reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Beti juz nie moge sie doczekac nawet z lotniska odbiore
Madzia no jak co tata kupi kazdemu po laptopie w sklepie u meza Larvuni
Madzia no jak co tata kupi kazdemu po laptopie w sklepie u meza Larvuni
kupisz laptopa jak mi mezulek ;-)
taa narazie finansow brak ..
moze kiedys nazbieram
No to niezle
Mała juz nie ma glutków tylko troche pokasłuje od czasu do czasu.Rozrabia az miło .Dzis przespałą obiad 3h spała i własnie opendzlowała swoja porcje.Teraz próbuje nawiac z krzesełka
dobrze ze juz lepiej z Kayunia... podawalas jej sama jakies leki??
poczytam kochane reszte jutro, mykam do wyrka TV poogladac, bo az glupio tyle czasu na necie
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Witaminy i parecatomol 2 razy jej dałam -lepiej jej sie spało i nosek jej zakropiłam 2x
To miłej nocki lasencje my jeszcze długo nie pójdziemy spac.
Jacol w pracy a my znoooowu same achhhh.....
To miłej nocki lasencje my jeszcze długo nie pójdziemy spac.
Jacol w pracy a my znoooowu same achhhh.....
marzenka21
Fanka BB :)
o kurde ale zescie sie rozpisaly:-)
a tylko chwile mnie nie bylo:-)
u mnie to ja niewiem jak to bedzie ze spotkaniem,na dzien dzisiejszy nie moge zagwarantowac czy bede,
beti dawidek slodko spi,ruszam go a on nawet nie drgnie:-):-) w domu u mamy troche pomarudzil bo od 17 nie spal,a w dodatku dobrze ze wzielam ubranko na zmiane bo kurcze jak nigdy mi duzo ulal ze az mi bluzke upackalno coz ale dobrze ze bylismy autkiem bo pogoda byla nie bardzo i na pieszo wracac z miasto nie bardzo heh.......
buziaki
dobranoc
a tylko chwile mnie nie bylo:-)
u mnie to ja niewiem jak to bedzie ze spotkaniem,na dzien dzisiejszy nie moge zagwarantowac czy bede,
beti dawidek slodko spi,ruszam go a on nawet nie drgnie:-):-) w domu u mamy troche pomarudzil bo od 17 nie spal,a w dodatku dobrze ze wzielam ubranko na zmiane bo kurcze jak nigdy mi duzo ulal ze az mi bluzke upackalno coz ale dobrze ze bylismy autkiem bo pogoda byla nie bardzo i na pieszo wracac z miasto nie bardzo heh.......
buziaki
dobranoc
marzenka21
witam babeczki:-)
o widze ze ja dzis pierwsza:-):-)
wstalam wczesniej bo przed wyjsciem musze 2 pranka zrobic i ogarnac chatke.
no dzis wnocy to juz tak dobrze nie bylo,ale wyspana jestem o dziwo:-)
chyba dzis sloneczka nie bedzie,ale zeby tylko nie padalo.
buziaczki:-)
o widze ze ja dzis pierwsza:-):-)
wstalam wczesniej bo przed wyjsciem musze 2 pranka zrobic i ogarnac chatke.
no dzis wnocy to juz tak dobrze nie bylo,ale wyspana jestem o dziwo:-)
chyba dzis sloneczka nie bedzie,ale zeby tylko nie padalo.
buziaczki:-)
Pycha
mama Mai i Marty
cześć
chciałam poczytac i popisac, ale zdążyłam poczytac i mi sie dziecko obudziło, tyle stron naprodukowałyście
niestety zdjęc nie obejrzałam :-( nie chcą mi sie otwierac, tylko do połowy, nie wiem to chyba wina mojego kompa, muszę sobie kogoś zaprosić, zeby mi tu trochę posprzątał
marzenka a w Strzelacach od samego rana słonko
chciałam poczytac i popisac, ale zdążyłam poczytac i mi sie dziecko obudziło, tyle stron naprodukowałyście
niestety zdjęc nie obejrzałam :-( nie chcą mi sie otwierac, tylko do połowy, nie wiem to chyba wina mojego kompa, muszę sobie kogoś zaprosić, zeby mi tu trochę posprzątał
marzenka a w Strzelacach od samego rana słonko
reklama
marzenka21
pycha u mnie tez jakos komp szwankuje,dopiero co obejrzalam zdjecia i tez mialam tak do polowy,dzieciaczki sa sliczne,marcelek urocze dziecko:-)nie moge sie na niego napatrzec slodki jest:-)
ok ide ogarna mieszkanie bo jak tak dalej bede siedziec to nic nie zrobie a dziecie mi sie obudzi i bedzie lipa heh,milego dzionka
ok ide ogarna mieszkanie bo jak tak dalej bede siedziec to nic nie zrobie a dziecie mi sie obudzi i bedzie lipa heh,milego dzionka
Podziel się: