie sluchac bo ostatnio strasznie przegina efekt taki ze dostalam od niego wczoraj w twarz....bo kazalam mu isc do loza moja reakcja byla taka ze dostal 2 razy w dupe..wiem nie ma sie czym chwalic..nieiwem zupelnie jak mam reagowac na takie rzeczy bo nic innego nie dziala...duzo mu mowie tlumacze a on i tak swoje...niemoge sie doczekac kiedy tatus wroci i mnie wyreczy w takich sytuacjach....bo teraz musze byc matka i ojcem co mnie juz strasznie meczy psychicznie...
larvunia ty z marcelkiem nie mialas takich przygod bo nie przypominam sobie zebys wogule narzekala na niego....co ty robisz?jakie masz sposoby na jego fochy itd?

reklama
Do góry