reklama
C
ciasteczko
Gość
pytanie tylko czy bedzie cieply maj bo jak bedzie tak jak rok temu to moze byc nieciekawie
ja bylabym chetna ale bede wiedziec pewnie za pare dni czy dam rade
ja bylabym chetna ale bede wiedziec pewnie za pare dni czy dam rade
marzenka21
Fanka BB :)
katgen napewno bys nie zostala sama,bo ja bym byla pewnie,tyle ze ja wolalabym na caly dzien niz na caly weekend o ile dobrze zrozumialam.
pospalam troszke i wkoncu dostalam powera co do porzadkow w szafie:-)wiec zaraz zmykam poki sie chce
daffi gratulacje:-):-):-)
ja tez pojadlam karmelowca i sernika i mam dosc na dzis\]
pospalam troszke i wkoncu dostalam powera co do porzadkow w szafie:-)wiec zaraz zmykam poki sie chce
daffi gratulacje:-):-):-)
ja tez pojadlam karmelowca i sernika i mam dosc na dzis\]
C
ciasteczko
Gość
ale jak na caly dzien to nieoplaca sie wynajmowac domku, z tym ze co jak komu pasuje to kwestia dogadania sie i ustalenia :-)
marzenka jak sie czujesz jako zona?
zjadlabym takiego karmelowca mniam mniam...
ciasteczko kiedys juz ten domek mielismy wynajety
i wcale nie jest drogo
najlepiej zadzwonic do goscia i zapytac czy wogole mialby na maj wolny bo z tego co wiem to czesto jest wynajmowany ten domek
zjadlabym takiego karmelowca mniam mniam...
ciasteczko kiedys juz ten domek mielismy wynajety
i wcale nie jest drogo
najlepiej zadzwonic do goscia i zapytac czy wogole mialby na maj wolny bo z tego co wiem to czesto jest wynajmowany ten domek
marzenka21
no to sie jeszcze dogadamy co do tego,
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Magda- dzięki dzieci nawet grzeczne tylko matka nie przerwałam dukana bo byłam na weekend u rodziców no i spotkanie z koleżankami w barze było to jak tu sie z nimi nie napić teraz jest mż no i nie jem chleba ziemniaków i słodyczy poza tym od tego bialka tak mnie brzuch zaczął boleć ze już myślałam ze to wyrostek i mama na mnie z bratem i tata nakrzyczeli...
A ja właśnie na przegląd podwozia po porodzie czekam
dafi gratulacje ale fajnie
katgen ja tez bym chciała ale jak już to ja tak bym wpadła do was na kilka godzin bo z 2 ciężko by było i nie wiadomo jak pawel ze studiami
A ja właśnie na przegląd podwozia po porodzie czekam
dafi gratulacje ale fajnie
katgen ja tez bym chciała ale jak już to ja tak bym wpadła do was na kilka godzin bo z 2 ciężko by było i nie wiadomo jak pawel ze studiami
Ostatnia edycja:
kroma
A ja padnięta, poczytałam was ale po łebkach. Więc myślałam, że to Daffi jest w ciąży.
Była u mnie koleżanka z córą, starszą o rok od Olki i się bawiły ładnie z godz. a potem to już było tłuczenie, moja jak jakiś szatan, wszystko zabierała, a tamta piszczała, głowa mnie teraz boli, i jeszcze spać mi się chce, mam tylko nadzieję, że młody szybko pójdzie spać.
Ja bym się też wybrała, ale tylko na jeden dzień, raz że nie wiem czego się spodziewać po moich dzieciakach, a dwa, że na majówkę już mamy plany z mężem.
Była u mnie koleżanka z córą, starszą o rok od Olki i się bawiły ładnie z godz. a potem to już było tłuczenie, moja jak jakiś szatan, wszystko zabierała, a tamta piszczała, głowa mnie teraz boli, i jeszcze spać mi się chce, mam tylko nadzieję, że młody szybko pójdzie spać.
Ja bym się też wybrała, ale tylko na jeden dzień, raz że nie wiem czego się spodziewać po moich dzieciakach, a dwa, że na majówkę już mamy plany z mężem.
czesc wszystkim jestem nowa na forum i w dodatku jestem nowicjuszką w dziedzinie ciąży i dzieci (jestem w 17 tygodniu ciąży) i póki co kosmonauta lub kosmonautka bawi sie bardzo dobrze w moim brzuszku... na poczatku chciałam się z Wami Mamami przywitać tak na dobry początek mam nadzieje niezapomnianych wątków... pozdrawiam
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Witaj magdalena
Podziel się: