reklama
A ja nie dalabym na imie Martyna, za bardzo sa podobne w mowieniu z Marcelem. Slyszalam kiedys ze tym sposobem krzywdzi sie dzieci nadajac podobne w brzmieniu imiona. Szczegolnie jesli chodzi o blizniaki.
Ja jak bede miala kiedys jeszcze dziecko i bedzie to dziewczynka to dam na imie Nadia. bardzo mi sie podoba, ale moj M sie postawil ze nie chce tego imienia jak miala sie urodzic Marta, to sie umowilismy ze on daje imie pierwszemu dziecku a ja drugiemu i nie bedzie o to zadnych klotni
a jak bedzie chlopiec to bedzie Filip 
Ja jak bede miala kiedys jeszcze dziecko i bedzie to dziewczynka to dam na imie Nadia. bardzo mi sie podoba, ale moj M sie postawil ze nie chce tego imienia jak miala sie urodzic Marta, to sie umowilismy ze on daje imie pierwszemu dziecku a ja drugiemu i nie bedzie o to zadnych klotni
C
ciasteczko
Gość
witam bardzo wieczornie 
larvunia niby Martyna ladne imie ale mi sie osobiscie nie podoba
podoba mi sie imie Anastazja, jest bardzo duzo ladnych imion,
ja jak urodzilam drugie to dowiedzilismy sie ze dziewczynka i nie mielismy imienia
i jakos samo naszo mnie ze bedzie karolina

larvunia niby Martyna ladne imie ale mi sie osobiscie nie podoba

podoba mi sie imie Anastazja, jest bardzo duzo ladnych imion,
ja jak urodzilam drugie to dowiedzilismy sie ze dziewczynka i nie mielismy imienia

i jakos samo naszo mnie ze bedzie karolina
dzien dobry co ja pierwsza dzis heh
ja w szlafroku siedze ale ide sie juz ubierac
dzis mlody o dziwo wstal sam...
ciacho on tak o 21 chodzi spac zdazy sie ze i przed 21 juz spi albo dopiero o 21:30 roznie...a widac lubi pospac ostatnio tyle ze nie w wekendy hehe

larvunia mnie sie podoba Lenka
Amanda nie bardzo
...
zycze milego dnia pozniej sie odezwe...
ja w szlafroku siedze ale ide sie juz ubierac
dzis mlody o dziwo wstal sam...
ciacho on tak o 21 chodzi spac zdazy sie ze i przed 21 juz spi albo dopiero o 21:30 roznie...a widac lubi pospac ostatnio tyle ze nie w wekendy hehe

larvunia mnie sie podoba Lenka

Amanda nie bardzo

zycze milego dnia pozniej sie odezwe...
marzenka21
Fanka BB :)
hello
larvunia ja bym dala lenka:-)bardzo ladnie imie
madziarena hehe a my sanek jeszcze nie mamy.jak dzis nic nie bedzie w sensownej cenie to zamiawiam na allegro ale juz wiem ze dawi bedzie lubial:-)
czesc lili kurde ja niepamietam kiedy se robilam ostatnio wrozby,chyba na andrzejkach w szkole
no nic zmykam szykowac sie do pracy
larvunia ja bym dala lenka:-)bardzo ladnie imie
madziarena hehe a my sanek jeszcze nie mamy.jak dzis nic nie bedzie w sensownej cenie to zamiawiam na allegro ale juz wiem ze dawi bedzie lubial:-)
czesc lili kurde ja niepamietam kiedy se robilam ostatnio wrozby,chyba na andrzejkach w szkole

no nic zmykam szykowac sie do pracy
madziarena
Mamusia Amelki
Witam
Marzena w carrefour były po 50 zł sanki fajne
Ale my zamówiliśmy na allegro ze śpiworkiem i jestem mega zadowolona, bo małej nigdzie śnieg ani wiatr się nie dostanie
A my za 8 dni roczek, a obchodzimy 11, kurczę tyle przygotowywania będzie ... aż mi się nie chce ... Teraz egzamin i muszę się uczyć a ja biedna zasypiam z moją małą i tyle z nauki ... do soboty zostały 3 dni a ja nawet pierwszej strony notatek nie przeczytałam ... :/
A u nas dzisiaj zimno ... okropnie! Na drogę do pracy ubrałam dwie pary spodni, bluz i grubaśne buciory
ale przynajmniej nie zmarzłam!
Larvunia mi się też kiedyś podobało Martyna, i tak chciałam dać, ale niestety imię zarezerwowane.
Marzena w carrefour były po 50 zł sanki fajne
A my za 8 dni roczek, a obchodzimy 11, kurczę tyle przygotowywania będzie ... aż mi się nie chce ... Teraz egzamin i muszę się uczyć a ja biedna zasypiam z moją małą i tyle z nauki ... do soboty zostały 3 dni a ja nawet pierwszej strony notatek nie przeczytałam ... :/
A u nas dzisiaj zimno ... okropnie! Na drogę do pracy ubrałam dwie pary spodni, bluz i grubaśne buciory
Larvunia mi się też kiedyś podobało Martyna, i tak chciałam dać, ale niestety imię zarezerwowane.
madziarena
Mamusia Amelki
Dziewczyny jak się dodaje fotki w tej galerii zamkniętej ? bo jak klikam to tam jest coś jak "wpisz adres URL" ?
Madziarena musisz programem wrzucac... mozesz z fotosik.pl, imageshack.us, fooh.pl
co do sanek to za ile je kupilas?
Mi sie Lena strasznie nie podoba... nie wiem moze dlatego ze moja ciocia ma psa bernardyna o takim imieniu....
co do sanek to za ile je kupilas?
Mi sie Lena strasznie nie podoba... nie wiem moze dlatego ze moja ciocia ma psa bernardyna o takim imieniu....
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Dzień dobry
larvunia jestem za Lenką albo Lilianką
Martynka też słodko brzmi
Nie w sosie jestem dziś sorry, małż mi psikusa wywinął wieczorkiem wczoraj
Żeby tylko nic z tego niechcianego nie wyszło

:**
larvunia jestem za Lenką albo Lilianką

Nie w sosie jestem dziś sorry, małż mi psikusa wywinął wieczorkiem wczoraj

:**