reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czyzby nastepny etap buntu? wspolczuje, wam dziewczyny
moja chcialam puscic w wieku 4 lat ale tak mi plakala i prosila ze nie chce wiec puscilam ja rok
pozniej i to byla najlepsza decyzja

reklama
moj ogolnie z checia lazi do przedszkola i bardzo lubi, ale dzis chyba mial zly dzien..... cisnienie od rana nam podniosl :confused2:

a ja zamiast sprzatac to zdjecia przebieram heheh te stare i nowe, na wspominki mi sie wzielo.. i wiecie co... jaka Misiulka podobna do Frucia jest :szok: Na zywo drobniejsza od Frucia w wieku 3 mies., ale oglnie na twarzy jakie podobienstwo ;-)

chyba poszukam taniej wysylki na wywolanie fotek i sobie na sciane pozawieszam w sypialni co niektore :-)

Witam poniedziałkowo...Widzę temat przedszkola...ja z moim zdecydowaliśmy że Zuzię też na drugi rok puścimy do zerówki akurat będzie miała 5 lat....Ja dziś sobie poukładałam rzeczy małego do komody, meble złożone więc i luz się w szafach robi w końcu bo tak to w jednym segmencie miałam wszystko...:)
Nocka jako tako przespana...czekam do niedzieli i adios.....

ja wywolywalam przez neta, odbierala w stacjonarnym punkcie ale nie pamietam gdzie
megi to twoja pojdzie juz w wieku 6 lat do szkoly, wspolczuje tym dzieciakom,
bo rok krocej anuki nie zrobia tylko jeszcze dolozyli, po jakiego...?

helo. larvunia ja wysyłam z fotojokera, ale i wczoraj na gruponie byla jakas promocja. 100zdjec za 30zł chyba. ja zawsze z fotojokera zamawiam, w miare tanie i ladnie robią. wywołuj wywołuj, bo potem gdześ poginą, płyty się zniszczą, twarde dyski poformatują i nic nie zostanie. my też już mamy milion zdjęć i i też wywołujemy. moja mama zaluje teraz opowiada, ze z nami jezdzili, chodzili gdzie się dało, a zdjęc nie mają zadnych. dlatego wczoraj Helusi robiła zdjęcia w dinozaurach, zeby bylo z czego wybierac. aha mialam zam ieścic....chwila ;)

reklama
Do góry