reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam wieczorowo...
Dzień jak co dzień zleciał, nic ciekawego się nie wydarzyło:-)
Mycha ciasto rewelka, dzięks
Magdalena- witaj.....oj tych Madzi to co raz więcej :tak:
Dla reszty mamusiek buziole:**************
Idę spać...

reklama
witam w piekny ale strasznie mrozny poranek
o mamuniu -16stop:eek:
madzia nie dojechala do mnie larvunia miala auto u mechanika:confused2:
wiec moze innym razem

Witam :)
Daffi - gratulacje !!!
Marzenka no małżeństwo Ci służy :)
Future ... ja już mam dosyć zimy a ty o śniegu :/ brrr u nas dziś rano -18 st. MASAKRA !!!
Katgen - ja nie wiem jak to w maju będzie bo mam mieć egzamin zewnętrzny w szkole no i 3 maja komunię bratanka ... :/ pewnie bym przyjechała bo co mam robić jak będę sama ale czy się uda ... kto wie :)
Witam kolejną imienniczkę - Magdalenę :) Napisz coś o sobie :)

Witam się i Ja z rana :-) no i witam też Moją imienniczkę Magdalenę ;-) słoneczko świeci a na dworze mroźno - kiedy zacznie robić się ciepło bo ileż można dość tej zimy ... Daffi to widzę, że u Was też się rodzinka znowu powiększy ;-) :-) fajnie ...
A Mój menżu dzisiaj wolne ma więc cały dzień z nim - jak Ja wytrzymam hihi żarcik ;-)

witam się z rana!

Tym co coś załatwiają powodzenia, tym co leniu****ą spokoju;)

Ja dopiero zaczyłam wstać z wyrka! Młoda jeszcze leży i bajeczki ogląda.

Ide kawke machnąć i śniadanko.

A co do spotkania, to ja bym proponowała albo 8 maj albo 15 maj.

reklama
Do góry