reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

asienka lub ania pr czy wy sie orientujecie czy u was w gorzowie jest taki sklep pepcio?asienka tam sa bodziaki i rozne pierdolki dla dzidzi za calkiem nie drogo,ja body dawidkowi kupuje za 5zl lub 4,takze warto dobre cenowo bo przeciez dlugo dzidzia w nich nie pochodzi,szkoda kasy na drozsze a gatunkowo tez super:-)
ja dawidkowi osttanio kupilam 4 pary za 20zl wiec opyla sie kochana,

Jest, ostatnio kupowałam Oliwci spodenki po 4,99 i sukienki po 7,99 po kilku praniach w 60 stopniach nie ma zadnych ubytków. Jutro bede w Gorzowie to jak bede miala czas to podjade.

Obecnie jestem na etapie wyboru łóżeczka. Podoba mi sie Radek II ale musze jeszcze poszukac opini na jego temat

reklama
hej z wieczora jest tu kto??:-)

ja juz po kapieli i kolacji,a dzieci jeszcze nie spia..:no::no:

no pepco ja odwiedzam w slubicach jak jestem u tesciowej bo my nie mamy tutaj...a sa nieraz fajne i tanie rzeczy jak mowi marzenka..
wiec warto sie wybrac...:tak::tak:.

asienka a lozeczko nie masz po corce?? czy jeszcze spi w nim??:baffled::baffled:

marzenka ja tez czekam na @ i pomalu chwilami juz wybucham hehe:-D:-D:-D

my bylismy w tesco po pampersy i 50 zeta znow poszlo....kiedy on zacznie na nocnik nie wiem chyba nigdy ech...:angry::angry::angry:

hej ja dziś byłam u gina
ma nowe usg i bosko było widać bąbla oczywiscie lekarz sie zapomniał i wydał mi płeś że babka niby ale nie da sobie renki obciąć a zaraz bąbel podskoczył i oboje stwierdziliśmy że coś mu wisi miedzy nogami ;-):-D Wiec lekarz uznał że nic nie mowi bo sam juz nie wie i że nawet jakby widział dokładnie to by nie dał słowa bo to 10 tydz. Ale maluszek jest słodziutki:-D:-D Potem poszłam do koleżanki na ciacho i razem na spacerek. Ogarnełam całe mieszkanko bo chyba po tym usg zrobiło mi sie lepiej. ;-)

Madzia- Paweł będzie o 22 a rano juz jedzie wiec narazie nie dam rady. Teściowa nie odkręci fotelika a teściu tez kierowca wiec narazie nie dam rady

Hello Kobitki
Ja od jutra zaczynam sie ostro pakowac i sprzatąne jeszcze tylko chatke zeby mój kochany tak szybko brudem nie zarósł.Juz mu napisałam instrukcje obsługi pralki:-D:-D:-DNapisałam przepisy na jego ulubione potrawy i przyczepiłam na lodówce.Jakos to bedzie:confused:

W sumie to nie wiem co pisac jakos sie wstrzelic nie moge ostatnio a jak juz wiem co mam napisac to mnie ktos zagaduje albo mała zaczyna mnie wołac.
A Witam nowe mamusie i przyszłe mamusie.Ja tez kiedys mieszkałam na Staszica.Własciwie to chyba najlepiej mi sie tam mieszkała wszedzie blisko;-)
Dobra ide ululac moja babulinke bo jeszcze nie spi.Postaram sie jeszcze odezwac przed podrózą.Buziaki dla wszskich

Ostatnia edycja:
Witajcie:-)

My meldujemy się po przebytych chorobach:baffled:na szczęscie synek szybko wrócił do formy i juz prawie śladu po przeziębieniu nie ma:happy:
Bałam się żeby antybiotyku nie dostał, bo on już raz miał(jesscze w szpitalu) ale naszczęście obyło się bez:-DStrasznie marudny był przez chorobę, a mi go żal było więc go nosiłam, huśtałam...............no i teraz mam za swoje:confused:Miłoszek tylko rączki uznaje, nawet już sam w łóżeczku nie zaśnie, tylko trzeba go przytulać i huśtać:szok:

asienka- ja w sumie dla synka miałam dużo ciuszków, bo jakoś tak wyszło że rodzinka podawała:-)trochę dokupiłam, ale jak mi się coś bardzo podobało:-)w tesco najczęściej, bo tam są wyprzedaże no i można kupic 50%taniej, a ciuszki są super:-Dteraz też ajkieś tam promocje mają ale chyba tylko -30%.I jeszcze taki plus że tam można kupować w kąplecie po parę sztuk, treraz widziałam 3 pary śpioszków za ok. 24 zł, więc myśle że cena jest ok.
Ja dla miłoszka prawie wszystkie rzeczy(oprócz ciuchów) kupowałam na allegro, od wózka i łóżeczka, po pościel, nawet rogal też:-)dużo na tym zaoszczędziłam.

Befatka- życzę udanej podróży, no i naucz mężą wszystkiego :-) mnie też za niedługo czeka wyjazd z domu na około miesiąc, na szczęscie mój M prawie wszystko umie sam zrobić, ostatnio tylko jak gotowałam pomidorówkę, siedział i kazał sobie wszytko pokazywać, jak sie zaczełam śmiać, to prawie się obraził"bo przecież z torebki pomidorówki nie będe jadł":-)

annes- fakt w 10 tc to trudno jeszcze dojżeć, co jest między nóżkami:-)ja dopiero koło 20 się dowiedziałam

marzenka- ja jeszcze nie miałam @, kiedy ty pierwszy raz dostałaś po porodzie???Kurde nie wiem, czy to normalne, niby czytałam że nawet 6 m-cy można nie mieć, no ale......

jezyk- gratulacje z powodu 5 ząbka, jak dzidzia znosi ząbkowanie, mnie jak na razie ten temat jeszcze nie dotyczy, choć czasami mam wrażenie że synek drapie dziąsła, bo wkłada do buzi łakę i ja gryzie

magdamir-fakt, ceny pampersów są szalone:angry:50zł za paczke, kiedyś za namową koleżanki kupiłam dada z biedronki i byłam w miarę zadowolona, no i kosztują 30zł za paczke. Jak nie ma w tesco zadnych promocji to kupuje w biedrące, widzę ze duzo rodziców je kupuje

Witam z rana co to ja dzis pierwsza przed marzenka?? hehe:-):-)

moje dzieciaki juz buduja dom z kocow heh :-D:-D

ja pije kawe,i leniu****e troszke z rana a co tam...

befatka fajnie ze wpadlas do nas,milego pakowania i ucz tam meza zeby potem z glodu nie umarl hehe :-D:-D

aneteczka witaj dlugo cie nie bylo fajnie ze maluszek wyzdrowial :tak:
:tak:

hej laseczki
noc minela wmiare dobrze,dawid dopiero o 10 zasnal
zrobilam se kawke bo przeciez trzeba sie jakos dobudzic:-)
potem ugotuje zupke dawidkowi i idziemy na spacer:-)
madzia a ty gdzie sie podziewasz o tej godz?
aneteczka ja dostalam okres w czerwcu 3 miesiace po porodzie,bo bylam u gin i kazala mi brac tabletki bo piersia juz nie karmilam,
befatka jak milo ze sie w koncu odezwalas kupe lat cie nie bylo u nas:-D
te ciuszki w tesco sa fajne,no cena dobra ale ja i tak wole pepcio:-)
jezyk gotujesz juz cypusiowi czy ciagle sloiczki?

reklama
o madzia pisalysmy wtym samym czasie:-D
witaj przy kawce:-)

hej,witaj po kawce :-D:-D
mam juz pusty kubek hehe :-D:-D

ja chyba leczo na obiad zrobie bo warzywa mam juz nakrojone tylko wczoraj zapomnialam kielbasy kupic to dzis zakupie i na obiad bedzie..tylko czy dzieciaki zjedza oto pytanie??..:baffled::baffled:

ciekawe gdzie beti?? nie chwali sie zadnymi zdjeciami..
.:angry:
:angry:

Do góry