reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kasia :szok::szok::szok::szok::szok: Szok po prostu z ta NK.... weszlam na kilka z tych profili o ktorych pisalas, zdecydowana wiekszosc z nich zostala usunieta, ale te nieliczne ktore jeszcze istnieja to po prostu....:szok::szok::szok: nawet nie ma na to slow! Czlowiek zyje w takiej nieswiadomosci, mysli ze takie rzeczy to tylko sporadyczne przypadki pokazywane w telewizji, a to wszystko sie dzieje wokol nas, tak blisko ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I najgorsze w tym , ze majac swoje dzieci chce sie je uchronic przed calym zlem swiata, a gdy tak juz dotrze ze to zlo jest doslownie wszedzie, to jedna wielka bezsilnosc pozostaje, i zlosc skad sie biora tacy ludzie paskudni...:no::wściekła/y: Ehhhh, no na prawde sie wscieklam
A swoja droga, to bylam pewna ze te zdjecia zamieszczane przez nas na nk sa dokladnie zabezpieczone, ze nikt obcy nic z nimi nie moze zrobic... A wiec jest inaczej???:wściekła/y:

reklama
Lili a no niestety nie są zabezpieczone... ja też sie przeraziłam jak to zobaczyłam...
Kama wiesz co kochana, ja już mam ubranko... kupiliśmy taki grubaćny polarek z watolinką w środku w nilago (niecałe 80zł) do tego będzie miał białe śpioszki wełniane i sweterek wełniany i pod spodem kaftanik i rajtuski... bo do becików jest już za duży...

kasia dosłownie szok z tą nk...nie myślałam, że takie coś istnieje...
co do chrztu, to ja chrzczę 25.12 (czyli tak jak ty) ale w parafii na chodkiewicza (piaski). To moja parafia... a ubiore tą białą sukeniusią i chyba posłucham lili z tym białym kocykiem... myślę, że nie będzie źle jak pod sukienkę jąciepło ubiorę..
pozdrawiam ciepło

Witam poznym wieczorkiem!;-)
Kurcze, ale mialam fatalny dzien...:-( Bo chyba (a raczej na pewno) nabawilam sie zapalenia pecherza.. JAk mnie wczoraj wieczorem chwycilo, tak przez cala noc biegalam do wc, no a w dzien to tez co 5 - 10 min doslownie. :-( Pecherz boli, siku sie chce non stop, a wlasnie sobie poczytalam ze w ciazy to jest dosyc czesta przypadlosc (choc mi sie nigdy wczesniej nie zdarzala), no i trzeba od razu leczyc antybiotykiem, bo inaczej lubi w zapalenie nerek przechodzic i jest to wtedy grozne i dla mamy i dziecka:baffled: Wiec jutro chyba mnie czeka wizyta na pogotowiu:baffled: I na dodatek nos mi tak zatkalo, caly dzien przez usta tylko oddycham, i jeszcze gardlo boli tak, ze przelknac sliny nawet nie moge... Katorga!!:baffled:

hej mamuśki i przyszłe mamuśki:-)
jest ktoś z Gorzowa lub okolic i planuje fasolkę w styczniu?:-)

Ostatnia edycja:
Jestem w szpitalu...:-( Maz przywiozl mi dzis laptopa, ale jutro chyba oddam, bo tyle tu sie odwiedzajacych przewija i troche strach taki sprzet zostawiac na sali i isc na badania, czy do wc...
Z piatku na sobote w nocy, zaczelo mna mocno telepac, dostalam goraczki 39 stopni
shocked.gif
, i doszedl do tego przepotworny bol nerek, taki ze zwinelam sie wpol i wyprostowac nie moglam przez ok 2 godziny. I w takim okropnym stanie wczoraj z rana wyladowalam w szpitalu
unhappy.gif
Diagnoza kolka nerkowa przy ostrym zapaleniu nerek...Popodlaczali mnie do kroplowek, daja dozylnie antybiotyk i robia mase badan z krwi i moczu, bo to na pewno wina jakichs bakterii w moczu, bo niemozliwe ze tak sie nagle sama gdzies zalatwilam, jak nawet z domu przez tydzien nie wychodzilam...cos za szybko z tego pecherza na nerki infekcja padla i badaja o co w tym wszystkim chodzi...
unhappy.gif
DZis juz czuje sie o wiele lepiej, ale jeszcze tu poleze
unhappy.gif
Ale mialam wczorej usg i z maluchami wszystko na szczescie ok. Mam nadzieje ze ta choroba i tak wysoka goraczka im nie zaszkodzila, ale lekarz wczoraj mnie zdolowal mowiac ze tego zbadac sie nie da i ze nie mozna wykluczyc takiej ewentualnosci...
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
Kurcze podlamana jestem tym wszystkim , i na dodatek potwornie steskniona za moimi dziewczynkami i mezem:-:)-(

reklama
lili kochana 3maj sie !!!!!!!!!!
ale ci sie porobila no..., wspolczuje....
oby wszystko bylo dobrze

gorace buziaki kochana!

Do góry