reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc dziewczyny
no cicho tutaj ze jejku, pewnie 3/4 spi albo sprzata:-)
ja znowu mialam kiepska noc bo mloda obudzila sie p 23 a usnela nie wiem kolo 1 w nocy i to musialam sie kolo niej polozyc :wściekła/y:
ale dosyc tego juz mnie wykonczy i rano jestem nietomna

Dzień dobry

Wpadłam sie przywitać,widzę że tu pustki. Ja zabiegana jestem przez tydzień, odpoczynek tylko w weekend:zawstydzona/y:
Dziś mieliśmy iść na długi spacer z małym, ale pogoda do d..py, a poza tym M coś źle sie czuje. Spal dziś w dzień jakieś 2,5 godz.:eek:bierze go jakieś choróbsko, tylko zeby Miłoszka nie zaraził.

czesc kobietki:-)
co tu taka cisza panuja rany!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
u mnie metoda oszukania soczkiem poskutkowala:tak:zobaczymy jak bedzie dzis.
no to spadam bo nie ma co pisac:eek:

Siema z rana laski
Dzis w planach miała zrobic uszka na wigilje ale chyba mi sie nie chce hihihi i zrobie jutro.... moze...
Teraz popijam kawe a młoda najedzona lezy z załozną noga na noge i bajki ogląda hehhe
Miłego dnia lachony

reklama
z jakiego rana :eek::-D rano to bylo o 6.00 ;-)
moj tez bajki oglada wlasnie... BabyTv... Uczy sie wlasnie kolorow hehehehe...
Tez z kawa jestem. Nudy dzis sie zapowiadaja niezle. Na spacerku juz bylismy..., jeszcze dwa nas czekaja. Mojego nie ma, na gieldzie. EEEhhh....

lece gary do zmywary powkladac bo wczoraj juz mi sie niechcialo . Pozniej sie poloze bpo pewnie sie zmecze ;p

Ostatnia edycja:
Do góry