reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam :-)

A no była burza, u Nas w pokoju to jak się błysnęło to jaśniej się robiło niż jakbym światło włączyła :-p
a że Ja się burzy boję to się wtuliłam w Mojego i nawet nie wiem kiedy zasnęłam ... :tak:
wczoraj to w ogóle męczący dzień mieliśmy, Mój wrócił z pracy i jakoś po godzinie jechał na firmę bo dostawę mieli
i zabrał Nas ze sobą, miało to trwać max godzinę a trwało dobre 2 godziny myślałam, że tam szału dostanę normalnie ..
Później do domku na pieszo szliśmy a z firmy to jednak kawałek jest, ledwo do domu doszłam
nogi Mnie tak bolały że masakra, brzuch twardy Mi się zrobił więc jak tylko weszłam do domu to położyłam się jak długa,
mąż przygotował kolację zjedliśmy, wykąpaliśmy się i poszliśmy nynki w sumie tak do północy nam zeszło a mąż po 5 wstawał ..

Słoneczko na dworze świeci, może na jakiś spacerek koło bloku wyjdziemy bo dalej nie mam siły, bo nogi od wczoraj jeszcze mnie bolą :tak:

reklama
Witam :-)

A no była burza, u Nas w pokoju to jak się błysnęło to jaśniej się robiło niż jakbym światło włączyła :-p
a że Ja się burzy boję to się wtuliłam w Mojego i nawet nie wiem kiedy zasnęłam ... :tak:
wczoraj to w ogóle męczący dzień mieliśmy, Mój wrócił z pracy i jakoś po godzinie jechał na firmę bo dostawę mieli
i zabrał Nas ze sobą, miało to trwać max godzinę a trwało dobre 2 godziny myślałam, że tam szału dostanę normalnie ..
Później do domku na pieszo szliśmy a z firmy to jednak kawałek jest, ledwo do domu doszłam
nogi Mnie tak bolały że masakra, brzuch twardy Mi się zrobił więc jak tylko weszłam do domu to położyłam się jak długa,
mąż przygotował kolację zjedliśmy, wykąpaliśmy się i poszliśmy nynki w sumie tak do północy nam zeszło a mąż po 5 wstawał ..

Słoneczko na dworze świeci, może na jakiś spacerek koło bloku wyjdziemy bo dalej nie mam siły, bo nogi od wczoraj jeszcze mnie bolą :tak:

kiedy byla burrza?

lana pewnie nie slyszalas jak juz spalas
ja dzisiaj siedze w domu tzn.narazie bo pozniej znowu bede sie ciagac po placach zabaw

lana pewnie nie slyszalas jak juz spalas
ja dzisiaj siedze w domu tzn.narazie bo pozniej znowu bede sie ciagac po placach zabaw

no cos ty;p ja spac poszlam kolo 1:D
stad sie dziwe bo u mnie aninie padalo ani nie grzmialo ani sie nie blyskalo;p
ale wiecie co? kiedys bylo podobnie;p
dzwoni do mnie kolezanka z drugiego konca miasta ze nie wyjdzie etraz na umowione spotkanie bo leje i grzmoty wala i wyobrazcie sobie ze ja przez tel te grzmoty slyszlaam ale u mnie piekne slonce swiecilo upal jak nic i zero burzy! a ponziej u nich przeszlo i doszlo do mnie! nie wiem jak to mozliwe przeciez takie male miasto slyszaloby sie chyba burze....

ciasteczo zszokowalas mnie tymi chrupkami! julka to maniak! paczke dziennie potrafila zjesc!

Ostatnia edycja:
zjawisko paranormalne:-D:-D szczerze to dziwne bo grzmoty slychac z daleka ale wszystko mozliwe
ja mi sie chce spac, bardzo malo spalam

sama jestem wszystko w szkole, ja nie potrafie spac w dzien no chyba ze nie spalabym dobe (czasem sie zdazy) to wtedy
polegne w dzien

Lana My się jakoś koło północy kładliśmy spać, i ledwo co się położyliśmy to tak się zaczęło błyskać i grzmieć, że mówię musiałam się w Mojego wtulić bo się boję burzy i dosyć dosyć mocno padało ;-) :tak:

reklama
Do góry