reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

oni mysla ze ludzie to tylko do akwizycji a wiekszosc nie chce takiej pracy

magad a lubisz biszkopt przekladany smietana z galaretka?

a jadlas kiedys babke bananowa?

reklama
Cześć Aneczka;-) szkoda że nie ma ludzi, teraz przed wypłatą kasy brak ale z tego co piszesz to i nie wesoło jest gdy ludzie po wypłacie są:-( oj brak słów na tą Polskę, teraz masakra o dobrą pracę a już tym bardziej dobrze płatną:no: Człowiek nawet wykształcony a nie może znaleźć nic fajnego dla siebie, czy naprawdę wyjazdy za granicę to jedyne wyjście, jestem oburzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a taka osóbka po zawce chyba wogóle bez szans, jakaś paranoja:crazy:

megi tak pytalam z ciekawosci :tak::tak:

ciasteczko ja lubie byle slodkie a biszkopta nigdy nie pieklam jeszcze :no::no:

larvunia kochana moze w jakims sklepie nie chcesz gdzies na kasie??to chyba nie bardzo ale w jakims odziezowym ?...
wiem ze teraz bardzo ciezko juz sie boje gdzie ja u nas znajde robote za rok masakra !!! u nas to tylko glupie markety chyba wchodza w gre :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ide capucinko zrobic i pomyc gary za chwile bede
:-):-):-)

Cześć Aneczka;-) szkoda że nie ma ludzi, teraz przed wypłatą kasy brak ale z tego co piszesz to i nie wesoło jest gdy ludzie po wypłacie są:-( oj brak słów na tą Polskę, teraz masakra o dobrą pracę a już tym bardziej dobrze płatną:no: Człowiek nawet wykształcony a nie może znaleźć nic fajnego dla siebie, czy naprawdę wyjazdy za granicę to jedyne wyjście, jestem oburzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a taka osóbka po zawce chyba wogóle bez szans, jakaś paranoja:crazy:

megi masz racje no ale polska to chory kraj i jest zle, pytanie czy bedzie gorzej lepiej? ale na to lepiej to nic nie wskazuje
chociaz kto ma kase to ma jak ktos ma dobry zwod i sie ustawil jeszcze w talatach 90' to tera jest gosciu no alae to sa jednostki

magda tam w zarelku podalam przepis na babke z bananami, pyszna jest:-):-)
a co do biszkoptu najprostsze ciasto na swiecie:-):-)

nie ma nic ciekawego na kasy nawet kochana... a jak potrzebuja np do ascany do np top secret to na pol etatu i najlepiej studenci... porazka... chyba bedzie mi isc do faurencji lub TV isc... ale ja niechce tam, bo wiem ze sie nie nadaje :-(
nie widze sie jak jakis gowniaz mi podejdzie i powie "pani sie pospieszy, albo nie moze isc pani do WC"... bo parskne smiechem chyba i i tak pojde .... nie to nie dla mnie... jestem z byt jakby to napisac... nie pyskata tylko "charakterna"... chyba wiecie o co mi kaman ;-):sorry:

jestem mam capucinko i wlaczylam pranie juz z nudow :-D:-D:-D
aha dzis w lumpku bo zaszlam kupilam hani 2 pary rajstop ale takie super gatunkowo i fajne rozowe takie jedne w paseczkia drugie takie delikatne kwiatki za 2 zl za sztuke :tak::tak:...

ciasteczko zaraz zerkne :tak::tak:

kochana a u ciebie to chyba nie jest tak zle finansowo??
bo ty w domu siedziesz nie pracujesz to tak sobie mysle :-):-) sory za pytanie :-D:-D

megi a jak wasza wlascicielka zareagowala na wyprowadzke wasza??

nie ma nic ciekawego na kasy nawet kochana... a jak potrzebuja np do ascany do np top secret to na pol etatu i najlepiej studenci... porazka... chyba bedzie mi isc do faurencji lub TV isc... ale ja niechce tam, bo wiem ze sie nie nadaje :-(
nie widze sie jak jakis gowniaz mi podejdzie i powie "pani sie pospieszy, albo nie moze isc pani do WC"... bo parskne smiechem chyba i i tak pojde .... nie to nie dla mnie... jestem z byt jakby to napisac... nie pyskata tylko "charakterna"... chyba wiecie o co mi kaman ;-):sorry:

wiem ze do askalandii potrzebuja ludzi ale trzeba wytrzmac z dzieciarnia a to nie kazdy potrafi, ja nawet chcialm isc ale to bylo z 8miesiecy temu i nie pasowaly mi godziny pracy bo jak ma sie dzieciaki to juz ciezej z czasem
tam na stornie Askalandia – Kraina Zabaw – Bawialnia dla dzieci – Gorzów Wlkp.

reklama

no rozumiem :tak::tak: nasza ciotka pracuje w jakis kabelkach u was jest niby zadowolona tylko ona robi juz od poczatku ich istnienia :tak::tak:
ale to tez praca na 3 zmiany wiec troche lipa....
u nas w sumie nawet nie ma takich firm duzych zeby kobiety mogly sie zalapac....jak sa to tylko faceci tam pracuja :wściekła/y:
:wściekła/y:

Do góry