reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no dzwiny gosc hehe...:wściekła/y::wściekła/y:
6 tys ?? :szok::szok: powiadasz to jakbym tyle miala to lekko ze 3 tys bym odlozyla co miesiac :tak::tak:
ja tez bym odlozyla tyle, ja przypuszczam ze tyle maja, nie pytalam ale tam na akord maja na reke cos niby 2500-3tys a ona jako brygadzistka robi wiec na pewno ma wiecej
no ale wiesz na nic nie zaluja na wszystko ich stac, ja bym tam dziecku prezentu za 200zl nie kupila ale oni jak najbardziej:eek:

reklama
wiesz co magda moze ta pomoc apteczna to porostu jezdzisz po hurtowniach i leki zalatwiasz tansze, inna forma akwyzycji:-D
ale dziwne ze nie chcial rozmawiac no ale coz sa stolki i taborety;-)

no wlasnie maz tak mysli ze to takie wyjazdy tylko pewnie chca normalnie zatrudnic na etat...
albo beda wymagac nie wiadomo jakiego wyksztalcenia:tak:
a on tam ma robote no zobaczymy moze jeszcze raz zadzwonie nie wiem :crazy:

ja tez bym odlozyla tyle, ja przypuszczam ze tyle maja, nie pytalam ale tam na akord maja na reke cos niby 2500-3tys a ona jako brygadzistka robi wiec na pewno ma wiecej
no ale wiesz na nic nie zaluja na wszystko ich stac, ja bym tam dziecku prezentu za 200zl nie kupila ale oni jak najbardziej:eek:

no widzisz jak ktos ma tyle kasy to nie oszczedza
a ja znow w sklepie patrze ciagle na cene...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz mam nieraz dosc takiego zycia ech....
jakbym ja miala kase to dziecia tez bym nie zalowala oczywiscie nie do przesady

a oni w czym pracuja??

no wlasnie maz tak mysli ze to takie wyjazdy tylko pewnie chca normalnie zatrudnic na etat...
albo beda wymagac nie wiadomo jakiego wyksztalcenia:tak:
a on tam ma robote no zobaczymy moze jeszcze raz zadzwonie nie wiem :crazy:

a twoj M nie moze zadzwonic moze z nim bedzie rozmiawial?
ludzie sa dziwni no pewnie na etat, pytanie ile daja zarobic?

a twoj M nie moze zadzwonic moze z nim bedzie rozmiawial?
ludzie sa dziwni no pewnie na etat, pytanie ile daja zarobic?

no ja raz jeszcze zadzwonie a jak ie to pozniej moj..:-):-)
no wlasnie moze dobrze da sie zarobic..

moj m mowil ze kumpla dziewczyna w gorzowie tak pracuje jezdzi na telefon po hurtowniach to wyciaga 3 tys na miesiac jak dla mnie to dobra kasa :tak::tak:
tyle ze o roznych porach nawet w nocy zadzwonia i trza jechac :tak::tak:

kochana ty specjalistko od pieczenia daj jakies latwe i tanie przepsiy na ciasta mam chec cos zrobic a babka i murzynek juz mi zbrzydly :-D:-D:-D

oj magda musze pogrzebac u siebie w zeszycie:-) zeby cos ci polecic dobrego,
a lubisz ciastaka z wiorek kokosowych? moje dziewczyny sie nimi zajadaja i szybko sie je robi
no wlasnie dyspozycyjnosc i to jest dobre dla kogos kto nie ma meza/zony i dzieci
bo inaczej doopa

oj magda musze pogrzebac u siebie w zeszycie:-) zeby cos ci polecic dobrego,
a lubisz ciastaka z wiorek kokosowych? moje dziewczyny sie nimi zajadaja i szybko sie je robi
no wlasnie dyspozycyjnosc i to jest dobre dla kogos kto nie ma meza/zony i dzieci
bo inaczej doopa

kochana wszelkie wiorki odpadaja bo mezus nie ruszy nie nawidzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to szukaj cos dobrego i latwego
:tak:
:tak:

Madzia to jest 4 piętrowy blok o ile pamiętam chyba trzeci przed biedronką ale jeszcze dam ci znać bez obaw:-D:-D:-D mój mi napisał że dziś będziem mieli klucze więc poprzewozimy część gratów:-D kto wie czy jutro jeszcze zajrzę chyba tak bo m ma służbę jutro 24h więc ja muszę mieć kompa nie ma takiej opcji że nie:laugh2:

reklama
czesc dziewczyny :tak:

ja juz w pracy i sie nudze, wogole ludzi nie ma i chyba na 90 % bede sie zamykac :-(
mam tez dosc szukania pracy, same tylko alebo akwizycje, albo tzw."piramidki". albo w bankach ubezpieczenia... masakra, co sie dzieje w tej PL?!! ...chce do normalnej pracy! chlp...chlip..chlip...

Do góry