jestem jestem:-)
chcialam troche pospac ale dawid na daje,@mam teraz dostac i juz jestem do dupy zmeczona na maksa jestem i tylko niepotrzebnie sie zloszcze:-(
no wlasnie jezyk przypomnialas mi ze moge juz dac dawidkowi biszkopta:-)no ja tez staram sie dawac jak najwiecej wody,herbatke mam owocowa z dzika roza ta duza puszke i juz stoi 3miesiace:-)
dawid dzis zrobil mi az 4 niespodzianki,zreszta juz ktorys dzien z rzedu,masakra nie wyrobie z pampkami,bo do tej pory byla raz dziennie i styklo.
madziarena co ty za glupoty wygadujesz,znamy sie wszyscy moze nie osobiscie ale forum duzo daje:-):-)i pisz jak tam tylko bedziesz chciala:-):-)
super ze dzidzia buszuje hehe,masz juz wszytsko przygotowane?jaki wozek masz na oku myslalas juz nad tym?
larvunia widze ze u ciebie nastaly czasu kryzysu:-(trzymaj sie kochana i mysl pozytywnie ze wszytsko sie dobrze ulozy,bo tak trzeba:-)chyba u kazdej znas ciezko z kasa tymbardziej u mnie megi i madzi bo zyjemy jak by nie bylo z jednej pensji,do tego oplaty,paliwo takze marnie to wychodzi ale nie trzeba sie poddawac:-)
a powiedz ciebie by to zadowalalo jakbys wziela 700-800zl za wynajem?tylko jak juz niezapomnij o jakiejs kaucji bo wiesz o zniszczenia nie trudno kochana.
beti kochana gdzie ty sie podziewasz?dawaj jakies foty:-)
asienka lub ania pr czy wy sie orientujecie czy u was w gorzowie jest taki sklep pepcio?asienka tam sa bodziaki i rozne pierdolki dla dzidzi za calkiem nie drogo,ja body dawidkowi kupuje za 5zl lub 4,takze warto dobre cenowo bo przeciez dlugo dzidzia w nich nie pochodzi,szkoda kasy na drozsze a gatunkowo tez super:-)
ja dawidkowi osttanio kupilam 4 pary za 20zl wiec opyla sie kochana,