reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

u mnie dalej pada chyba taki caly dzien bedzie masakra :wściekła/y::wściekła/y:...

a ja dzwnilam pytac do apteki bo potrzebuja do pracy jako pomoc apteczna z wlasnym autem co to moze byc jak myslisz??
jakies wyjazdy po leki gdzies czy co??:sorry::sorry:
maz chcial zeby zadzwonic zapytac moze by dorobil sobie...
a facet mnie splawil hehe powiedzial zadzwon za 2 godz bo teraz nie mam czasu hmm...dobre sobie :-D:-D

reklama
Tak poleciałam do bankomatu i do netto i w pore przyszłam bo po chwili znów zaczęło padać. Teraz na spokojnie zjadłam śniadanie Zuza śpi. Na obiad mam wczorajszą zupę bo mój jakoś wczoraj nie miał chęci jeść więc dziś się odgrzeje i wsio. Mam chęć na frytki chyba zaś zrobie a moja to potrafi jedną porcje z patelni sama zjeść i jeszcze potem woła ode mnie:)

u mnie dalej pada chyba taki caly dzien bedzie masakra :wściekła/y::wściekła/y:...

a ja dzwnilam pytac do apteki bo potrzebuja do pracy jako pomoc apteczna z wlasnym autem co to moze byc jak myslisz??
jakies wyjazdy po leki gdzies czy co??:sorry::sorry:
maz chcial zeby zadzwonic zapytac moze by dorobil sobie...
a facet mnie splawil hehe powiedzial zadzwon za 2 godz bo teraz nie mam czasu hmm...dobre sobie :-D:-D

to po jakiego daja ogloszenie skoro nie maja czasu zeby pogadac:wściekła/y:
szczyt bezszczelnosci, moze kobiety nie chca to mogliby napisac w ogloszeniu pania dziekujemy, skurwy.....
z ta robota ciezko,moja kolezanka i jej maz pracuja w VW-nie i zarabiaja sporo ale duzo przepuszczaja, maja razem chyba z 6tys i podobno nie moga nic zaoszczedzic

megi zem cie nie spotkala hehe :no::no: a gdzie bylas w bankomacie na rynku??
ja to lecialam jak torpeda hehe :tak::tak: :-D:-D byle szybko az sie zgrzalam :-D...

robisz smaka na frytki ale ja ostatnio kupuje te w lidku i wrzucam do piekarnika bo nie chce mi sie stac przy patelni :tak:
:tak:

Madzia jak się ustatkuję na nowym to zapraszam na kawkę:tak: i która tam jeszcze chce:-):-) A jeśli chodzi o śledzia to też próbowałam usunąć ale nic z tego, wklejałam te niby kody i :no:

to po jakiego daja ogloszenie skoro nie maja czasu zeby pogadac:wściekła/y:
szczyt bezszczelnosci, moze kobiety nie chca to mogliby napisac w ogloszeniu pania dziekujemy, skurwy.....
z ta robota ciezko,moja kolezanka i jej maz pracuja w VW-nie i zarabiaja sporo ale duzo przepuszczaja, maja razem chyba z 6tys i podobno nie moga nic zaoszczedzic

no dzwiny gosc hehe...:wściekła/y::wściekła/y:
6 tys ?? :szok::szok: powiadasz to jakbym tyle miala to lekko ze 3 tys bym odlozyla co miesiac :tak::tak:

a ty nie wiesz na czym polega ta pomoc apteczna ??
ja myslalam moze ze do podawania lekow do ukladania itp..ale po co auto??

Madzia jak się ustatkuję na nowym to zapraszam na kawkę:tak: i która tam jeszcze chce:-):-) A jeśli chodzi o śledzia to też próbowałam usunąć ale nic z tego, wklejałam te niby kody i :no:

oki pewnie ze wpadne :-):-):-)...
jak juz sie urzadzisz to dasz znac to w jakis dzionek wlece z moja banda :-D:-D....

a ktory to blok przy samej biedronce moze??
bo tam sa 4 pietrowe i chyba 2 pietrowe...:tak:
:tak:

ja tez dalam sobie z tym sledziem spokoj ale jak wchodze a tu lista zyczen na dzien dobry sie rozwija:-D
ja to frytki jadlam moze z miesiac temu, bardzo lubie ale staram sie je niezbyt czesto robic bo niezdrowe:-(ale raz na ruski rok mozna:-)

reklama
wiesz co magda moze ta pomoc apteczna to porostu jezdzisz po hurtowniach i leki zalatwiasz tansze, inna forma akwyzycji:-D
ale dziwne ze nie chcial rozmawiac no ale coz sa stolki i taborety;-)

Do góry