reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witajcie kochane..
jakoś tak długo się nie odzywałam, bo niestety brak czasu..
malutka slicznie się usmiehca i ogólnie nie ma z niż dużo ;problemów, tylko statnio ma jakieś kłopty ze zrobieniemkupy.. strasznie się męczy i płacze i pomaga tylko masarz brzuszka.. a po tym zawsz jest taka wielka kupa, że zadna pielucha tego nie wytrzymuje:)... ehh..poza tym cudnie gaworzy i można już sobie z nią pogadać.. rano zawsze jak sie budzi to zamiast płakac to się smieje:)
pozdrawiam cieplutko

Witam Gorzowianki!!

widze ze troche tu pusto ostatnio pewnie porzadki przedswiateczne u was i zakupowe szalenstwo :-D:-D
u nas pomalutko jakos leci,dzieci troche zakatarzone ale mam nadzieje ze do swiat im przejdzie..
my swieta spedzamy w domku tzn,wigilie w pierwszy dzien do mamy,w drugi pojedziemy do babci na kawke i tak zleci :-)
maz ma od jutra juz wolne i dopiero idzie 5 stycznia do pracy chyba z nim osiwieje tyle czasu w domu :tak:
Larvunia wspolczuje tej kolejki w tesco chyba bym rzucila te pampersy i wyszla,za nerwowa jestem :wściekła/y:
Kama super ze coreczka zdrowo sie chowa i jest grzeczna oby tak dalej..
no nic troche sie wam tu rozpisalam wiec juz uciekam..
Pozdrawiam wszystkich cieplutko

Larvunia a ty chyba przenioslas watek co??

a nie wiesz gdzie podzial sie tamten co pisala kobita z Miedzyrzecza ze mna??
bo nie moge go znalezc moze ktos go usunal wrr...:wściekła/y:

oooo przenieśli nas?:-) cześć kochane moje:-)
szukam szukam i nie mogę znaleźć a my tu:-)
Larvunia jak ty tak co piątek w tym Międzyrzeczu to daj cynka przyjdziemy z Madzią też na ciepłe bułki do netto:-D:-)
Madziulka już myślałam,że straciłam kontakt z jedyną osobą z naszego miasta:-)
ooo kochana jak ty tak na moją ulicę na ploteczki chodzisz to zapraszam do mnie kawuche, poplotkujemy sobie też, jakieś ciacho też się znajdzie:-)

chlip chlip chlip...
a jest jakas mama z Krzeszyc moze?? :dry:
kurde zawsze trafiam na przesympatyczne dziewuchy z daleka :rofl2:
a gdzie mamy z mojej okolicy?? :confused:

beti kochana ja jeste bardzo zalatana osoba jak pracuje :baffled: Bardzo chetnie bym sie spotkala, ale czy jest sens na pare minut?? Bo wiesz, jak jem i jednoczesnie robie zamowienia i czasami i jade do klienta.... masakre czasem mam. Ale teraz piatek moze bedzie luzniejszy, bo ludzie juz przed swietami niechca zamawiac i moze luzy beda, wiec moze moze.... jest gdzie u Was wyjsc na kawusie?? Bo raczej w netto nie :-D

reklama
Larvuniakochana nie chlipaj napewno jakas mamuśka fajna (taka jak my:-D:-D:-) )znajdzie się na forum też:-)
kurcze ciężko będzie,bo ja pracuje do 15:30, ale z chęcią kawusie bym z Tobą wypiła,nie wiem jak Madziula, tak myślę jakby się tu wyrwać choć na chwilę.
ale od stycznia mamy pracowac do 13 w piątki, więc będą jakieś większe szanse, a tak w ogóle to ja mam nadzieję, że za msc o tej porze bede juz w dwupaku i bede miała piątki wolne:-):-):-)
apropo planowania płci ;-)) ja tam jestem :))

Do góry