reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej babeczki !!
ja w domku od godziny szybki obiad dla mlodej zrobilam makaron i sos a sama sobie kebaba fundnelam tak sie najadlam ze zaraz pekne :-D

larvunia golasie :-D ta burza pewnie od nas idzie bo rano byla juz od 5 godz do 8 caly czas sie blyskalo i grzmialo :szok: i padalo :-D a ja musialam wyjsc w ta pogode hehe
ale dalam rade bo ja taka panikara bo boje sie burzy...

teraz kawke sobie machne jakas a sasiadka mi dzieci podrzuci bo do miasta jedzie :tak: to sie pobawia a potem na plac zabaw smigniemy :tak:

Pr ach te tesciowe najpierw same chetne a pozniej problem robi...moze miala zly dzien :baffled:..

Befatka hej...dawaj jakies fotki z urlopu :-)

Kroma ciesze sie ze malutka zdrowa i wsio ok :-)

Dobra milego popoludnia :-)

reklama
U nas tez juz ciemnia a chcielismy jechac nad jezioro by sie jula wyszalala.... zaluje ze na balkonie wanienki jej nie wystawilam do chlapania.....

Mama dzis mi opowiadala jaka u niej w Holandii burza byla.. trwala od wczoraj wieczorem do dzis rana tak do 11....

kurcze jaka zasapana jestem :-D odkurzylam chalupe pranie zrobilam i padam z tego upalu :tak:..
pierdziele nie ide na zaden plac zabaw,dzieciaki sie bawia z sasiadami...:tak:
to sobie odpoczne jeszcze lekcje z mloda musze zrobic juz sie zaczelo ...
wczoraj juz miala kartke A4 z matmy do liczenia do 100...:szok:

daffi szkoda ze nie wypalil wypad nad wode...:-(

future to wiecznie cos sie u ciebie dzieje jak nie gosci pelno to dach, nas ochlodzilo sie przyjemnie na dworze
larvunia ja to juz butow na allegro nie kupuje bo zawsze bylo cos nie tak i mialam dosyc zalegajacych chociaz nieraz siostrze spasowaly to jej oddalam
a ja wlasnie chlebus z sesazem z piekarnika wyciagnelam mniam mniam

madzia- dobrze, że masz chwilkę dla siebie, fajna sąsiadka, że dzieci bierze.
ciasteczko- ty kusicielko, też bym zjadła takiego chlebka

reklama
ej nie mogę edytować swoich postów, nie zamieszcza mi sie w nowej galerii tak jak w starej, co sie dzieje? ja chce tak jak kiedyś było buuuuuu

Future ale w czym Ty masz problem, tak samo sie dodaje jak dodalas w "Porod w Gorzowie wlkp." tam umialas a w tym nowym nie umiesz :confused: Teraz ja nie czaje... : Rofl2:

Do góry