reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witaski magdaleno
o prosze jak marzence pasuje rola mezatki:-)
madzia to nie chodzi czy drogo czy tanio taki domek pytanie czy facet wynajmie nie na dobe a tylko na jeden dzien
no ale to narazie pomysl w powijakach
ania czyli jednak dunkan nie wszystkim sluzy

Hej !

Magdaleno witaj i pisz często!

Nas na listę osób chętnych na spotkanie na głębokim można wpisać, jeślibyłby to początek maja.W drugą połowę maja jadę do rodziców i pewnie z dwa tyg nas nie będzie, komunię chrześnicy mam, więc zjawić się muszę, a że to kawał drogi, więc nie opłaca mi się tylko na kilka dni.

Jej....jak mnie dziś brzuch strasznie boli, nie wiem czemu, okres miałam, a czuję się jak przed.
Wczoraj poszaleliśmy w figloraju w watralu, młody potem jak długi padł spać. Nie widziałam go dawno w takiej akcji, jakiegoś powera dostaŁ jak po red bullu::-DPrzynajmniej wieczór mieliśmy wolny.

Zaraz z M bedziemy oglądać " Zabójcze umysły", więc żegnam się , może jeszcze wpadnę na chwilkę.

aneteczka czyli czesiej zabierajcie mlodego tam moze jak sie wychasa to pozniej bedziecie miec wiecej takich wolnych wieczorow:-)
milego ogladania,
ja tez spadam i zycze wszystkim stosunkowo udanego wieczoru:-D

o noclegu raczej nie myślalam.
Proponowałabym raczej niedzielę. Np. od samego rana do samego wieczora!

Np. od 10tej do 17-18-19

Tylko teraz tak, mi póki co pasuje wszystko. Kot ma jakie propozycje. Musimy w miare szybko ustalić termin, bo musialabym zadzwonić do gościa i zarezerwować termin.

o noclegu raczej nie myślalam.
Proponowałabym raczej niedzielę. Np. od samego rana do samego wieczora!

Np. od 10tej do 17-18-19

Tylko teraz tak, mi póki co pasuje wszystko. Kot ma jakie propozycje. Musimy w miare szybko ustalić termin, bo musialabym zadzwonić do gościa i zarezerwować termin.

ja dam znac dokladniej pozniej bo niewiemy jak nam komunia wypadnie.

Witaj magdalena! miło, że do nas zaglądnęłaś, może zostaniesz na dłużej. Pisz o wszystkim. 17 tydzien to już coś ;) a to pierwsza ciąża ma się rozumieć?

temat z jeziorem się rozwija a ja Wam przypominam, że śnieg ma jutro padać hahha.
nie ma Larvuni to jakoś mało żartów ;)

a ja byłam na wieczornym spacerze z menżu (chyba coś ode mnie chce, bo to sie rzadko zdarza ;) a teraz się wygrzałam w ciepluchnej wodzie. Mała sie obudziła i daje do wiwatu. ale zaraz ją jakos uspokoje,

Katgen - masz racje, duza chata i ciężko to wszystko ogarnąć.

Aha...Dzeku przywiózł mi takie małe gniazdka z lukrem...pycha...wiedział co potrzebuję ;)

a jak wasz wieczór? Ciasteczko uciekła przebąkując coś o stosunkach ;) Może też jej się poszczęści dziś wieczorem.hehhe (napisałam TEŻ ale nie wiem dlaczego, ja ide spać chrrrrrrrrrrr)

love ;*

reklama
Dobranoc
mlody juz spi szybko dzis padl...:tak:
obejrze m jak m i tez zmykam do wyrka :tak:

witam nowa kolezanke :-)
skad jestes??

ciacho spotkalas sie z larvunia dzis?
bo cos o poniedzialku pisalyscie...:baffled:

aneteczka musicie czesciej chodzic do tego figloraju to bedzie spokoj z malym...:tak:

future mezus cie rozpieszcza smakolykami hihi :-)

do juterka mykam !!:-)

Do góry