reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma to super ze mloda nic tam nie ma:-) a wiesz oni najpierw postawia diagnoze a pozniej badaja:dry:
a mnie naszlo na gyrosa glownie lubi moj M i mloda beda miec co pojesc no i rosnie mi chleb bo juz mamdoyc tych kupnych nie ma to jak swoj:tak:

reklama
Hello
Córa marnotrawna wrócia:tak::zawstydzona/y:
lece zerknac co tam u Was.Dzis siedzimy w domu bo leje jak z cebra od rana grr a wczoraj tak pieknie bylo :-(
Milego dnia

o Befatka prosze kto sie odezwal :-p;-)

a ja wlasnie ze spacerku wrocilam po lesie, nawet na poczte podskoczylam a co ;-)
i sensacje na wiosce zrobilam wyskakujac w chuscie z mloda :-D:-D;-)
nawet mnie wpuscili poza kolejke na poczcie co by mogli popatrzec na mnie z tylu blahahahahaha :-D:-D:-D
w lesie dobre dwie godziny bylam ale kurde znowu zapomnialam sie wypsikac i jestem cala pokasana przez komary bbbrrrryyyyy :dry:

Hej a my dziś w domku, wyskoczyłam z Zuzią do sklepiku po jakieś mięsko na obiad i już się dusi...nie mam chęci na nic dzisiaj...dzień lenia
pozdrawiam;)

PR z kad wiesz co robie :-p podgladasz mnie wstreciulo :-p:-p:-D:-D;-)
heheheh powaznie polnaga smigam po mieszkaniu ciuchy do prania wrzucilam i sie zastanawiam w co sie ubrac teraz zeby po mlodego isc ;-) Moj z samochodem u mechanika jeszcze kwitnie......

megi a pewnie, leń sie,,... nalezy sie :tak:

edit:
dziewczyny burza idzie... od niemiec widze z daleko jak pioruny wala, ale nie slychac puki co... widze z balkonu na polach smugi chyba deszcz pada niezle tam i jak ciemno... u nas jeszcze oki, moze bokiem przejdzie... ide po Frucia, bay

Ostatnia edycja:
reklama
larvunia bo ja wszystko widze:D golasie:D:p
a ja za godzinke jade na prAWKO
w domu po 18 dopiero bede i pewnie padne jak wejde i jeszcze sama z dzieciakami bede ehhh bo pewnie ledwo wejde to tesciowa juz bedzie wychodzic.. wogole osttanio to mnie denerwuje bo njapierw sie zgodzila pilnowac dzieci a wali fochy ze musi z nimi zostawac ammmm

Do góry