reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madziu kochana ide na miasto,zrobic zdjecia di dowodu osobistego,potem do urzedu zaniesc wnisoek o dowod,potem drobne zakupki i do mamy lece.wroce pewnie gdzies po 16 jak moj bedzie wracal zpracy no chyba ze obiadek bede musiala zrobic to wtedy szybciej wroce.ale to bede wiedziec po 14 :-)

jezyk moj dawidek tez ma smarki,biedak sie meczy ale coz wyciagam gile i jest ok :-)
ja jzu wstawilam drugie pranko,jeszcze tylko naczynia umyc,wykapac sie i przygotowac do zdjecia:-):-)a potem to juz bede czekaz az dawidek sie obudzi:-)
a ja tez przy kawcez mleczkiem i slodziutka:-)
no ja tez mialam problem ze zdjeciami,ale poszlam na laptop to od razu mi sie otworzyly,
ok mykam poki co pranko rozwiesic

reklama
jezyk a gdzie twoj pracuje?
moj tez czasem wybywa na kilka dni,ale juz sie boje so to bedzie jak wyjedzie na misje albo na poligon to 2 tygodnie go nie bedzie,ale nic sie nie poradzi takie jest zycie,za darmo nic nie ma.
katgen jak bylo na komuni?bylas jednak wsukience? o dawid sie budzi buahhhhhh:wściekła/y:

aha Marzenka no pisalas wczoraj ale ze mnia gapa...
pamietam tylko ze idziesz zaszalec na miasto bo kasa z pitow wplynela :-D:-D
jejku ja juz zapomnialam o tej kasie my juz pod koniec lutego ja wydalismy :angry::angry:...

a to gg -
13889571 :-)

marzenka mój Piotrek pracuje w jednostce w Wędrzynie ale jako OWC kiedyś tam chciał iść do wojska na zawodowego ale ja się nie zgodziłam ze względu na te misje właśnie.

jezyk wszystkiego naj dla synusia:-)u mnie 3 miesiace juz nie dlugo:-D
jezyk teraz se przypomnialam ze mowilas o tym na spotkaniu.wiesz moj byl w iraku,ciezko mi bylo ale dalam rade,strach niesamowity,ale jak chcial jechac to pojechal,teraz jak bedzie mial mozliwosc to tez pojedzie do afganu,bo chcemy kredyt splacic,wiadomo ze zycie najwazniejsze.ja niechcialam nigdy zeby jechal ale coz.....jednak na dzien dzisiejszy nie wyobrazam sobie zeby pojechal do afganu i zostawil mnie sama z malym na tyle czasu,ale jesli trzeba bedzie to dam rade,nic nie ma za darmo,ale ten strach o niego na sama mysl mnie przeraza.............

hey Baby
Izka jeszcze spi wiec moge co nieco napisać
Marzenka tak! Byłam w sukience!!!! Masakra ale fajnei się czulam, babki takie mowily ze schudłam i ze fajnie po ciąży wyglądam;) no to ja im na zlosc zaczełam żreć;) ihih

Mam klopoty ze swoją skórą. Pewnie zauważyłyscie moje dłonie.
Choruję od dzieciństwa na Atopowe Zapalenie skory.
Cholernie traumatyczna dla mnie sprawa. Jak byłam dzieckiem, kiedy mialam nasilone objawy dzieci w szkole sie ode mnie odsuwaly, nikt nie chciał sie ze mna bawic w kólku itp itd....

Wielu lekarzy juz to widziało, w wielu szpitalach byłam i doopa. NIc nikt nie ma na to sposobu.
Jedynie maści sterydowe i tyle.

I teraz, rano wstałam i mam taka masakre ze ledwo moge pisac na kompie :sad:
No ale cóż takie życie taka karma jak mowią.
Koniec tych żali.
Musze sie ogarnąc bo jeszcze w pizamie i do lekarza poo recepte na masci i walczyc, kolejny raz walczyc.

Potem na zakupy bo w lodówce ino światlo sie zostało!
a potem znajoma ma wpasc na torcika z komunii a potem może do Madzi pojde;) jak starczy czasu, a jak nie to jutro!

Buziaki Żaby

edit: STO LAT CYPUŚ!!!!!!!

iwiala i sie zaryczala jak moj by tak wyjechal na dlugo :tak::tak:Hello ja juz wrocilam ze sklepu i wstawilam zupke :tak:
dzis jakas mrozonka zupa krolewska :-D

Kasia ale z was spiochy hehe..mloda tak dlugo spi?? :szok:...
z wiesz nawet nie zauwazylam twoich rak tzn,nic nie widzialam :no::no:
glupia sprawa ze nie ma porzadnego leku zeby to przystopowac....

Marzenka podziwiam ja to bym chyba osiwiala i zaryczala sie jakby moj wyjechal na tak dlugo :tak::tak:...

zaprosilam nowa kolezanke megi poznalam ja przez neta wczoraj....jest tez z miedzyrzecza ale fajowo :tak::tak:

reklama
Do góry