reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej Blondi :) sami swoi widze :)....ja jutro do Poznania aplikacje jade zalatwic to nie bedzie mnie w okolicy, widze po zdjeciu ze dzidzius juz duzzy :) ladny i ta karnacja to po mamusi?? :):)Gratuluje i pozdrawiam :) Justa

reklama
witam sie ja dzis pierwsza;p
bo nikt mnie nie pobije;p;p hehe
wiatm nowa kolezanke koljena blond:) tez ze Staszica:)- ja rowniez:) a jaka ulica jesli mozna wiedziec? ja Matejki:)

Zdrowka dla Izoldy
Magda- cierpliwosci ci zycze do Szymka :) u nas tez dalej pielucha... ehhh
Asia- a ty chcesz zywa choinke czy sztuczna?

o macie tu cos do poczytania :)
http://dzieci.pl/chgid,11781123,page,2,title,Sposob-na-malego-buntownika,fototemat_dzieci.html

A ja dzis musialam na 6 do roboty i tak do srody bo zastepuje 2 koelgow bo poszli sobie na urlopy wiec musze pracowac za 3... ehh;p

A ja wstalam rano M i juz ponadziewalam nawet schaby ( 2 ze sliwkami- 1 gotowany bedzie z galaretka, a 2 z piekarnika, i robie jeszcze 1 pieczony z morelami)
wczoraj upieklam juz karkowke, ktora mial mi uwedzic brat ale Maly znow wyladowal w szpitalu bidulek moj:(
Znow dostal wysokiej temperatury i nie mogli mu zbic i znow dostal drgawek.
Zrobili mu wszystkei wyniki jest wszysto ok tak wiec nie wiedza od czego ta temperatura- ale ja mysle ze od zebow bo braty mowi ze pchaja mus ie wszystkie na raz od 2 miesiecy i wyjsc nie moga.. biedny sie meczy a lekarza nawet nie biora pod uwage ze to przez zeby- moze bidulkowi trzeba pomoc i ponacinac dziasla co o tym myslicie? bo nie raz dzieciom nie chca wyjsc zabki i nacinaja.....

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:-):-)
szymek jeszcze spi hania wlasnie wyszla..
ale u nas zima heh sypie i to jak mocno :szok::szok: i duzo sniegu mamy super !! tak bialo
smile.gif
mrozik juz mniejszy tylko -5...:tak:

PR ale pysznosci serwujesz wow...plus szybkiego wstawania hehe..:-)
a brat ile ma lat ze zeby mu ida??

uciekam kawe zrobic pozniej zajrze !!!

hej madzinka:tak:
u nas tez pada,w nocy fajnie padalo az szkoda bylo spac:-D
mam nadzieje ze dzis juz wyjdziemy na spacerek,u nas jest -6 stopni.
a musze sie pochwalic wczoraj od mamy dostalam kurtke z kolnierzem i kapturem i za kolana:tak:cieplutka,wreszcie duspko nie bedzie mi marznac na spacerach,bo osttanio narzekalam:tak:a i dostalam mikser w spadku:tak::tak::tak:teraz moge piec i piec:tak:
rany moj synek ma juz 9 miesiecy:-D:szok::szok:hehe a teraz stoi i trzyma sie biurka i kuka co ja robie:-D

reklama
Do góry