reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bardzo podoba mi sie Lena, Lili, Maja... ale pelno tego na okolo juz slysze :sorry2:

a moze Amanda dac?

Ostatnia edycja:
reklama
A ja nie dalabym na imie Martyna, za bardzo sa podobne w mowieniu z Marcelem. Slyszalam kiedys ze tym sposobem krzywdzi sie dzieci nadajac podobne w brzmieniu imiona. Szczegolnie jesli chodzi o blizniaki.

Ja jak bede miala kiedys jeszcze dziecko i bedzie to dziewczynka to dam na imie Nadia. bardzo mi sie podoba, ale moj M sie postawil ze nie chce tego imienia jak miala sie urodzic Marta, to sie umowilismy ze on daje imie pierwszemu dziecku a ja drugiemu i nie bedzie o to zadnych klotni :) a jak bedzie chlopiec to bedzie Filip ;)

witam bardzo wieczornie :-D
larvunia niby Martyna ladne imie ale mi sie osobiscie nie podoba:sorry:
podoba mi sie imie Anastazja, jest bardzo duzo ladnych imion,
ja jak urodzilam drugie to dowiedzilismy sie ze dziewczynka i nie mielismy imienia:sorry:
i jakos samo naszo mnie ze bedzie karolina

dzien dobry co ja pierwsza dzis heh
ja w szlafroku siedze ale ide sie juz ubierac
dzis mlody o dziwo wstal sam...

ciacho on tak o 21 chodzi spac zdazy sie ze i przed 21 juz spi albo dopiero o 21:30 roznie...a widac lubi pospac ostatnio tyle ze nie w wekendy hehe :tak::tak:

larvunia mnie sie podoba Lenka :tak:
Amanda nie bardzo :no:...

zycze milego dnia pozniej sie odezwe...

hello

larvunia ja bym dala lenka:-)bardzo ladnie imie
madziarena hehe a my sanek jeszcze nie mamy.jak dzis nic nie bedzie w sensownej cenie to zamiawiam na allegro ale juz wiem ze dawi bedzie lubial:-)
czesc lili kurde ja niepamietam kiedy se robilam ostatnio wrozby,chyba na andrzejkach w szkole:-D
no nic zmykam szykowac sie do pracy

Witam :)
Marzena w carrefour były po 50 zł sanki fajne :) Ale my zamówiliśmy na allegro ze śpiworkiem i jestem mega zadowolona, bo małej nigdzie śnieg ani wiatr się nie dostanie :)
A my za 8 dni roczek, a obchodzimy 11, kurczę tyle przygotowywania będzie ... aż mi się nie chce ... Teraz egzamin i muszę się uczyć a ja biedna zasypiam z moją małą i tyle z nauki ... do soboty zostały 3 dni a ja nawet pierwszej strony notatek nie przeczytałam ... :/
A u nas dzisiaj zimno ... okropnie! Na drogę do pracy ubrałam dwie pary spodni, bluz i grubaśne buciory :) ale przynajmniej nie zmarzłam!
Larvunia mi się też kiedyś podobało Martyna, i tak chciałam dać, ale niestety imię zarezerwowane.

Madziarena musisz programem wrzucac... mozesz z fotosik.pl, imageshack.us, fooh.pl

co do sanek to za ile je kupilas?

Mi sie Lena strasznie nie podoba... nie wiem moze dlatego ze moja ciocia ma psa bernardyna o takim imieniu....

reklama
Dzień dobry
larvunia jestem za Lenką albo Lilianką:tak: Martynka też słodko brzmi:tak:
Nie w sosie jestem dziś sorry, małż mi psikusa wywinął wieczorkiem wczoraj:zawstydzona/y::ninja2: Żeby tylko nic z tego niechcianego nie wyszło:baffled::eek:
:**

Do góry