reklama
marzenka21
Fanka BB :)
hehe kochana za sloiczki:-)
C
ciasteczko
Gość
czesc dziewczyny
no cicho tutaj ze jejku, pewnie 3/4 spi albo sprzata:-)
ja znowu mialam kiepska noc bo mloda obudzila sie p 23 a usnela nie wiem kolo 1 w nocy i to musialam sie kolo niej polozyc
ale dosyc tego juz mnie wykonczy i rano jestem nietomna
no cicho tutaj ze jejku, pewnie 3/4 spi albo sprzata:-)
ja znowu mialam kiepska noc bo mloda obudzila sie p 23 a usnela nie wiem kolo 1 w nocy i to musialam sie kolo niej polozyc
ale dosyc tego juz mnie wykonczy i rano jestem nietomna
aneteczka
Dzień dobry
Wpadłam sie przywitać,widzę że tu pustki. Ja zabiegana jestem przez tydzień, odpoczynek tylko w weekend
Dziś mieliśmy iść na długi spacer z małym, ale pogoda do d..py, a poza tym M coś źle sie czuje. Spal dziś w dzień jakieś 2,5 godz.bierze go jakieś choróbsko, tylko zeby Miłoszka nie zaraził.
Wpadłam sie przywitać,widzę że tu pustki. Ja zabiegana jestem przez tydzień, odpoczynek tylko w weekend
Dziś mieliśmy iść na długi spacer z małym, ale pogoda do d..py, a poza tym M coś źle sie czuje. Spal dziś w dzień jakieś 2,5 godz.bierze go jakieś choróbsko, tylko zeby Miłoszka nie zaraził.
marzenka21
czesc kobietki:-)
co tu taka cisza panuja rany!!!!
u mnie metoda oszukania soczkiem poskutkowalazobaczymy jak bedzie dzis.
no to spadam bo nie ma co pisac
co tu taka cisza panuja rany!!!!
u mnie metoda oszukania soczkiem poskutkowalazobaczymy jak bedzie dzis.
no to spadam bo nie ma co pisac
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Siema z rana laski
Dzis w planach miała zrobic uszka na wigilje ale chyba mi sie nie chce hihihi i zrobie jutro.... moze...
Teraz popijam kawe a młoda najedzona lezy z załozną noga na noge i bajki ogląda hehhe
Miłego dnia lachony
Dzis w planach miała zrobic uszka na wigilje ale chyba mi sie nie chce hihihi i zrobie jutro.... moze...
Teraz popijam kawe a młoda najedzona lezy z załozną noga na noge i bajki ogląda hehhe
Miłego dnia lachony
reklama
z jakiego rana rano to bylo o 6.00 ;-)
moj tez bajki oglada wlasnie... BabyTv... Uczy sie wlasnie kolorow hehehehe...
Tez z kawa jestem. Nudy dzis sie zapowiadaja niezle. Na spacerku juz bylismy..., jeszcze dwa nas czekaja. Mojego nie ma, na gieldzie. EEEhhh....
lece gary do zmywary powkladac bo wczoraj juz mi sie niechcialo . Pozniej sie poloze bpo pewnie sie zmecze ;p
moj tez bajki oglada wlasnie... BabyTv... Uczy sie wlasnie kolorow hehehehe...
Tez z kawa jestem. Nudy dzis sie zapowiadaja niezle. Na spacerku juz bylismy..., jeszcze dwa nas czekaja. Mojego nie ma, na gieldzie. EEEhhh....
lece gary do zmywary powkladac bo wczoraj juz mi sie niechcialo . Pozniej sie poloze bpo pewnie sie zmecze ;p
Ostatnia edycja:
Podziel się: