reklama
C
ciasteczko
Gość
no to ja sie dopisze do grona padietych, strasznie duszno no plywam
Befatka1982
Entuzjast(k)a
No to ja nie bedebsie wylamywac tez padam wrocilam z tesco mala ,ciezka ,do tego zrobilam zakupy wieksze niz myslałam i taki mi siezki ten wozek wydawal ze masakra.No nic jakos sie doczlapalam.
Mala spi a mnie czaszka napierdziela z niewyspania chyba bo po 4 sie polozylam.
Mala spi a mnie czaszka napierdziela z niewyspania chyba bo po 4 sie polozylam.
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Witam się i Ja.
U Nas do dupy że tak powiem, mam dość wszystkiego... Chcę już do szpitala, ciężko Mi i nie mam siły już na nic :-(
Zazdroszczę Wam dobrych humorków...
Nawet nie mam weny pisać - PRZEPRASZAM WAS.
Miłego dnia.
U Nas do dupy że tak powiem, mam dość wszystkiego... Chcę już do szpitala, ciężko Mi i nie mam siły już na nic :-(
Zazdroszczę Wam dobrych humorków...
Nawet nie mam weny pisać - PRZEPRASZAM WAS.
Miłego dnia.
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
moja płacze, boze jak zęby jej dają w kość.
C
ciasteczko
Gość
alo alo a gdzie sie podziewacie dziolchy?
zapowiadaja burze no jak bedzie taka jak dzisiaj to moze byc
zapowiadaja burze no jak bedzie taka jak dzisiaj to moze byc
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
alo ciasteczko.
moja dopiero zasnęła. jest tylo komarów na dworze, poszłam z zarą się przejsc, to nie doszłam nawet do furtki, i wróciłam. gorąco, ukrop, pełno robali tfuuuuuu aż się rzygać chce.
kąpałam się w chłodnej wodzie, pod prysznicem i znów chyba pojdę, bo jestem mokrusieńka.
patrzyłam na allego na opaski na komary, albo te plasterki, ale na forach czytałam, ze nie pomagają.... wiec chyba nie kupię, chociaż są tanie, ale boję się, że strata tylko pieniędzy.
moja dopiero zasnęła. jest tylo komarów na dworze, poszłam z zarą się przejsc, to nie doszłam nawet do furtki, i wróciłam. gorąco, ukrop, pełno robali tfuuuuuu aż się rzygać chce.
kąpałam się w chłodnej wodzie, pod prysznicem i znów chyba pojdę, bo jestem mokrusieńka.
patrzyłam na allego na opaski na komary, albo te plasterki, ale na forach czytałam, ze nie pomagają.... wiec chyba nie kupię, chociaż są tanie, ale boję się, że strata tylko pieniędzy.
C
ciasteczko
Gość
no duchota jest
najlepsze chyba sa w sprayu takie preparaty na komary itp.
najlepsze chyba sa w sprayu takie preparaty na komary itp.
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
na mnie nie dziala nic cale nogi mam pogryzione i Amelka tez masakra
Podziel się: