reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
moj dalej spi... ehmm a myslalam ze juz po drzemce :eek:

nio madzia szybko poszlo... akos na 3ci dzien nauki wolal sam juz. Ale po ok miesiacu mial kryzys i przez 2 dni siusial mi znowu gdzie popadnie, ale przeszlo mu.. Narazie kontorlujemy ;-)

Hej

Madzia nie łam się, pewnie niebawem Szymuś skuma, że pamp jest bleeeeeeeeee.........

Mój mały dziś marudny, szukam dla niego jakiegoś prezentu i na nic nie moge sie zdecydować, M drze sie ze przesadzam, bo on i tak nie bedzie nic pamiętał:sorry:
Co wy dajecie pod choinke szkrabom??

moj ma tyle zabawek ze nic... Jak juz to jakies slodycze + kubus do picia, bo ostatnio malo slodyczy jada... dla urozmaicenia.
Zabawke pewnie dostanie od dziadkow bo idziemy na wigilie do moich rodzicow ;-)
No chyba ze jeszcze nas cos najdzie to jakies tanie auto kupimy... nie wiem jeszcze.;-)

a ja nie mam choinki bo wszystkie wielkie sa buuu:-:)-:)-(
Blond ja tez ze Staszica;-)ale smiesznie jakbym do siebie pisala:-D
ja bylam przed chwila w Parku 111 b musialam inhalator kupic bo mialam od W pozyczony i oddac musze a mlody juz bedzie musial miec na stale te inhalacje.wiec taki prezent od babci na swieta:confused2:a teraz stoi z kremem w rece i tanczyc probuje :tak:

Blond 25 witam...
a reszcie nie mam siły każdej z osobna napisać.
Młoda w nocy obudzilam mi sie z 38.3 rano 36.6 wiec myslałam ze zeby i pojechalismy do gw. Mloda zostawiłam u siostry. pojechalismy na zakupy, obiad u siostry itp. Młoda jak zwykle żywa. zero kataru zero kaszlu nic.
wracamy a ona ma 39.3. malo zawału nie dostałam. dalam jej nurofen i spi....

lece...odezwe sie rano.
pozdrawiam ciepło

reklama
Do góry