reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kochana ja po szampanie to mam odlot wystarcza mi dwa kieliszki i mam swira :-D:-D:-D ale lubie.:tak:..
heheheheh w wiesz kiedy ja pilam alkohol ostatnio?? w ciazy wzialam 3 lyki i mnie cofnelo :baffled: hehehehe, trzeba nadrobic nie hehehehe..., ale ja tez duzo nie wypije bo bym chyba umarla..., ale smak szampana...mjami... chyba se kupie i wydydlamy jak sie spikniemy ;-)

laski no i co u mnie za tydzien czy jak ??

reklama
Witam w klubie:-D:-D:-DAle sie babolki rozszalały teraz założą kółko mamy bąbelkowej i bedą sie spotykały co sobota :-D:-D:-D
A do mnie tez zapraszam i wszystkie moga zostac na noc miejsca fulllll

ale jazda !!! heheheh... "kolko mamy babelkowej" hehehhe... wiec kiedy sie spotykamy na tym kolku babelkowym ??? heheheheheh :cool2:

larvunia jak to nie klopot to ja bede :tak::-D
wezme tego szampana ze soba jak cos :tak::tak: moze jakies ciacho upieke co??..jak mi wyjdzie hehe....

Befatka kurde musisz tak daleko mieszkac??....:angry::angry::angry:

Kasia jak cos to daj znac jesli chcesz to zapraszam na kawe moze byc nawet do poludnia bierz mala i wpadaj :tak::tak:...

Larvunia ale sie usmiałam z przygody z autem ja tez bym pewnie tej maski nie otworzyła heheheh

Madzia no kurde zaczynam załowac heheh kółko
bąbelkowej mamy kusi :-D:-D:-D:-D:-D

wiecie co ja mam tyle oowiazkow w domu a siedze tutaj, normalnie maniaczka... eeehhh...
befatka jak mala?? smara jeszcze? ...no i napisalam ci gdzies nizej o autku...nie wiem czy czytalas...

Larvunia ale sie usmiałam z przygody z autem ja tez bym pewnie tej maski nie otworzyła heheheh

Madzia no kurde zaczynam załowac heheh kółko
bąbelkowej mamy kusi :-D:-D:-D:-D:-D

befAtka ale pare osob probowalo.. i kurde jakby zaciela sie... odblokowalam z przodu podniosla sie na 10 cm moze i dalej ni hu hu... masakra

Kasiula dobranoc:-)jakbyś miała ochote na drineczka , to wiesz gdzie mieszkam:-)zapraszam:-)
Madzia jak chuda nie będzie miała innych planów to bym ją wzięła:-)
Befatka , a za 3 tyg jesteśmy u Ciebie:-D:-D:-D
Larvunia ja już stęskniona za Marcelkiem i jego uśmiechem więc się pisze:tak:
Marzenka jak tam mój ulubieniec?:-)

na tv4 leci film :płytki facet" idę poogladać:-):-)
tymczasem
buziaczki:-)

No to niezle
Mała juz nie ma glutków tylko troche pokasłuje od czasu do czasu.Rozrabia az miło .Dzis przespałą obiad 3h spała i własnie opendzlowała swoja porcje.Teraz próbuje nawiac z krzesełka

a gdzie nam Beti wcielo??....:confused::confused:

ja tez juz powinnam isc do wyra bo plecki bola a siedze moj sie smieje ze maniak jestem i juz
ciagle z hania klocimy sie o kompa...:-D:-D tak na zmiane raz ona raz ja.....
co to bedzie jak szymek podrosnie :-D
:-D...
..

reklama
a gdzie nam Beti wcielo??....:confused::confused:

ja tez juz powinnam isc do wyra bo plecki bola a siedze moj sie smieje ze maniak jestem i juz
ciagle z hania klocimy sie o kompa...:-D:-D tak na zmiane raz ona raz ja.....
co to bedzie jak szymek podrosnie :-D
:-D...
..
kupisz laptopa jak mi mezulek ;-)

Do góry