reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

oki,to ja zaraz tez spadam do wyrka bo o 7 musze wstac wyszykowac mloda do przedszkola bo kumpela przed 8 ja bierze bo moj na 7 do roboty jutro a mnie nie chce sie isc rano :-D:-D :tak::tak:....

zaraz jeszcze tu kukne :tak:

reklama
Beti juz nie moge sie doczekac nawet z lotniska odbiore :-D:-D:-D
Madzia no jak co tata kupi kazdemu po laptopie w sklepie u meza Larvuni:-D:-D:-D:-D:-D

No to niezle
Mała juz nie ma glutków tylko troche pokasłuje od czasu do czasu.Rozrabia az miło .Dzis przespałą obiad 3h spała i własnie opendzlowała swoja porcje.Teraz próbuje nawiac z krzesełka

dobrze ze juz lepiej z Kayunia... podawalas jej sama jakies leki??

poczytam kochane reszte jutro, mykam do wyrka TV poogladac, bo az glupio tyle czasu na necie :sorry2:

Witaminy i parecatomol 2 razy jej dałam -lepiej jej sie spało i nosek jej zakropiłam 2x

To miłej nocki lasencje my jeszcze długo nie pójdziemy spac.
Jacol w pracy a my znoooowu same achhhh.....

o kurde ale zescie sie rozpisaly:-)
a tylko chwile mnie nie bylo:-)
u mnie to ja niewiem jak to bedzie ze spotkaniem,na dzien dzisiejszy nie moge zagwarantowac czy bede,
beti dawidek slodko spi,ruszam go a on nawet nie drgnie:-):-) w domu u mamy troche pomarudzil bo od 17 nie spal,a w dodatku dobrze ze wzielam ubranko na zmiane bo kurcze jak nigdy mi duzo ulal ze az mi bluzke upackal:angry:no coz ale dobrze ze bylismy autkiem bo pogoda byla nie bardzo i na pieszo wracac z miasto nie bardzo heh.......
buziaki
dobranoc

witam babeczki:-)
o widze ze ja dzis pierwsza:-):-)
wstalam wczesniej bo przed wyjsciem musze 2 pranka zrobic i ogarnac chatke.
no dzis wnocy to juz tak dobrze nie bylo,ale wyspana jestem o dziwo:-)
chyba dzis sloneczka nie bedzie,ale zeby tylko nie padalo.
buziaczki:-)

cześć

chciałam poczytac i popisac, ale zdążyłam poczytac i mi sie dziecko obudziło, tyle stron naprodukowałyście :szok:

niestety zdjęc nie obejrzałam :-( nie chcą mi sie otwierac, tylko do połowy, nie wiem to chyba wina mojego kompa, muszę sobie kogoś zaprosić, zeby mi tu trochę posprzątał

marzenka a w Strzelacach od samego rana słonko :tak:

reklama
pycha u mnie tez jakos komp szwankuje,dopiero co obejrzalam zdjecia i tez mialam tak do polowy,dzieciaczki sa sliczne,marcelek urocze dziecko:-)nie moge sie na niego napatrzec slodki jest:-)
ok ide ogarna mieszkanie bo jak tak dalej bede siedziec to nic nie zrobie a dziecie mi sie obudzi i bedzie lipa heh,milego dzionka

Do góry