reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejka
Haha u mnie tez pada nic nowego. Własnie z zakupów małych wrociłysmy bo spacer to zaden ,mała pod folia a ja z parosolem buuu
Mimo wszystko miłego dnia laseczki

heja

ja siedziałam do 1 w nocy i lało ale u nas nie grzmiało a miałam otwarty balkon, chyba się zauczyłam :)

czesc
ja na chwilke
wlasnie obiadek jemy, niedawno wrocilismy z g-wa
mloda okaz zdrowia :-) wazy 3560g (przy porodzie 3410g, przy wyjsciu ze szpitala 3140g) :tak: Byla bardzo kochana przy badaniu, tylko ciagle cycka szukala hehehehe ;-)
z moim tez bylismy u lekarza, u swojego nic nie zalatwil tylko sie nawk..ur..wia..l bo go nie przyjol gosc, szkoda gadac... a tyle sie naczekal bidulek
wiec pojechalam mojego przepisac do swojego rodzinnego, bo u nas bez problemu wszystko jakos
a bylismy zmoim bo przez te diete wszystkie miesnie go bola jak przy grypie, ale nie ma grypy. Ponoc jakies kwasy zaczol wydzielac za duzo... w poniedzialek na krew idzie bo dzis za pono juz bylo. Dostal ketanol bo powaznie wsio go boli, nawet reklamowki podniesc z ziemi nie moze. Kazdy miesien ponoc czuje.....
Wstepnie to przez diete, przez 2 tyg stracil 4 kg , nie pali i to wszystko jakas kwasote w organizmie stworzylo....

odezwe sie pozniej ;-) zaraz mloda sie obudzi pewnie ;-)

ja dopiero niedawno do dom weszlam jak wyszlam o 12 i zaraz znow lece na plac zabaw no czekam na jutro bede mogla sobie dluzej pospac :-) i zrobic dzien leniucha kocham weekendy:-D:-D:-D

No larvunia to ladnie misia ci przybrala na wadze :tak::tak:
cyc sluzy widac :-):-)

a co twojego m to chyba mu miesa brakuje :-D:tak:
nie no tak na powaznie to mam nadzieje ze nic powaznego sie nie dzieje...

ciacho baw sie dobrze na placu zabaw :happy::happy:

A Mnie dzisiaj nosi jak nie wiem co :wściekła/y: normalnie mam takiego nerwa że aż się poryczałam z tego wszystkiego ..... :angry: :crazy: :wściekła/y:
Szok normalnie jakiś, wczoraj za dobry humorek miałam więc dzisiaj na przekór - jakby Mi kto teraz się naraził czy coś to centralnie normalnie nie ręcze za siebie :wściekła/y:
Jeszcze nigdy aż takiego nerwa nie miałam że prowadziło Mnie to do płaczu ........

A Mnie dzisiaj nosi jak nie wiem co :wściekła/y: normalnie mam takiego nerwa że aż się poryczałam z tego wszystkiego ..... :angry: :crazy: :wściekła/y:
Szok normalnie jakiś, wczoraj za dobry humorek miałam więc dzisiaj na przekór - jakby Mi kto teraz się naraził czy coś to centralnie normalnie nie ręcze za siebie :wściekła/y:
Jeszcze nigdy aż takiego nerwa nie miałam że prowadziło Mnie to do płaczu ........

Mycha zlotko co sie tak stresujesz?
cos sie stalo??

nie denerwuj sie zlosc pieknosci szkodzi i maluszkowi :tak::tak::tak:
jutro bedzie lepszy dzien glowa do gory
, piers do przodu i usmiech na twarz..:-):-)
szkoda czasu na nerwy :tak::tak:

reklama
Mycha- ty to nerwus jesteś, jak moja Olka, pogoda taka, ja też podminowana dzisiaj, dzieci nie chcą spać, ja się nic nie nauczyłam, głowa boli. Melisy się napij, w ciąży można :)
Musisz się opanować, bo będzie gorzej po porodzie, mnie dopiero zaczęło nosić jak urodziłam, przy dwójce nie jest już tak kolorowo, ja piłam ciągle melisę i jakoś dałam radę, chociaż czasami szłam do kibla i tam naskakałam się na tupałam ze złości.

Spadam się uczyć, w końcu mam wolne, dzieci śpią, jutro mam egzamin, nie chce mi się ale muszę. PA

Ostatnia edycja:
Do góry