reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dobranoc cioteczki !!!
dzieciaki jeszcze nie spia leza i bajke ogladaja:tak:
stary na skejpie gada z kuzynem...
a dopiero z mamuska gadal przez komore i zaplacil za ta przyjemnosc 60 zl !!!:szok::szok:
no ale prawie 30 minut pogadal chlopina..:-)

Kroma trzymam kciuki za jutro !! szczescia i kopa posylam :tak::tak:

No to tyle dobranoc :happy::happy:

Mycha no właśnie weź się nie łam kobieto bo sama sobie i dziecku szkodzisz. Zamknij się w pokoju sama z sobą i odczekaj aż ci minie zanim ktoś stanie ci na drodze i niechcący mu się oberwie...głowa do góry, naprawdę u ciebie często te nerwy się pokazują aż za często:no:
Kroma powodzenia jutro trzymam &&
Larvunia za twojego też trzymam kciuki żeby wyniki i wsio było dobrze:tak:
A mnie mąż bardzo miło dziś zaskoczył, kurier dostarczył mi mega bukiet róż od niego z liścikiem w środku, zaskoczył mnie totalnie aż się wzruszyłam. Wiedziałam że pamięta o naszym dniu ale takiego prezentu się nie spodziewałam:) ale mi go brakuje jacieeeeee!!

Mycha to fakt tez zauwazylam ze starsznie szybko sie denerwujesz i czesto. moze herbate z melisy wypij.. nawet nie wiem czy w ciazy wolno kurcze...
ja wie ze etraz burza hormonow itp
ale twoje zlosci moga przelozyc sie na dziecko. pamietam peirwsza ciaze nie bylas taka a ja wiekszosc ciazy zloscilam sie naM plakalam przez niego i Julka nie wiem czy to zbeznosc czy nie ale od pierwszych chwilzycia byla i jest nerwuskiem. nie spala mi w dzien bardzo dlugo jak wstawala o 9 rano tak dopiero o 23-24 chciala spac za nic w swiecie nie moglam jej uspic czesniej. Takze prosze zrob to dla swojego zdrowia iid ziecka i jak cie cos wkurzy to wyjdz z domu przejdz sie ale sie nie denerwuj.

no to sie wygadlam:D uszy do góry:) choc wiem ze nie latwo.

reklama
hej:-)

kroma powodzenia dziś na egzaminie :)

a ja spać nie mogę:happy2: i jeszcze ta pogoda wrrrr, a miał festyn być dzisiaj w przedszkolu..ehh i ma padać cały dzień:cool:

Do góry