Witajcie:-)
My meldujemy się po przebytych chorobach
na szczęscie synek szybko wrócił do formy i juz prawie śladu po przeziębieniu nie ma
Bałam się żeby antybiotyku nie dostał, bo on już raz miał(jesscze w szpitalu) ale naszczęście obyło się bez
Strasznie marudny był przez chorobę, a mi go żal było więc go nosiłam, huśtałam...............no i teraz mam za swoje
Miłoszek tylko rączki uznaje, nawet już sam w łóżeczku nie zaśnie, tylko trzeba go przytulać i huśtać
asienka- ja w sumie dla synka miałam dużo ciuszków, bo jakoś tak wyszło że rodzinka podawała:-)trochę dokupiłam, ale jak mi się coś bardzo podobało:-)w tesco najczęściej, bo tam są wyprzedaże no i można kupic 50%taniej, a ciuszki są super
teraz też ajkieś tam promocje mają ale chyba tylko -30%.I jeszcze taki plus że tam można kupować w kąplecie po parę sztuk, treraz widziałam 3 pary śpioszków za ok. 24 zł, więc myśle że cena jest ok.
Ja dla miłoszka prawie wszystkie rzeczy(oprócz ciuchów) kupowałam na allegro, od wózka i łóżeczka, po pościel, nawet rogal też:-)dużo na tym zaoszczędziłam.
Befatka- życzę udanej podróży, no i naucz mężą wszystkiego :-) mnie też za niedługo czeka wyjazd z domu na około miesiąc, na szczęscie mój M prawie wszystko umie sam zrobić, ostatnio tylko jak gotowałam pomidorówkę, siedział i kazał sobie wszytko pokazywać, jak sie zaczełam śmiać, to prawie się obraził"bo przecież z torebki pomidorówki nie będe jadł":-)
annes- fakt w 10 tc to trudno jeszcze dojżeć, co jest między nóżkami:-)ja dopiero koło 20 się dowiedziałam
marzenka- ja jeszcze nie miałam @, kiedy ty pierwszy raz dostałaś po porodzie???Kurde nie wiem, czy to normalne, niby czytałam że nawet 6 m-cy można nie mieć, no ale......
jezyk- gratulacje z powodu 5 ząbka, jak dzidzia znosi ząbkowanie, mnie jak na razie ten temat jeszcze nie dotyczy, choć czasami mam wrażenie że synek drapie dziąsła, bo wkłada do buzi łakę i ja gryzie
magdamir-fakt, ceny pampersów są szalone
50zł za paczke, kiedyś za namową koleżanki kupiłam dada z biedronki i byłam w miarę zadowolona, no i kosztują 30zł za paczke. Jak nie ma w tesco zadnych promocji to kupuje w biedrące, widzę ze duzo rodziców je kupuje