reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć,
my wstaliśmy i dopiero śniadanko zjedzone. Ja mam na koncie jeszcze prasowanie wczorajszego prania (dużo tego nie było). Teraz idę się brać za obiadek i muszę jakieś prezenty dla rodziców wykombinować. Pomysłów brak.

reklama
a mi na sen sie bierze,tylko ze dawida oduczam zasypiania na rekach i do tej pory to on by mi sie wyspal juz:wściekła/y:no zobaczyy co z tego wyjdzie.
ale chyba zaraz pojde sie kimne do drugiego pokoju:-)

bede miala gosci...
w kalendarzu musze zapisac... tesciowa + jej 1 synowa z corkami + synek pierwszy :confused2: aaaaaaaaaaaaale sie ciesze :confused2: chip chip chuuuura :confused2:

a na pomysl na prezent dla rodzicow... moze moj prezent ci podpowie. Daje rodzicom DVD z nagranymi forkami wnuka, ktore same sie zmieniaja... od takie cosik z braku pieniedzy. Mozesz tez zrobic np koszulki lub poduszke z nadrukiem wnuczek ;-)

marzenka spokojnej "nocy"...

a ja sie odezwe wieczorem... milej niedzieli!

Witam,

Larvunia - widze że ucieszona jesteś z gości:-Dmiłej niedzieli

Marzenka- powodzenia w oduczaniu Dawidka spania na rękach. Moj od początku nauczony był do zasypiania w łóżeczku, ewentualnie leże koło niego i usypia.

Asienka- my dla rodziców zamowiliśmy taki kalendarz ze zdjeciami wnuka FOTO KALENDARZ A4 fotokalendarz ze zdjęciami 2010 (837133788) - Aukcje internetowe Allegro

Siedzimy w domku. Byłam z małym na spacerze, zmarzliśmy troche, mały zaczą płakać i musieliśmy wracać, pyzie miał całe zimne.
Teraz obiadek idę gotować, dziś spagett iz sosem meksykańskim.
Potem to może jakiś film oglądniemy na dvd, bo w tv nic nie ma ciekawego.

no jak narazie sie udalo:-)byla padniety zjadl rosolek poglaskalam i zasnal:-):-)
jak sie obudzi idziemy do mamy w odwiedzinach bo caly tydzien nie bylismy;-)
hehe larvunia zapisalas juz w kalendarzu?a co sie stalo ze wpadna?
madzia a ty gdzie sie podziewasz od wczoraj widzialam cie na nk a tu nie raczylas zajrzec-napisac:wściekła/y::wściekła/y:oj piekna nie ladnie:eek:

HEJ HEJ....:-):-)
nie odzywalam sie bo bylismy na wsi u rodzinki wrocilismy niedawno....:tak::tak:
a tam tylko zajrzalam na nk...
poza tym komp raz dziala raz nie...

dobra ide zajrze pozniej pa :-):-)

Magda- slyszalam ze bardzo lubisz gadac glupoty o ludziach co ich widzialas 3 razy w zyciu. no ale coz sie dziwic za dozo w glowie nie masz do tego pewnie Ci sie nudzi jak ciagle w domu siedzisz. Nie dziwie sie ze ciagle jestes na forum pewnie w realu nikt z Toba wytrzymac nie moze skoro taka jesteś

Dzien dobry !!
annes o co ci chodzi?? co ty wypisujesz?? ..

jesli nie chcecie zebym z wami pisala to powiedzcie zaden problem...bo nie wiem o co chodzi i nie mam ochoty na jakies glupie klotnie na forum jesli masz cos do mnie to zapraszam osobiscie a nie zasmiecasz forum takimi glupotami
:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
czesc z rana
sypnelo troche sniegiem, a mi jakos swiateczni nastroj gdzies ulecial:-( moze przeez to wszystko ale co ma byc to bedzie
widze ze robi sie tu bardzo nieciekawie, atmosfera daleka od milej:-(
dziewczyny takie jakies sprawy to sobie zalatwiajcie poza forum,

Do góry