reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
witam sie ja dzis pierwsza;p
bo nikt mnie nie pobije;p;p hehe
wiatm nowa kolezanke koljena blond tez ze Staszica- ja rowniez a jaka ulica jesli mozna wiedziec? ja Matejki
Zdrowka dla Izoldy
Magda- cierpliwosci ci zycze do Szymka u nas tez dalej pielucha... ehhh
Asia- a ty chcesz zywa choinke czy sztuczna?
o macie tu cos do poczytania
http://dzieci.pl/chgid,11781123,page,2,title,Sposob-na-malego-buntownika,fototemat_dzieci.html
A ja dzis musialam na 6 do roboty i tak do srody bo zastepuje 2 koelgow bo poszli sobie na urlopy wiec musze pracowac za 3... ehh;p
A ja wstalam rano M i juz ponadziewalam nawet schaby ( 2 ze sliwkami- 1 gotowany bedzie z galaretka, a 2 z piekarnika, i robie jeszcze 1 pieczony z morelami)
wczoraj upieklam juz karkowke, ktora mial mi uwedzic brat ale Maly znow wyladowal w szpitalu bidulek moj
Znow dostal wysokiej temperatury i nie mogli mu zbic i znow dostal drgawek.
Zrobili mu wszystkei wyniki jest wszysto ok tak wiec nie wiedza od czego ta temperatura- ale ja mysle ze od zebow bo braty mowi ze pchaja mus ie wszystkie na raz od 2 miesiecy i wyjsc nie moga.. biedny sie meczy a lekarza nawet nie biora pod uwage ze to przez zeby- moze bidulkowi trzeba pomoc i ponacinac dziasla co o tym myslicie? bo nie raz dzieciom nie chca wyjsc zabki i nacinaja.....
bo nikt mnie nie pobije;p;p hehe
wiatm nowa kolezanke koljena blond tez ze Staszica- ja rowniez a jaka ulica jesli mozna wiedziec? ja Matejki
Zdrowka dla Izoldy
Magda- cierpliwosci ci zycze do Szymka u nas tez dalej pielucha... ehhh
Asia- a ty chcesz zywa choinke czy sztuczna?
o macie tu cos do poczytania
http://dzieci.pl/chgid,11781123,page,2,title,Sposob-na-malego-buntownika,fototemat_dzieci.html
A ja dzis musialam na 6 do roboty i tak do srody bo zastepuje 2 koelgow bo poszli sobie na urlopy wiec musze pracowac za 3... ehh;p
A ja wstalam rano M i juz ponadziewalam nawet schaby ( 2 ze sliwkami- 1 gotowany bedzie z galaretka, a 2 z piekarnika, i robie jeszcze 1 pieczony z morelami)
wczoraj upieklam juz karkowke, ktora mial mi uwedzic brat ale Maly znow wyladowal w szpitalu bidulek moj
Znow dostal wysokiej temperatury i nie mogli mu zbic i znow dostal drgawek.
Zrobili mu wszystkei wyniki jest wszysto ok tak wiec nie wiedza od czego ta temperatura- ale ja mysle ze od zebow bo braty mowi ze pchaja mus ie wszystkie na raz od 2 miesiecy i wyjsc nie moga.. biedny sie meczy a lekarza nawet nie biora pod uwage ze to przez zeby- moze bidulkowi trzeba pomoc i ponacinac dziasla co o tym myslicie? bo nie raz dzieciom nie chca wyjsc zabki i nacinaja.....
Ostatnia edycja:
Dzien dobry:-):-)
szymek jeszcze spi hania wlasnie wyszla..
ale u nas zima heh sypie i to jak mocno i duzo sniegu mamy super !! tak bialo
mrozik juz mniejszy tylko -5...
PR ale pysznosci serwujesz wow...plus szybkiego wstawania hehe..:-)
a brat ile ma lat ze zeby mu ida??
uciekam kawe zrobic pozniej zajrze !!!
szymek jeszcze spi hania wlasnie wyszla..
ale u nas zima heh sypie i to jak mocno i duzo sniegu mamy super !! tak bialo
PR ale pysznosci serwujesz wow...plus szybkiego wstawania hehe..:-)
a brat ile ma lat ze zeby mu ida??
uciekam kawe zrobic pozniej zajrze !!!
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Baby co wy jeszcze spicie?
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry
dawid juz mnie obudzil po 6
a teraz idzimey zrobic sniadanko i kawke wypic
ania ja ci nie pomoge bo nie wiem nic wtej sprawie:-(
dawid juz mnie obudzil po 6
a teraz idzimey zrobic sniadanko i kawke wypic
ania ja ci nie pomoge bo nie wiem nic wtej sprawie:-(
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
MAGDA- TO BRATA MALY (SYNEK- MOJ CHRZESNIAK) A NIE BRAT
MAGDA- TO BRATA MALY (SYNEK- MOJ CHRZESNIAK) A NIE BRAT
aha wspolczuje biedny sie meczy..a lekarze jak wiadac maja to gdzies..
ale trzymam kciuki zeby szybko przeszlo....
hej marzenka !! pada snieg u was???:-):-)
dobra zmyakm bo maly spi nie chce mu tu klikac :-):-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
u nas sypie a w nocy to tyle nasyplao tego sniergu ze normalnie na ulicahc i chodniakach po kostki ( a teraz dalej napie....)
marzenka21
Fanka BB :)
hej madzinka
u nas tez pada,w nocy fajnie padalo az szkoda bylo spac
mam nadzieje ze dzis juz wyjdziemy na spacerek,u nas jest -6 stopni.
a musze sie pochwalic wczoraj od mamy dostalam kurtke z kolnierzem i kapturem i za kolanacieplutka,wreszcie duspko nie bedzie mi marznac na spacerach,bo osttanio narzekalama i dostalam mikser w spadkuteraz moge piec i piec
rany moj synek ma juz 9 miesiecyhehe a teraz stoi i trzyma sie biurka i kuka co ja robie
u nas tez pada,w nocy fajnie padalo az szkoda bylo spac
mam nadzieje ze dzis juz wyjdziemy na spacerek,u nas jest -6 stopni.
a musze sie pochwalic wczoraj od mamy dostalam kurtke z kolnierzem i kapturem i za kolanacieplutka,wreszcie duspko nie bedzie mi marznac na spacerach,bo osttanio narzekalama i dostalam mikser w spadkuteraz moge piec i piec
rany moj synek ma juz 9 miesiecyhehe a teraz stoi i trzyma sie biurka i kuka co ja robie
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
marzenka- ale sie usmialam bo to fajnie brzmi "kurtke z kolnierzem i kapturem i za kolana" i zrozumialam ze ma kaptur po kolana ehhehe
Podziel się: