reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witajcie to widze Beti ze naprawde blisko mieszkamy moze wpadniesz kiedys na kawcie?hihi :-)
a dzieci widze po suwaczkach to masz juz chyba duze...
ja na chopina chodze do kolezanki na plotki :tak:

Larvunia tak bywa ze jakos przestalam zagladac wybacz kobieto...
to poprostu lenistwo :tak:

reklama
Myśle że LILI nie obrazi sie jak wam tu napapisze co u niej...
"Mam zapalenie nerek i jakąś groźną dla ciąży bakterie w moczu, chyba do pon tu jeszcze poleże, bo musze dożylnne antybiotyki brać i kroplówki.Najgorsze że zagraża mi przez te bakterie poród przedwczesny, a todopiero 19tc..."

hej kobitki jest ktos ze Staszica?

Kurcze Kaska ogladam twoje zdjecia i jak bym cie z widzenia znała:) gdzie chodzilas do szkoly?

Ostatnia edycja:
witajcie sorki ze tak prosto z mostu
ale moze ktoras wie ile kosztuje wejscie w askanie na sale zabaw dla dzieci??

moze larvunia bylas tam??

pozdrowionka
kama i kasia sliczne te wasze maluszki
no i reszta tez oczywiscie :-):-)

bry

..niestety nie wiem ile kosztuje, ale cos kolo 18zl chyba nie pamietam..., bylam tam ale tlko popatrzec jak to wyglada z babelkiem jeszcze nie bylam.

..biedna lili....

przychodze z pracy i nie mam co czytac... no mamuski co z Wami?? :confused:;-)

czesc tak wogole...
weekend, a ja dzis w pracy bylam... tzn mielismy zjazd w firmie juz z rana i jestem nie wyspana i wybita z rytmu weekendu :dry: Szefo ma jakies "krzywe wizje" i co 2ga sobote musimy byc w firmie. Masakra mowie Wam.
A tak ogolnie to normalka. Dzien jak codzien.
A wiecie co sie dzieje w tesco?? Wpadlam przypadkiem, mysle sobie przejezdzajac wpadne tylko po pampersy dla malego.... no .... weszlam a wyszlam po 2 godzinach :szok: Masakra, jakie kolejki a ile ludzi!!!! SZOK. Myslalam ze wyjde w polowie stania kolejki do kasy bo mialam maxa juz. Ale wytrwalam......
....ehhh i w tv nic ciekawego nie ma.... ogladam BRUCE WSZECGMOGACEGO na jedynce i zajadam delicje :blink: Babelek spi, mezus gierczy przy kompie..... zaczynam sie nudzic chyba....

a co u WAS???????

reklama
Do góry