reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć,
my wstaliśmy i dopiero śniadanko zjedzone. Ja mam na koncie jeszcze prasowanie wczorajszego prania (dużo tego nie było). Teraz idę się brać za obiadek i muszę jakieś prezenty dla rodziców wykombinować. Pomysłów brak.

reklama
a mi na sen sie bierze,tylko ze dawida oduczam zasypiania na rekach i do tej pory to on by mi sie wyspal juz:wściekła/y:no zobaczyy co z tego wyjdzie.
ale chyba zaraz pojde sie kimne do drugiego pokoju:-)

bede miala gosci...
w kalendarzu musze zapisac... tesciowa + jej 1 synowa z corkami + synek pierwszy :confused2: aaaaaaaaaaaaale sie ciesze :confused2: chip chip chuuuura :confused2:

a na pomysl na prezent dla rodzicow... moze moj prezent ci podpowie. Daje rodzicom DVD z nagranymi forkami wnuka, ktore same sie zmieniaja... od takie cosik z braku pieniedzy. Mozesz tez zrobic np koszulki lub poduszke z nadrukiem wnuczek ;-)

marzenka spokojnej "nocy"...

a ja sie odezwe wieczorem... milej niedzieli!

Witam,

Larvunia - widze że ucieszona jesteś z gości:-Dmiłej niedzieli

Marzenka- powodzenia w oduczaniu Dawidka spania na rękach. Moj od początku nauczony był do zasypiania w łóżeczku, ewentualnie leże koło niego i usypia.

Asienka- my dla rodziców zamowiliśmy taki kalendarz ze zdjeciami wnuka FOTO KALENDARZ A4 fotokalendarz ze zdjęciami 2010 (837133788) - Aukcje internetowe Allegro

Siedzimy w domku. Byłam z małym na spacerze, zmarzliśmy troche, mały zaczą płakać i musieliśmy wracać, pyzie miał całe zimne.
Teraz obiadek idę gotować, dziś spagett iz sosem meksykańskim.
Potem to może jakiś film oglądniemy na dvd, bo w tv nic nie ma ciekawego.

no jak narazie sie udalo:-)byla padniety zjadl rosolek poglaskalam i zasnal:-):-)
jak sie obudzi idziemy do mamy w odwiedzinach bo caly tydzien nie bylismy;-)
hehe larvunia zapisalas juz w kalendarzu?a co sie stalo ze wpadna?
madzia a ty gdzie sie podziewasz od wczoraj widzialam cie na nk a tu nie raczylas zajrzec-napisac:wściekła/y::wściekła/y:oj piekna nie ladnie:eek:

HEJ HEJ....:-):-)
nie odzywalam sie bo bylismy na wsi u rodzinki wrocilismy niedawno....:tak::tak:
a tam tylko zajrzalam na nk...
poza tym komp raz dziala raz nie...

dobra ide zajrze pozniej pa :-):-)

Magda- slyszalam ze bardzo lubisz gadac glupoty o ludziach co ich widzialas 3 razy w zyciu. no ale coz sie dziwic za dozo w glowie nie masz do tego pewnie Ci sie nudzi jak ciagle w domu siedzisz. Nie dziwie sie ze ciagle jestes na forum pewnie w realu nikt z Toba wytrzymac nie moze skoro taka jesteś

Dzien dobry !!
annes o co ci chodzi?? co ty wypisujesz?? ..

jesli nie chcecie zebym z wami pisala to powiedzcie zaden problem...bo nie wiem o co chodzi i nie mam ochoty na jakies glupie klotnie na forum jesli masz cos do mnie to zapraszam osobiscie a nie zasmiecasz forum takimi glupotami
:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
czesc z rana
sypnelo troche sniegiem, a mi jakos swiateczni nastroj gdzies ulecial:-( moze przeez to wszystko ale co ma byc to bedzie
widze ze robi sie tu bardzo nieciekawie, atmosfera daleka od milej:-(
dziewczyny takie jakies sprawy to sobie zalatwiajcie poza forum,

Do góry