reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
oooo ile nowych mam:)
witam was wsyztskie:)

Larvunia no kobietka ci sliczna rosnie:D:D:D:D

PR to fakt mialam okazje zobaczyc to... cala wykonczeniowka jst rragiczna.
jeszcze super by bylo gdyby gosciu zgodzil sie wymienic okna w domu na poczet oplat za mieszkanie....
bo kurcze sa tam takie stare i wieje od nich.. poki co je uszczelnimy....

daffi to wiadomo dlaczego gosciu tylko tyle chce za wynajem, ale wsumie jak da sie cos zrobic i jeszcze wam za to odda i good
a ja siedzie z farba na wlosach bo juz patrzec nie moglam na siebie taka zapiziala bylam hehe

Dzień dobry:-) ale dziś biały poranek ładnie popadało wczoraj wieczorem:tak:
Ciekawe jak tam mój się czuje, za niedługo powinien być w domu, młoda na syropie przeciwkaszlowym:sorry2:
Magda no po kilku dniach nie wstawania wcześnie może znów być problem z Szymkiem no ale jak mus to mus:sorry2:
Daffi z czasem i okna uda wam się wymienić, grunt że macie mieszkanko które opłaca się wynajmować:tak:
Marzenka- cieszę się że przygotowania idą pełną parą, sukienka to już coś;) oby wam się udało załatwić szybki termin w USC:tak:
Idę głowę wysuszyć bo z ręcznikiem siedzę heh:-)
Jak coś miłego dnia:-):-)

ladna sukienka, klasyczna mala czarna, fajnie bo nawet pozniej ja zalozysz i mozesz zestawic z roznymi bluzkami itp

a ja wczoraj kupilam starszej na lumpku super legginsy nowe z metka takie metaliczne bedzie miala na andrzejki szkolne
sobie sweterek w paski, zreszta ja mam swira na punkcie swetrow wiecznie mi malo i jeszcze jak sa rozowe niebieskie albo takie soczyste kolory to dobrze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja jestem jescze w szoku bo nigdy nic nie wygralam a tu taka niespodzianka teraz:)
a nagroda calkiem fajna i pozytecza bo zestaw kopsmetykow dla malucha firmy Ziajka:)
bardzo mi sie przyda zwlaszcza ze nasze kosmetyki sa juz na wykonczeniu:)

Do góry