reklama
C
ciasteczko
Gość
blond 25 a w ogole jak twoje name;-)? tak z czystej ciekawosci bo u nas to duzo anek
C
ciasteczko
Gość
madzia kiedy tego piernika krecisz??
ja zrobilam nawet mniam ale do przedszkola bedzie jak cos zostanie
madzia kiedy tego piernika krecisz??
ja chyba we wtorek..:-):-):-)
mlody stanal kolo lozeczka i zrobil siku czuje sie jakbym psa szczeniaka miala ciagle gdzies scieram
dobra zmykam go przebrac....
C
ciasteczko
Gość
wspolczuje ci najlepiej jak dziecko ma te 1,5 roku jak jest cieplo wtedy najlepiej jest bo nie marznie itp. ale scierpisz nauczy sie szymek i bedzie good:-)
wspolczuje ci najlepiej jak dziecko ma te 1,5 roku jak jest cieplo wtedy najlepiej jest bo nie marznie itp. ale scierpisz nauczy sie szymek i bedzie good:-)
no w domu zimno nie jest...a jak sie zleje odrazu przebieram..
narazie siedzi i dusi dalej hehe teraz jakas ciezsza sprawa sie robi na nocniku ....
Larvunia a jak u was marcelito opanowal nocik juz dobrze???
name moje ''ciasteczko'' to Justyna, Justa...jak kto woli milo mi
ciasteczko mowisz juz jedne tutaj mamy
milo mi ja Magda jestem jak u ciebie swieta w gorzowie spedzasz czy u rodzinki gdzies??
C
ciasteczko
Gość
madzia mi nie chodzilo ze u was zimno czy cos tylko wiesz najlepsza pora to lato jakby nie patrzec:-)
szymek bystry chlopak szybko zalapie a ty bedziesz sie cieszyc
jak mloda miala z 1,5 roku i np.jechalismy autobusem na drugi koniec miasta a jej sie zachcialo sikuja to ja mialam taki patent : bralam zawsze ze soba pampera i jak jej sie zachcialo to jej zakladalam ja zrobilo do niego siku to sciagalam to byl jedny sposob zeby nauczyla sie
blond25-justyna- a moje imie to ania i milo mi tez:-)
szymek bystry chlopak szybko zalapie a ty bedziesz sie cieszyc
jak mloda miala z 1,5 roku i np.jechalismy autobusem na drugi koniec miasta a jej sie zachcialo sikuja to ja mialam taki patent : bralam zawsze ze soba pampera i jak jej sie zachcialo to jej zakladalam ja zrobilo do niego siku to sciagalam to byl jedny sposob zeby nauczyla sie
blond25-justyna- a moje imie to ania i milo mi tez:-)
reklama
Podziel się: